Sensin ŞİŞKO

Selam kızlar bugün ev görmeye gittik ama oğlum rahatsız old için orada hiç durmadı geceden kalma uykusuzdu zaten.. eve geldik ama çocuk hicbir şey yemedi süt bile icmeden ayağımda uyudu sonrasında bu saate kadar daha üç kere uyandı gerisini yaşayıp gorecem bakalım

Gelmisken menümü vereyim

Sabah 1 yumurta 3 kaşık lordan omlet
5 zeytin 1 dilim ekmek

Ara: türk.kahvesi

Ögle aksam 15.00: 4 veya 5 çiğköfte marul
2 kaşık havuç tarator

Ara türk kahvesi 5 badem 2 kuru kayısı

Su 2 litre

1 ayda 4.5 süpermiş canım

Geçmiş olaun canim çocuklar hasta oldu mu biz onlardan daha hasta oluyoruz.Rahat bi uyku çeker inşallah da dinlenmiş olur o da.
Baya erken bitirmissin ve az yemissin acikmadin mi yahu.Ben bugun 16.30da bitirdim diye saatlerdir karnım gurulduyor

Geçmiş olsun canimmmm inşallah bir günde atlatır da sende hem yorgun hem uykusuz kalmazsin

Günü erkenden bitirmişsin canım gözüm salata sebze yoğurt falan aradı

Ya çiğköfte ve bulgur turevelri beni baya sisiriyor sanki midede büyüyorlar canım. o yüzden acıkmadım ama su an aciiimmmm
Geçmiş olsun canimmmm inşallah bir günde atlatır da sende hem yorgun hem uykusuz kalmazsin
inşallah canım. birde son 9 bezi tuvalet eğitimine baslayacaz toparlasa bari de

İnşallah geceniz güzel geçer çabucak iyileşir canım

Ya çiğköfte ve bulgur turevelri beni baya sisiriyor sanki midede büyüyorlar canım. o yüzden acıkmadım ama su an aciiimmmm

inşallah canım. birde son 9 bezi tuvalet eğitimine baslayacaz toparlasa bari de
Amaninnnn anacım kaç yaşında bebik senin az daha hava sıcakken başlasan iyiydi sanki hadi inşallah sorunsuz

Çok yoğundum kızlar uğrayamadım
Sabah 10:30
2 bardak su aç karna
1 yumurta ile ev yapımı sucuk
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
1 parça peynir

Ara 14:00 1 bardak süt 2 kare bitter 3 ceviz

Akşam 18:00
1.5 porsiyon sulu köfte
3 yk makarna
2 yk yoğurt
Bol salata

Su 2lt

Gulbe cim kuzumm senle görüşemedik coktandir nasılsın ben genelde menü verip çıktım hep hastalık ve başka durumlardan dolayı iyimisin nasıl gidiyor hamilelik ve bebegin

Güzel olmuş makarna çok olmamış ekmek de yok zaten ara ogunu ozellikle begendim.

Bi de canim menulerinde mevsim meyvelerini de eksik etme bence 1 porsiyon.süt veya yogurt ile ara ogün olarak tuketebilirsin.

Inşallah ya çok tırsıyorummm
Sen ne kadar güvenirsen o da o kadar çabuk atlatır bak yalnız son 9 bezi deme sen bence yarın falan başla sadece gündüz çöz bezini gece yine bir kaç gece bağla öyle öyle bırakır diğer türlü gece tutamayabilir

Canım ben kızımda komple bırakmıştım 5 günde halletmiştik.. bunda da aynı yöntem aynı sakinlikle inşallah.. Ya malum calistigim için önümüzdeki cumayı bekliyirum hem toparlar biraz. Haftasonu temeli atarım hafta ici gerisi gelir inşallah:)

Evet hadi bakalım o zaman inşallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…