Sensin ŞİŞKO

Eve gel cocugu uyut ortaligi toparla derken yenice oturdum.leslie 3 mil acarim ama kacini yapabilirim bilmiyorum.

10 numara beş yıldız ....

sabah kuvvetli giderek azalan menü en sevdiğim

74.4 dedik di mi

Vakit bulsam daha da yapmak isterdim.. anca çocukları uyuttum ders çalışmadan 15 dk hiç yoktan iyi dedim... yarım saat önce az sütlü granül kahve ile 1 kuru incir yarım ceviz yedim.. çünkü daha ders çalışıcam inş.. gözüm dönmesin diye.. sakıncası olur mu.. bi kupanın yarısı süt yarısı su 1 tatlı kaşığı kahve ve tarçınlı yapıyorum.. incirin içine de yarım ceviz koyuyorum..

hippotalamus canim epeydir spor yapmiyordun cok iyi olmuş bu menun de süper bu hafta bol eksiler gelecek senden de
Maalesef cnm.. benim regl çok ağır gidiyo.. belim kırılıyo ağrıdan.. karnım fln yapamadım.. bayadır dediğin 4-5 gün kız :))

Kizlar menu gelsin Vakit olmadı bugün sık gelmeye gezmeye gittik çok güzeldi

Sabah 9.30
Bir sandviç peynir Domates biber şekersiz çay eşliğinde

Ara 12 gibi iki küçük top dondurma el yapımı

İkindi 4 gibi

İki köfte ızgara bir pirzola küçük dilim sucuk bol salata ekmeksiz yanında ayran

Aksam 7.30-8 arası iki sarma iki kaşık salata

2 buçuk litre su
115 dakika yürüyüş

21 EKİM SPOR LİSTESİ

1.sem35
200 ip atlama=40
300 bölgesel =60
Toplam=100

2.hippotalamus
100 ip: 20 puan
15 dk leslie: 30 puan
200 bölgesel: 40 puan
Toplam:90 puan

2. Tuzsuz_ruh: 115 dakika yuruyus:230 puan

Hadi kızlar... sporları ekleyin

Mükemmelllll hele o yürüyüş nedir maaşallah

21 EKİM SPOR LİSTESİ

1.sem35
200 ip atlama=40
300 bölgesel =60
Toplam=100

2.hippotalamus
100 ip: 20 puan
15 dk leslie: 30 puan
200 bölgesel: 40 puan
Toplam:90 puan

2. Tuzsuz_ruh: 115 dakika yuruyus:230 puan

3.matematik61
30 dk leslie=60
100 bolgesel=20
Toplam=80 puan
Hadi kızlar... sporları ekleyin

Yürüyüşün dibine vurmuşsun canım maşallah menü güzel canım dondurmayı diyet listesine koyan diyetisyenler var ama ben kararsız kalıyorum sanki onu yersem kilo veremem gibi geliyo bu makarna pilav da da geçerli tabi miktar önemli olan

Valla ben dondurmayı elde yapan birini bulursam diyet falan dinlemem yerim canım zaten ben normalde çok yemezdim ama ekmeksiz yemek yemezdim birde eşimin boğazı güzel benim onun yanında imkansız yani zayıflamak ona rağmen 1 ayda 4.5 kilo verdim buna şükür diyorum

Sabah kahvaltım altı üstü bu şekilde.. yumurtayı değiştiriyorum.. bi gün haşlanmış, bi gün sade.. nasıl canım çekerse..

eee her şey düzenli ve yolunda hippo ... o zaman seni bozan aşure hastalıklar ve ilaç serum vs idi ....

hepsi geçtiğine göre .... 1 Kasım 73.9

Sabah
2yumurta 2yk lor peyniri
Yarım kk peynir
Çeyrek avakado
4zeytin
1twtli kaşığı kuşburnu marmelati

Öğlen
1kase çorba
1kase yoğurtlu kereviz
Bı minik kase cir
5fistik
1gun kurusu kayısı
Harika canım afiyet olsun
Uzum eklense bile çok guel menü canım afiyet olsun
Menülerini kıskanıyorum yarın aynısınin benzerini yapayım madem ama ben 11 kase değil 1 kase yoğurt yerim
Süper hippom afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…