Benim de hedefim 66ydi normalde çünkü ilk çocuğuma hamile kalmadan önceki kilomdu sonra hedefim 63 dedim ideal kilo hesaplarında o çıkıyor diye1.61 aslında hedeflerim boyuma göre fazla :) bi dönem spor yaparak zayiflamistim o zaman 64 kiloyla 36 38 beden giyiyodum.Simdi bu hedeflere bi ulasayim 3.bi hedefim daha var.
75 hamile kalmadan önce gördüğüm maksimum kilo 65 de evledigim zamanki kilom.o yüzden hefelerim onlar.
Darısı başıma inşallahBenim de hedefim 66ydi normalde çünkü ilk çocuğuma hamile kalmadan önceki kilomdu sonra hedefim 63 dedim ideal kilo hesaplarında o çıkıyor diyeşimdi de 63 e gelmişken neden 50 ler olmasın kafasını yaşıyorum
Cok gecmis olsun tekrar canim.Ben de tam kahvalti hazirliyodum esimin cikmasi gerekti.kendi ekmegim de bitmis onu alip gelcek.Napsam 1 bardak süt mü icsem o gelene kadar.Günaydın kızlar.. oğlum iyi çok şükür.. ben biraz yorgun ve uykusuzumaman onlar iyi olsunda.. birazdan kahvaltı hazırlıcam inş tevafuk55 kahvaltın çok güzel cnm afiyet olsun..
Ekmek yeme de bugün kızzCok gecmis olsun tekrar canim.Ben de tam kahvalti hazirliyodum esimin cikmasi gerekti.kendi ekmegim de bitmis onu alip gelcek.Napsam 1 bardak süt mü icsem o gelene kadar.
Tost yapcam kuzum yoksa kahvalti yapamam ben biliyosunEkmek yeme de bugün kızz
Aman tamam yaaa... alengirli seni..Tost yapcam kuzum yoksa kahvalti yapamam ben biliyosun
Cnm hellim denedin mi hiç??Bi de ben ekmeksever biriyim sabah yiyim ki akşama canım cekmesin
Lay lalay lalay laaayyyKızlar şükürler olsun eksiye geçmeye başladım
Cnm hellim denedin mi hiç??
Bence hayır diyebilirsin canım hedefe adım adım ha gayret, biraz sabır ne diyoruz yemezsek ölmeyiz ama yersek tontiş kalırız. :))Dun aksam hayır demeyi basarmanin sonucu d3gil mibende pasta sevmem zaten ama diğer hamur işlerine dayanamıyor_dum bugüne kadar bugün dayanacam
Çok sevindim canımGünaydın kızlar.. oğlum iyi çok şükür.. ben biraz yorgun ve uykusuzumaman onlar iyi olsunda.. birazdan kahvaltı hazırlıcam inş tevafuk55 kahvaltın çok güzel cnm afiyet olsun..
Kızlar şükürler olsun eksiye geçmeye başladım
Ne güzel haberler bunlarNasıl oldu bilmiyorum ama cumadan bugune 1 kg eksik cikiyorum
Kahvaltıya gellllll süperrr
Ee madem kahvaltıda hellim yeLay lalay lalay laaayyy
Denedim canım pisirildigi icin yiyebiliyorum ondan
Canim ben yumurtanin beyazini da sadece haslanmis yiyorum omlet işi bana ters yani :) Markete gittigimde hellim bakayim.Ekmegi tamamen kesmiyorum çünkü ömür boyu kesemeyecegimi biliyorumEe madem kahvaltıda hellim yehergün tost bıkarsın.. bide sadece yumurtanın beyazından omlet yapsan.. içine biberdi maydonozdu koysan olmaz mı?? 2 ekmek çok olur hergün hergün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?