Sensin ŞİŞKO

sen en geç kaçta giriyosan o saatte ver 6 da giriyosan en son o saatte ver akşam yemeği yemediysen mesela yiyeceklerini yaz. Ama yazdığından başka bişey yeme
Tamam o şekilde yaparım, anneme sorarım akşam menüde ne var diye..
Ben genelde hazır sofraya gidiyorum da

29 yaşında ve 8 yaşında oğlun var genç anne demek

Üstüne de zapzayıf anne demek

Kız beni delirtcekmisiniz siz kıskancımdan ölcem şurda

My SouL
Kızzzzz erken evlenince öyle oluyor.
Ama şu an bekarım
Oğlumla el ele dolaşıyorum
Bende seni tanıyabilir miyimm

Beni hic tanimak isteuen yok yaaaaa aglama emojisi ühüüü

bakalim :) ekmeksiz kizartma yasak mi makarna ..dun yrmekte makarna vardi yememistim az pilav
Kuzum kızartma yasak çünkü o kızartma yağı trans yağa dönüşüyor direk göbüşe falan oturuyor çok zararlı. Azcık zeytinyağında çevir ya da közde yap ya da fırında yap. Makarna beyaz ekmek pilav da karbonhidrat ama zararlı karbonhidrat içinde şeker var aniden kan şekerini yükseltip düşürüyor ve acıktırıyor hemen. Yumurta peynir zeytin ceviz bulgur pilavı yoğurt et sebze yemekleri bol salata közlenmiş sebzelerle salata çorba bunlardan ye istediğin kadar. Canın tatlı isterse muz ya da süte tarçın dök ye hoop tatlı isteği gitti mesela. Yavaş yavaş azalt o zararlı şeyleri hayatından. Daha güzel doyuyor insan hazımsızlık çekmiyor mide rahatlıyor çok iyi gelecek sana da eminim dene bak:)

denerim ama insann cani istiyir :)

Beni hic tanimak isteuen yok yaaaaa aglama emojisi ühüüü
Kızzz sordum hepinizi bak yukarıdaa

regl degilim ama gece yatmadan once incir suyu iciy9m bide kist olusmasin diye dun adet sokturucu icmeye basladim ..vucudum cok tuhaf sadece gobegim sisiyor birturlu inmiyor 7 aylik hamilelerden farkim yok :/
Adet söktürücü içmeye başlasıysan ozaman regl tarihin yakın olmalı ki böyle şiş karnın canım...

Aynen annen sana sölesin sen kahvaltı öğle akşamla birlikte menünü verirsinmaşallah ne güzel ya. Bekarlık sultanlık kız çaktırma

Özel istek isterim banane banane ay ne gıcığım dimi
LÜtfen bana kendini tanıtır mısın

Aynen annen sana sölesin sen kahvaltı öğle akşamla birlikte menünü verirsinmaşallah ne güzel ya. Bekarlık sultanlık kız çaktırma
Aynen bekarlık sultanlık valla, annem yapıyor her şeyi
Sen de tanıt kendini ayoll haydiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…