- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Bi denesenCanim ben yumurtanin beyazini da sadece haslanmis yiyorum omlet işi bana ters yani :) Markete gittigimde hellim bakayim.Ekmegi tamamen kesmiyorum çünkü ömür boyu kesemeyecegimi biliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi denesenCanim ben yumurtanin beyazini da sadece haslanmis yiyorum omlet işi bana ters yani :) Markete gittigimde hellim bakayim.Ekmegi tamamen kesmiyorum çünkü ömür boyu kesemeyecegimi biliyorum![]()
Bebisim denemediğim bisey degil ben yemedigim seylerin cidden tadini sevmiyorumBi denesenbiberle dereotu ile fln..
Misafirleri şimdi yolcu ettim
Kuzum özel degilse bisey sorcam sen eskisehire niye gittin :)Misafirleri şimdi yolcu ettimkv birkaç hafta bende ziyanı yok iyidir kendisi :))
Eş durumu tayini canımKuzum özel degilse bisey sorcam sen eskisehire niye gittin :)
Ohhh yarasın bende bölgeseli yapabildim ancaKızlar sporumun büyük bi kısmını tamamladımşükür yaa... birazda bölgesel yaparsam tamamdır
![]()
Ohhh yandan yandanNasıl oldu bilmiyorum ama cumadan bugune 1 kg eksik cikiyorum
YeaaahhhhhhhBence hayır diyebilirsin canım hedefe adım adım ha gayret, biraz sabır ne diyoruz yemezsek ölmeyiz ama yersek tontiş kalırız. :))
2 dilim ekmek çok degil hipposum 80 li kilolarda gayet normalEe madem kahvaltıda hellim yehergün tost bıkarsın.. bide sadece yumurtanın beyazından omlet yapsan.. içine biberdi maydonozdu koysan olmaz mı?? 2 ekmek çok olur hergün hergün..
Senin bebiş de çok yemek seçecek biliyorsun değil miBebisim denemediğim bisey degil ben yemedigim seylerin cidden tadini sevmiyorum![]()
Canım yani neden eskisehir memleket fln mi :)Eş durumu tayini canım
Ona ne bulduysam yediriyorum canim.Esim hic sevmez ona da yapiyorum.Sevmedigim yemekleri yapmasam dedigin dogru :)Ohhh yandan yandan
Yeaaahhhhhhh
2 dilim ekmek çok degil hipposum 80 li kilolarda gayet normal
Senin bebiş de çok yemek seçecek biliyorsun değil mi![]()
Muhtesem pazarlarimiz olsunnnKahvaltıya eşime yumurtalı bazlama kıymalı melemen yaptım amaaa yemedim boş çay ictim sonra hemen kahve li incirli ara ögle yemeği tamamdır. Şu an sıfır kaçamaklı harika pazarima devam ediyorum..
Akşam yemeğinin adını da koydum balık salata
eee doğum günü için bu emek verdiğim günü ziyan eder miyim![]()
On numara beş yıldız süpersinKahvaltıya eşime yumurtalı bazlama kıymalı melemen yaptım amaaa yemedim boş çay ictim sonra hemen kahve li incirli ara ögle yemeği tamamdır. Şu an sıfır kaçamaklı harika pazarima devam ediyorum..
Akşam yemeğinin adını da koydum balık salata
eee doğum günü için bu emek verdiğim günü ziyan eder miyim![]()
Hayır alakası yok.. eşim balık pişirtir gelirdi oğlumla yerlerdi.. baktı ki ben yemiyorum artık o da yemiyoCanım yani neden eskisehir memleket fln mi :)
Bu da şey gibi oldu"yaaa anlatsana neden beeeennnn"
Ona ne bulduysam yediriyorum canim.Esim hic sevmez ona da yapiyorum.Sevmedigim yemekleri yapmasam dedigin dogru :)
Muhtesem pazarlarimiz olsunnn![]()
Canım ilerde örnek alıyorlar o yüzden dedim. Şimdi küçük... ben sevmediğim şeylere başlamak zorunda kaldım kuru soğan kabak hamsi hatta limonCanım yani neden eskisehir memleket fln mi :)
Bu da şey gibi oldu"yaaa anlatsana neden beeeennnn"
Ona ne bulduysam yediriyorum canim.Esim hic sevmez ona da yapiyorum.Sevmedigim yemekleri yapmasam dedigin dogru :)
Muhtesem pazarlarimiz olsunnn![]()
Ayy bak canımı kahve çektirdin canım yemek yemek istemiyo ben galiba öğlen ile akşamı birleştircem bu saatten sonra öğlenmi olur ben en iyisi bir ara daha yapıyımKızlar kahve ile aramı yaptım.. ohh missakşam yemeğine de karar verdim.. sporda tamam benden iyisi yok
![]()
Ben öğlen yemiyorum cnm yaa... kahvaltıdan sorna kahve kuru meyve, sonra 1 porsiyon meyve,elimden geldikçe erken akşam..Ayy bak canımı kahve çektirdin canım yemek yemek istemiyo ben galiba öğlen ile akşamı birleştircem bu saatten sonra öğlenmi olur ben en iyisi bir ara daha yapıyım![]()
Anladim canım :)Canım ben bursalıyım eşim izmirli, eşim askeri doktor belirli yıllarda tayin görüyorlar mecburiyetten Eskişehir yanimatematik61
Hayır alakası yok.. eşim balık pişirtir gelirdi oğlumla yerlerdi.. baktı ki ben yemiyorum artık o da yemiyo![]()
Canım ilerde örnek alıyorlar o yüzden dedim. Şimdi küçük... ben sevmediğim şeylere başlamak zorunda kaldım kuru soğan kabak hamsi hatta limon![]()
Bugün iki ara iki ana yaparsın canımAy bugün yemek saati ayari kacti bende.sabah 11de kahvalti yaptim sonra oglumu uyuttum agrim vardi ben de uyumusum.uyandim oglum uyabdi onu yedirdim yuruyuse cikalim gidelim gelelim derken 15 dk onceye kadar bosey yememisim az once biraz cig badem yedim.aksam yemegi saati geldi zaten.