Sensin ŞİŞKO

Nasıl oldu bilmiyorum ama cumadan bugune 1 kg eksik cikiyorum
Ohhh yandan yandan :halay:
Bence hayır diyebilirsin canım hedefe adım adım ha gayret, biraz sabır ne diyoruz yemezsek ölmeyiz ama yersek tontiş kalırız. :))
Yeaaahhhhhhh:rolleyes:
Ee madem kahvaltıda hellim ye :KK66: hergün tost bıkarsın.. bide sadece yumurtanın beyazından omlet yapsan.. içine biberdi maydonozdu koysan olmaz mı?? 2 ekmek çok olur hergün hergün..
2 dilim ekmek çok degil hipposum 80 li kilolarda gayet normal ;)
Bebisim denemediğim bisey degil ben yemedigim seylerin cidden tadini sevmiyorum:kusmuk:
Senin bebiş de çok yemek seçecek biliyorsun değil mi :KK12:

Kahvaltıya eşime yumurtalı bazlama kıymalı melemen yaptım amaaa yemedim boş çay ictim sonra hemen kahve li incirli ara ögle yemeği tamamdır. Şu an sıfır kaçamaklı harika pazarima devam ediyorum..

Akşam yemeğinin adını da koydum balık salata :bicak:

eee doğum günü için bu emek verdiğim günü ziyan eder miyim :KK20:

Eş durumu tayini canım
Canım yani neden eskisehir memleket fln mi :)

Bu da şey gibi oldu"yaaa anlatsana neden beeeennnn" :D

Ohhh yandan yandan :halay:

Yeaaahhhhhhh:rolleyes:

2 dilim ekmek çok degil hipposum 80 li kilolarda gayet normal :KK66:

Senin bebiş de çok yemek seçecek biliyorsun değil mi :KK12:
Ona ne bulduysam yediriyorum canim.Esim hic sevmez ona da yapiyorum.Sevmedigim yemekleri yapmasam dedigin dogru :)

Kahvaltıya eşime yumurtalı bazlama kıymalı melemen yaptım amaaa yemedim boş çay ictim sonra hemen kahve li incirli ara ögle yemeği tamamdır. Şu an sıfır kaçamaklı harika pazarima devam ediyorum..

Muhtesem pazarlarimiz olsunnn:KK76:

On numara beş yıldız süpersin

Bu da şey gibi oldu"yaaa anlatsana neden beeeennnn" :KK70:

Ona ne bulduysam yediriyorum canim.Esim hic sevmez ona da yapiyorum.Sevmedigim yemekleri yapmasam dedigin dogru :)

Hayır alakası yok.. eşim balık pişirtir gelirdi oğlumla yerlerdi.. baktı ki ben yemiyorum artık o da yemiyo :(

Bu da şey gibi oldu"yaaa anlatsana neden beeeennnn" :KK70:

Canım ilerde örnek alıyorlar o yüzden dedim. Şimdi küçük... ben sevmediğim şeylere başlamak zorunda kaldım kuru soğan kabak hamsi hatta limon :oops:

Kızlar kahve ile aramı yaptım.. ohh miss :kahve: akşam yemeğine de karar verdim.. sporda tamam benden iyisi yok :halay:
Ayy bak canımı kahve çektirdin canım yemek yemek istemiyo ben galiba öğlen ile akşamı birleştircem bu saatten sonra öğlenmi olur ben en iyisi bir ara daha yapıyım:işsiz::işsiz:

Ayy bak canımı kahve çektirdin canım yemek yemek istemiyo ben galiba öğlen ile akşamı birleştircem bu saatten sonra öğlenmi olur ben en iyisi bir ara daha yapıyım:işsiz::işsiz:
Ben öğlen yemiyorum cnm yaa... kahvaltıdan sorna kahve kuru meyve, sonra 1 porsiyon meyve,elimden geldikçe erken akşam..

Canım ben bursalıyım eşim izmirli, eşim askeri doktor belirli yıllarda tayin görüyorlar mecburiyetten Eskişehir yani matematik61 matematik61
Anladim canım :)
Hayır alakası yok.. eşim balık pişirtir gelirdi oğlumla yerlerdi.. baktı ki ben yemiyorum artık o da yemiyo :KK43:

Canım ilerde örnek alıyorlar o yüzden dedim. Şimdi küçük... ben sevmediğim şeylere başlamak zorunda kaldım kuru soğan kabak hamsi hatta limon :oops:

Vay halime o zaman:kusmuk:

Ay bugün yemek saati ayari kacti bende.sabah 11de kahvalti yaptim sonra oglumu uyuttum agrim vardi ben de uyumusum.uyandim oglum uyabdi onu yedirdim yuruyuse cikalim gidelim gelelim derken 15 dk onceye kadar bosey yememisim az once biraz cig badem yedim.aksam yemegi saati geldi zaten.

Ay bugün yemek saati ayari kacti bende.sabah 11de kahvalti yaptim sonra oglumu uyuttum agrim vardi ben de uyumusum.uyandim oglum uyabdi onu yedirdim yuruyuse cikalim gidelim gelelim derken 15 dk onceye kadar bosey yememisim az once biraz cig badem yedim.aksam yemegi saati geldi zaten.
Bugün iki ara iki ana yaparsın canım;)

Back
X