- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Kahvaltıda yumurta bir arada da yoğurt yesen güzel olur canımMenümu yazayım ben en iyisi
Sabah 10.30
Peynir ve iki dilim ekmek domates başka bişey yemedim
Öğle 1 mandalina
Aksam 7
İki kaşık kavurma
Salata
Yarım kase çorba
2 litre su
1 saat yuruyus
Bu ara kendimi.unuttum canım şu salı bitsin daha sıkı gelicemKahvaltıda yumurta bir arada da yoğurt yesen güzel olur canım
Bende.. hala kendime gelemedim ki..
Kızlarrrr noluyo yaaa ne şoku ne olayı ben fransız kaldımAynen nasılda inandırdı yaaa valla şok şok şok resmen
Nisankralicesi diye biri vardı herkese cinsel içerikli mesaj yollamış yani sorular sorunlar gibi samimi olduklarına kiblemisler erkek diye düşünülüyorKızlarrrr noluyo yaaa ne şoku ne olayı ben fransız kaldım
Bitter e bile cısss diyorTebrikler gerçekten.. fast food hiç tüketmiyosunuz heralde..
Nisankralicesi diye biri vardı herkese cinsel içerikli mesaj yollamış yani sorular sorunlar gibi samimi olduklarına kiblemisler erkek diye düşünülüyor
Cnm senden güzel bi eksi bekliyorum haberin olsunHaydi kızlar iyi geceler biraz tv sonra uyku yarın görüşürüz
Valla ne yalan söyliyim bende benden güzel bir eksi bekliyorumCnm senden güzel bi eksi bekliyorum haberin olsun
Kızlarrrr noluyo yaaa ne şoku ne olayı ben fransız kaldım
Kızz naber nisanzede :)) bende aynı durumdayım
Küstün mü şaka yaptım
Benimde bebiş uyumadı yaa..Oyyy bu saatte süt kaynattim soguyacak da yoğurt mayalayacam da yatacam daaa..
Oyyu bu saate kadar niye uyumadi kiBenimde bebiş uyumadı yaa..
Sıpa olduğu için :)) şimdi uyudu..10dan beri uğraşıyorum..Oyyu bu saate kadar niye uyumadi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?