1 ayda 4.5 süpermiş canımValla ben dondurmayı elde yapan birini bulursam diyet falan dinlemem yerim canım zaten ben normalde çok yemezdim ama ekmeksiz yemek yemezdim birde eşimin boğazı güzel benim onun yanında imkansız yani zayıflamak ona rağmen 1 ayda 4.5 kilo verdim buna şükür diyorum
Yani çoğu ödem olabilir belki ama benim için şahane yani imkansız ötesi biriyim ben aç kalınca gözüm kimseyi görmez durmazdım yani1 ayda 4.5 süpermiş canım
Geçmiş olaun canim çocuklar hasta oldu mu biz onlardan daha hasta oluyoruz.Rahat bi uyku çeker inşallah da dinlenmiş olur o da.Selam kızlar bugün ev görmeye gittik ama oğlum rahatsız old için orada hiç durmadı geceden kalma uykusuzdu zaten.. eve geldik ama çocuk hicbir şey yemedi süt bile icmeden ayağımda uyudusonrasında bu saate kadar daha üç kere uyandı gerisini yaşayıp gorecem bakalım
Baya erken bitirmissin ve az yemissin acikmadin mi yahu.Ben bugun 16.30da bitirdim diye saatlerdir karnım gurulduyorGelmisken menümü vereyim
Sabah 1 yumurta 3 kaşık lordan omlet
5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara: türk.kahvesi
Ögle aksam 15.00: 4 veya 5 çiğköfte marul
2 kaşık havuç tarator
Ara türk kahvesi 5 badem 2 kuru kayısı
Su 2 litre
Geçmiş olsun canimmmm inşallah bir günde atlatır da sende hem yorgun hem uykusuz kalmazsinSelam kızlar bugün ev görmeye gittik ama oğlum rahatsız old için orada hiç durmadı geceden kalma uykusuzdu zaten.. eve geldik ama çocuk hicbir şey yemedi süt bile icmeden ayağımda uyudusonrasında bu saate kadar daha üç kere uyandı gerisini yaşayıp gorecem bakalım
Günü erkenden bitirmişsin canım gözüm salata sebze yoğurt falan aradıGelmisken menümü vereyim
Sabah 1 yumurta 3 kaşık lordan omlet
5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara: türk.kahvesi
Ögle aksam 15.00: 4 veya 5 çiğköfte marul
2 kaşık havuç tarator
Ara türk kahvesi 5 badem 2 kuru kayısı
Su 2 litre
Ya çiğköfte ve bulgur turevelri beni baya sisiriyor sanki midede büyüyorlar canım.Geçmiş olaun canim çocuklar hasta oldu mu biz onlardan daha hasta oluyoruz.Rahat bi uyku çeker inşallah da dinlenmiş olur o da.
Baya erken bitirmissin ve az yemissin acikmadin mi yahu.Ben bugun 16.30da bitirdim diye saatlerdir karnım gurulduyor
inşallah canım. birde son 9 bezi tuvalet eğitimine baslayacaz toparlasa bari deGeçmiş olsun canimmmm inşallah bir günde atlatır da sende hem yorgun hem uykusuz kalmazsin
İnşallah geceniz güzel geçer çabucak iyileşir canımSelam kızlar bugün ev görmeye gittik ama oğlum rahatsız old için orada hiç durmadı geceden kalma uykusuzdu zaten.. eve geldik ama çocuk hicbir şey yemedi süt bile icmeden ayağımda uyudusonrasında bu saate kadar daha üç kere uyandı gerisini yaşayıp gorecem bakalım
Akşam menüsü misafirlikteydi canım sonradan yoğurt yesem.iyi olurdu aslinda. ama kafa oğlana gitti simdi sen deyince aklima geldi.Günü erkenden bitirmişsin canım gözüm salata sebze yoğurt falan aradı
Amaninnnn anacım kaç yaşında bebik senin az daha hava sıcakken başlasan iyiydi sanki hadi inşallah sorunsuzYa çiğköfte ve bulgur turevelri beni baya sisiriyor sanki midede büyüyorlar canım.o yüzden acıkmadım ama su an aciiimmmm
inşallah canım. birde son 9 bezi tuvalet eğitimine baslayacaz toparlasa bari de
Gulbe cim kuzumm senle görüşemedik coktandir nasılsın ben genelde menü verip çıktım hep hastalık ve başka durumlardan dolayı iyimisin nasıl gidiyor hamilelik ve bebeginÇok yoğundum kızlar uğrayamadım
Sabah 10:30
2 bardak su aç karna
1 yumurta ile ev yapımı sucuk
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
1 parça peynir
Ara 14:00 1 bardak süt 2 kare bitter 3 ceviz
Akşam 18:00
1.5 porsiyon sulu köfte
3 yk makarna
2 yk yoğurt
Bol salata
Su 2lt
Güzel olmuş makarna çok olmamış ekmek de yok zaten ara ogunu ozellikle begendim.Çok yoğundum kızlar uğrayamadım
Sabah 10:30
2 bardak su aç karna
1 yumurta ile ev yapımı sucuk
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
1 parça peynir
Ara 14:00 1 bardak süt 2 kare bitter 3 ceviz
Akşam 18:00
1.5 porsiyon sulu köfte
3 yk makarna
2 yk yoğurt
Bol salata
Su 2lt
2.5 canım. ya sünnetini bekledim o yüzden böyle oldu e biraz daha ısınsa desem 3 olacakAmaninnnn anacım kaç yaşında bebik senin az daha hava sıcakken başlasan iyiydi sanki hadi inşallah sorunsuz
Haklısın kuzum o zaman bencede hazırdır seninki artık sorunsuz halledersiniz bence2.5 canım. ya sünnetini bekledim o yüzden böyle oldu e biraz daha ısınsa desem 3 olacak
Inşallah ya çok tırsıyorummmHaklısın kuzum o zaman bencede hazırdır seninki artık sorunsuz halledersiniz bence
Sen ne kadar güvenirsen o da o kadar çabuk atlatır bak yalnız son 9 bezi deme sen bence yarın falan başla sadece gündüz çöz bezini gece yine bir kaç gece bağla öyle öyle bırakır diğer türlü gece tutamayabilirInşallah ya çok tırsıyorummm
Canım ben kızımda komple bırakmıştım 5 günde halletmiştik.. bunda da aynı yöntem aynı sakinlikle inşallah.. Ya malum calistigim için önümüzdeki cumayı bekliyirum hem toparlar biraz. Haftasonu temeli atarım hafta ici gerisi gelir inşallah:)Sen ne kadar güvenirsen o da o kadar çabuk atlatır bak yalnız son 9 bezi deme sen bence yarın falan başla sadece gündüz çöz bezini gece yine bir kaç gece bağla öyle öyle bırakır diğer türlü gece tutamayabilir
Evet hadi bakalım o zaman inşallah tez vakitteCanım ben kızımda komple bırakmıştım 5 günde halletmiştik.. bunda da aynı yöntem aynı sakinlikle inşallah.. Ya malum calistigim için önümüzdeki cumayı bekliyirum hem toparlar biraz. Haftasonu temeli atarım hafta ici gerisi gelir inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?