- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Şimdi de yoruldum ondan agridi yine her tarafim.Oğlumu uyuttum uzandim.Eşim balıkları ayikliyor.Halletsin de pisireyim.Bugün iki ara iki ana yaparsın canım
Bizde de balıkŞimdi de yoruldum ondan agridi yine her tarafim.Oğlumu uyuttum uzandim.Eşim balıkları ayikliyor.Halletsin de pisireyim.
Dogme pilavi ne ki? Çok canin istediyse bikac saat önce arada atsaydin agzina 2 kasik günün son ogununde sanki biraz fazla :)Köftelerim pişiyo.. yanına iki kaşık döğme pilavı yesem mi ki?? Dün komşu gönderdi yemedim.. şimdi yesem nolur
Yok kızz azıcıktı yedim:)) 2 tepeleme değil ölee.. buğdaylı etli bi pilavDogme pilavi ne ki? Çok canin istediyse bikac saat önce arada atsaydin agzina 2 kasik günün son ogununde sanki biraz fazla :)
O zaman afiyet bal şeker olsun :)Yok kızz azıcıktı yedim:)) 2 tepeleme değil ölee.. buğdaylı etli bi pilav
Afiyet olsun cnm.. muzun yanında sütte içebilirsinMenü vereyim
Sabah 11.00
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 15.45
10 cig badem
Ara 16.45
Yarım muz
Aksam 17.30
Balık
Salata
Su:Su an 2.5 lt 3e kesin tamamlanir.
Sagol canım. Muz süt beraber cok severim zaten ama yemek hazır olmak uzereydi o yüzden biraz yatistirsin diye muzdan yedim bi parca.Ama 2 hafta onceki berna olsa koca muzu hüpletmiştiAfiyet olsun cnm.. muzun yanında sütte içebilirsin
Öğlen yada akşam öğünü olarakta 1 tarçınlı muz ve bir bardak süt içebilirsin.. acaip doyurucu oluyoSagol canım. Muz süt beraber cok severim zaten ama yemek hazır olmak uzereydi o yüzden biraz yatistirsin diye muzdan yedim bi parca.Ama 2 hafta onceki berna olsa koca muzu hüpletmişti
Oglen yemegi pek yemiyorum onun yerine tuketebilirimÖğlen yada akşam öğünü olarakta 1 tarçınlı muz ve bir bardak süt içebilirsin.. acaip doyurucu oluyo
Bende öyle yapıyorum cnmOglen yemegi pek yemiyorum onun yerine tuketebilirim
Menü vereyim
Sabah 11.00
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 15.45
10 cig badem
Ara 16.45
Yarım muz
Aksam 17.30
Balık
Salata
Su:Su an 2.5 lt 3e kesin tamamlanir.
Afiyet olsun kızlar güzel menülerMenümü verim kızlar
Uyanınca yarım ceviz 1 incir
Kahvaltı 12ye geliyordu..
2 domates çeyrek sucuk 2 domates ve 2 yumurtadan sucuklu menemen yaptım.. onun 3te 1i...
Peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Taze nane
Biber
Ara
Türk kahvesi
Kuru kayısı
Hurma
1 ceviz
Ara bi mandalina
Akşam 17.45te..
5 fırın köfte
2 kaşık döğme pilavı
Salata
Saat 21-22 gibi acıkırsam
Az sütlü granül kahve ve kuru incirle ceviz yerim
Bu nasıl güzel menüSabah 8 limonlu su
10 kahvaltı 1 yemek kaşığı lor ve 1 yumurtalı omlet 4 zeytin Domates salatalık yeşillik şekersiz cay
12: yeşil çay 2 kayısı
15:sade türkkahvesi 1 incir 1 ceviz
18 haşlanmış tavuklu salata 1 kase yoğurt
Ah bu kız ve güzel menüleriSabah 8 limonlu su
10 kahvaltı 1 yemek kaşığı lor ve 1 yumurtalı omlet 4 zeytin Domates salatalık yeşillik şekersiz cay
12: yeşil çay 2 kayısı
15:sade türkkahvesi 1 incir 1 ceviz
18 haşlanmış tavuklu salata 1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?