- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ahahahahaha kız soul çok güzelsin çok bilmem neysin diyip yürüyüş yapmış adam sana daÇıplak çıplak
Çok değil ama +18 topiğindee sohbet aldı başını yürümüştü yaKız artı 18 varmıydisizde oraya kaydımı hiç
EwetAhahahahaha kız soul çok güzelsin çok bilmem neysin diyip yürüyüş yapmış adam sana da
Ahahahahahahha sen evlenmiş ayrilmissin ya ondan yürütmüştür sana genelde evliler ilgisini çekmiş zatenÇok değil ama +18 topiğindee sohbet aldı başını yürümüştü ya
Genelde evliler mi ilgisini çekmiş.. Normalde bekar olması lazım değil mi o !Ahahahahahahha sen evlenmiş ayrilmissin ya ondan yürütmüştür sana genelde evliler ilgisini çekmiş zaten
Sorma sorma :))Çıplak çıplak
Ahahahahah işte yazistigi herkes genelde evli yani anladın işte yaşamış insanlar olduğu içinGenelde evliler mi ilgisini çekmiş.. Normalde bekar olması lazım değil mi o !
Ayrıca bende bekarım ki...
2007 yılında evlendiğimi unuttum bile ben cok uzun zaman geçince üstünden
Kız evli çocuklılara yürümüş.. Allahım burda okuyunca şükür ettim yine bana öle fazla açık şeyler açamadı :))Genelde evliler mi ilgisini çekmiş.. Normalde bekar olması lazım değil mi o !
Ayrıca bende bekarım ki...
2007 yılında evlendiğimi unuttum bile ben cok uzun zaman geçince üstünden
Ben olsam bekarlara yürürdümAhahahahah işte yazistigi herkes genelde evli yani anladın işte yaşamış insanlar olduğu için
Kendimi kirletilmiş gibi hissediyorum ayollKız evli çocuklılara yürümüş.. Allahım burda okuyunca şükür ettim yine bana öle fazla açık şeyler açamadı :))
Kız sohbeti eşinle aran nasıl çocuklar nasıl tarzıydı hep bana..Ben olsam bekarlara yürürdüm
Kız aynen bendee :)Kendimi kirletilmiş gibi hissediyorum ayoll
AhahahahahaBen olsam bekarlara yürürdüm
Ahahahahaja kız soul çok alemsin vallaKendimi kirletilmiş gibi hissediyorum ayoll
Eşimle aramız limoni desen mıçmıştın ozaman, gel şevkat vereyim derdi kız arkadaş olarakKız sohbeti eşinle aran nasıl çocuklar nasıl tarzıydı hep bana..
Kız aynen bendee :)
Bende ne sözler var da içimdeki ruhu buraya yansıtamıyorummmm ahahahahahaAhahahahaja kız soul çok alemsin valla
Ben hiç öyle hissetmiyorum valla ahahahahah sadece hayal kırıklığına uğradım yani kadınsal herşeyi biliyor yumurtlama günlerini degerlendirdinizmi falan diye sorardı bana ben hep çocuklar napiyor diye sorduğumda uyuyor yada iyi oynuyor tv izliyor diyip gecistirdi hatta ne uslu kız bu çocuk hiç ugrasmiyosun demiştim yaaa evet o karnı acıkınca çok ağlıyor diyorduKız aynen bendee :)
Yok kız kötü diyordum yaa.. yapma cnm bak bdv deki kocalara diyordu :)) bana hep nasılsın kuzum canım kaç ay ?? En son spiraldi, yok adet olmadım hamile miyidim de falan hepEşimle aramız limoni desen mıçmıştın ozaman, gel şevkat vereyim derdi kız arkadaş olarak
Benimde görmem lazım olmaz amaBende ne sözler var da içimdeki ruhu buraya yansıtamıyorummmm ahahahahaha
My SouL ruhum demekya ismim kendimi yansıtıyor ayoll
Allah'tan @MiuLego beni test etti instagramdan gördü de oyuzden relaksım erkek değilim ha korkmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?