Menüm gelsin kızlar
Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Kahvaltı 12de...
2biberli yumurta
Domates
Salatalık
Taze nane
Dereotu
7 zeytin
2 dilim hellim
Süzme peynir
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Hurma
Ceviz
Kuru kayısı
Ara
1 salkım üzüm
Akşam 17.50..
Yoğurtlu cevizli kereviz(1 küçük kerevizin çoğunu)
Bundan sonra 9 gibi şekersiz az sütlü granül kahve ve incir yerim..
Ausencia kaptana bağlanıyoruz
 21 EKİM SPOR LİSTESİ
1.sem35
200 ip atlama=40
300 bölgesel =60
Toplam=100
2.hippotalamus
100 ip: 20 puan
15 dk leslie: 30 puan
200 bölgesel: 40 puan
Toplam:90 puan
Hadi kızlar... sporları ekleyin
Vakit bulsam daha da yapmak isterdim.. anca çocukları uyuttum ders çalışmadan 15 dk hiç yoktan iyi dedim... yarım saat önce az sütlü granül kahve ile 1 kuru incir yarım ceviz yedim.. çünkü daha ders çalışıcam inş.. gözüm dönmesin diye.. sakıncası olur mu.. bi kupanın yarısı süt yarısı su 1 tatlı kaşığı kahve ve tarçınlı yapıyorum.. incirin içine de yarım ceviz koyuyorum..sporda şahane
Sabah kahvaltım altı üstü bu şekilde.. yumurtayı değiştiriyorum.. bi gün haşlanmış, bi gün sade.. nasıl canım çekerse..10 numara beş yıldız ....
sabah kuvvetli giderek azalan menü en sevdiğim
74.4 dedik di mi
Maalesef cnm.. benim regl çok ağır gidiyo.. belim kırılıyo ağrıdan.. karnım fln yapamadım.. bayadır dediğin 4-5 gün kız :))hippotalamus canim epeydir spor yapmiyordun cok iyi olmuş bu menun de süper bu hafta bol eksiler gelecek senden de
Ben geleli 7 gün oldu zatenMaalesef cnm.. benim regl çok ağır gidiyo.. belim kırılıyo ağrıdan.. karnım fln yapamadım.. bayadır dediğin 4-5 gün kız :))
Bu hafta herşey çok daha güzel olacak canım böyle giderse ---dolu bir listeMaalesef cnm.. benim regl çok ağır gidiyo.. belim kırılıyo ağrıdan.. karnım fln yapamadım.. bayadır dediğin 4-5 gün kız :))
Mükemmelllll hele o yürüyüş nedir maaşallahKizlar menu gelsin Vakit olmadı bugün sık gelmeye gezmeye gittik çok güzeldi
Sabah 9.30
Bir sandviç peynir Domates biber şekersiz çay eşliğinde
Ara 12 gibi iki küçük top dondurma el yapımı
İkindi 4 gibi
İki köfte ızgara bir pirzola küçük dilim sucuk bol salata ekmeksiz yanında ayran
Aksam 7.30-8 arası iki sarma iki kaşık salata
2 buçuk litre su
115 dakika yürüyüş
Konu gezmek ve deniz kenarı olunca güzel yürünür:)Mükemmelllll hele o yürüyüş nedir maaşallah
Yürüyüşün dibine vurmuşsun canım maşallahKizlar menu gelsin Vakit olmadı bugün sık gelmeye gezmeye gittik çok güzeldi
Sabah 9.30
Bir sandviç peynir Domates biber şekersiz çay eşliğinde
Ara 12 gibi iki küçük top dondurma el yapımı
İkindi 4 gibi
İki köfte ızgara bir pirzola küçük dilim sucuk bol salata ekmeksiz yanında ayran
Aksam 7.30-8 arası iki sarma iki kaşık salata
2 buçuk litre su
115 dakika yürüyüş
Valla ben dondurmayı elde yapan birini bulursam diyet falan dinlemem yerim canım zaten ben normalde çok yemezdim ama ekmeksiz yemek yemezdim birde eşimin boğazı güzel benim onun yanında imkansız yani zayıflamak ona rağmen 1 ayda 4.5 kilo verdim buna şükür diyorumYürüyüşün dibine vurmuşsun canım maşallahmenü güzel canım dondurmayı diyet listesine koyan diyetisyenler var ama ben kararsız kalıyorum sanki onu yersem kilo veremem gibi geliyo bu makarna pilav da da geçerli tabi miktar önemli olan
Vakit bulsam daha da yapmak isterdim.. anca çocukları uyuttum ders çalışmadan 15 dk hiç yoktan iyi dedim... yarım saat önce az sütlü granül kahve ile 1 kuru incir yarım ceviz yedim.. çünkü daha ders çalışıcam inş.. gözüm dönmesin diye.. sakıncası olur mu.. bi kupanın yarısı süt yarısı su 1 tatlı kaşığı kahve ve tarçınlı yapıyorum.. incirin içine de yarım ceviz koyuyorum..
Sabah kahvaltım altı üstü bu şekilde.. yumurtayı değiştiriyorum.. bi gün haşlanmış, bi gün sade.. nasıl canım çekerse..
Harika canım afiyet olsunSabah
2yumurta 2yk lor peyniri
Yarım kk peynir
Çeyrek avakado
4zeytin
1twtli kaşığı kuşburnu marmelati
Öğlen
1kase çorba
1kase yoğurtlu kereviz
Bı minik kase cir
5fistik
1gun kurusu kayısı
Uzum eklense bile çok guel menü canım afiyet olsunMenü vereyim bugün erken bitti epeyce
Kalkinca 2 kuru kayisi
Sabah 10.30
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle yagsiz tost
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Marul
Ara 13.00
1 mandalina
Ara 15.00
10 çiğ badem
Yesil cay
Aksam 16.30
1 kase corba
1 tane orta boy kiymali biber dolmasi
Su az hala tamamlamaya caliscam
Spor hasta oldugumdan cok bisey yapamiyom eve gidince belli olur net durumum
Menülerini kıskanıyorumSelam kızlar gün erken bitti 8:00 limonlu su
10 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir yeşillik domates salatalık şekersiz çay 1 dilim çavdar ekmeği
12:00 türk kahvesi 2 kayısı 5 fındık
15:00 11 kase yoğurt
17: 00 Balık bol salata
Çayla 1 incir yicem
Kaçamak yokkk
Bol su yeşil çay
Bugün ekstradan mısır püsküllü çayı içtim
Süper hippom afiyet olsunMenüm gelsin kızlar
Uyanınca 1 incir 1 ceviz
Kahvaltı 12de...
2biberli yumurta
Domates
Salatalık
Taze nane
Dereotu
7 zeytin
2 dilim hellim
Süzme peynir
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Hurma
Ceviz
Kuru kayısı
Ara
1 salkım üzüm
Akşam 17.50..
Yoğurtlu cevizli kereviz(1 küçük kerevizin çoğunu)
Bundan sonra 9 gibi şekersiz az sütlü granül kahve ve incir yerim..
Ausencia kaptana bağlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?