- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
İyi geceler kızlar.. bizimki uyudu bende uyuyim sabah olsun kahvaltı yapim :))
İyi geceler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar.. bizimki uyudu bende uyuyim sabah olsun kahvaltı yapim :))
Küstün mü şaka yaptım![]()
Günaydınnn canım...Günaydınnnn![]()
Günaydınnn canım...
Yaww bizim o şahıs cidden erkek miymiş...
Ispatlandı mı kesin artık ?
Cnm şöle ki verdiği numarayı aradılar facede.. bi erkeğe aitmiş..Günaydınnn canım...
Yaww bizim o şahıs cidden erkek miymiş...
Ispatlandı mı kesin artık ?
Eşinin facebook olabilir mi sence ?Cnm şöle ki verdiği numarayı aradılar facede.. bi erkeğe aitmiş..
Gülme ya çok iltifat almıştım ben o şahıstan
Yok cnm kazen tekrae bi baktım eşi olamaz dedi.. kızlarda aynı şeyi demişti çünkü.. sen de mi özeldem yazıştın??Eşinin facebook olabilir mi sence ?
Hala inanamıyorumya okadar özelden yazıştık![]()
Bana da gondertsene fotonu kız soul bende seni kaynımın amcasının kızının oğluna alcamGülme ya çok iltifat almıştım ben o şahıstan![]()
Bende resim attım yaa off...Bana da gondertsene fotonu kız soul bende seni kaynımın amcasının kızının oğluna alcam![]()
Kaynının amcasının kızının oğluna hmmmmBana da gondertsene fotonu kız soul bende seni kaynımın amcasının kızının oğluna alcam![]()
Ahahahajaj nerden görmüş ki seni o vakit ahahahahaha profilden sevdi hayalinde canlandırdı zaar :)))Kaynının amcasının kızının oğluna hmmmm
Ben resim atmadım ki ona, ona rağmen aldım iltifat sen düşün![]()
Ewet yazıştımYok cnm kazen tekrae bi baktım eşi olamaz dedi.. kızlarda aynı şeyi demişti çünkü.. sen de mi özeldem yazıştın??
resim atmış olman dünyanın donu değil ya kuzum ne olacak yaaa sende üzülme artık sonuçta çıplak değil dimi fotoğraf eeeee sorun yok normalde heryerde hepimizin fotoğrafı var zatenBende resim attım yaa off...
Aynen sanırımm öyle oldu, gerçi profilimi ewet yansıtıyorumAhahahajaj nerden görmüş ki seni o vakit ahahahahaha profilden sevdi hayalinde canlandırdı zaar :)))
Çıplak çıplakresim atmış olman dünyanın donu değil ya kuzum ne olacak yaaa sende üzülme artık sonuçta çıplak değil dimi fotoğraf eeeee sorun yok normalde heryerde hepimizin fotoğrafı var zaten
Kız artı 18 varmıydisizde oraya kaydımı hiçAynen sanırımm öyle oldu, gerçi profilimi ewet yansıtıyorum![]()