Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yorum yapçaz şimdi, bence yorum yapmıcaz örnek alcazBen de menümü ekleyeyim madem :)
Sabah 1 dilim peynir ve bol yeşillikle yapılmış 40 gr ekmekli sandviç
Ara: 2 hurma ile sade türk kahvesi
Öğle yemeği : 6 corba kaşıgi kıymalı karnibahar
1 dilim t.buğday ekmeği (25gr)
Yağsız mevsim salata (havucsuz misirsiz)
Ara öğün: çok az sütlü kahve ile yarım muz
Aksam:
1 kepçe yayla çorbası
6 kaşık kıymalı fasulye (suyu süzülmüş)
2 corba kaşığı yogurt
Son ara öğün 1 su bardağı sut ile 2 yarim ceviz olacak :)
Evet kickboks yapıyorum birde evde eliptik ile yürüyüş :)Maşallah baya güzel menüspor da yapıyor musunuz??
Teşekkür ederim
Oo kickboks u çok severim.. bi gün nasip olursa bende yapmak istiyorum inş.. eliptik için aletin mi var evde??Evet kickboks yapıyorum birde evde eliptik ile yürüyüş :)
Peki merak ediyorum.. kaçamak yapıyor musunuz hiç?? Neticede ideal kilonuzdasınızdır.. amacınız korumak.. konu açılımışken boy kilo öğrenebilir miyim??Evet kickboks yapıyorum birde evde eliptik ile yürüyüş :)
Teşekkürler :))Çok teşekkür ederim ben de sizleri takip ediyorum çok güzel destek oluyorsunuz birbirinize örnek alınacak bir ekip burası
Evet yürüyüş bandı ile eliptik bisiklet varOo kickboks u çok severim.. bi gün nasip olursa bende yapmak istiyorum inş.. eliptik için aletin mi var evde??
Boy 174 kilo 54. Kaçamak yaparsam da daha sağlıklı şeyler tercih etmeye çalışıyorum tatlı olursa sütlü tatlı gibi ama kendim evde yapıyorum dışarıda şekerli oluyor her şey. Genelde bu şekilde rutinim ama 2 aydan sonra alışkanlık oluyor :)Peki merak ediyorum.. kaçamak yapıyor musunuz hiç?? Neticede ideal kilonuzdasınızdır.. amacınız korumak.. konu açılımışken boy kilo öğrenebilir miyim??
Ornek almak lazım Hele ki benBen de menümü ekleyeyim madem :)
Sabah 1 dilim peynir ve bol yeşillikle yapılmış 40 gr ekmekli sandviç
Ara: 2 hurma ile sade türk kahvesi
Öğle yemeği : 6 corba kaşıgi kıymalı karnibahar
1 dilim t.buğday ekmeği (25gr)
Yağsız mevsim salata (havucsuz misirsiz)
Ara öğün: çok az sütlü kahve ile yarım muz
Aksam:
1 kepçe yayla çorbası
6 kaşık kıymalı fasulye (suyu süzülmüş)
2 corba kaşığı yogurt
Son ara öğün 1 su bardağı sut ile 2 yarim ceviz olacak :)
No commentBende menü verim kızlar.. bugün iştahım kaçtı birden
Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Öğlen 12de..
2 haş yumurta
Dereotu
Peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Taze nane
Kapya biber
Ara
Türk kahvesi
1 hurma
1 kuru kayısı
1 ceviz
Akşam 19da..
Detoks çorbası
Kızlar öğleden sonra moralim bozuktu hiç bişi yiyemedim şaka gibi.. akşam bi sütlü kahve içerim![]()
Bence çok çok güzel bir gün olmuş canım çok sağlıklı meyve yersen muhakkak süt de içBen de menü vereyim
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Ara 15.00
1 bardak süt
1 muz
Ara 16.00
6 çiğ badem
Yeşil çay
Akşam 19.00
1 kase corba
6 yk kadar guvec
Salata
(Misafirlikteyim ucuz atlattigimi dusunuyorum tatliya hayir dedim yogun aman sutlu tatli ne olacak israrlarina ragmen)
Bu saatten sonra belki bi meyve yerim burada
Su 2,5 olur ancak
Bende.. hala kendime gelemedim ki..Selam kizlarrr ben geldimmm inanın bu olayın sokundan burayı unuttum ben
Tebrikler gerçekten.. fast food hiç tüketmiyosunuz heralde..Boy 174 kilo 54. Kaçamak yaparsam da daha sağlıklı şeyler tercih etmeye çalışıyorum tatlı olursa sütlü tatlı gibi ama kendim evde yapıyorum dışarıda şekerli oluyor her şey. Genelde bu şekilde rutinim ama 2 aydan sonra alışkanlık oluyor :)
Aynen nasılda inandırdı yaaa valla şok şok şok resmenBende.. hala kendime gelemedim ki..