• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Dün yarım ekmek yedi :110:eksi çıkar mı hiç mümkünmü
Bende regl zamanı bi açılıyor iştahım, tatlı tuzlu aynı anda gömüyorum...
Benim en cok sinir olduğum yerim göbeğim.
Sıkılaşmam şart yumuşak ya :mad:
Belki 52 kg düşşsem rahat ederim diye düşünüyorum :KK28:

Kızzz sordum hepinizi bak yukarıdaa :süslü:

Adet söktürücü içmeye başlasıysan ozaman regl tarihin yakın olmalı ki böyle şiş karnın canım...
hep sis canim pkom var biara cok etkili dovum kontrol hapi kullanmistim ondan sonra boyle oldum doktor uyarmisti zaten kilo almamalisin diye .krndini tanit sende :)

LÜtfen bana kendini tanıtır mısın :deli:

Aynen bekarlık sultanlık valla, annem yapıyor her şeyi :süslü:
Sen de tanıt kendini ayoll haydiii :KK69:
15 günlük 30 yaşında bekar evlenmeyi hiç düşünmeyen bir Miu. Ankarada yaşıyorum canım çalışıyorum. Kendi kendime takılıyorum :) çoluk çocuk olmayınca kendimle uğraşıp duruyorum.

Ben 31 yaşında iki prensi bir kralı olan bir kraliçeyim :KK22: ne egoluyum yaaa.. burcum aslan gezip tozmayi çok seviyoruz.. çok tan ne kastettiğimi en iyi @MiuLego biliyor.. aralik ayindan beri diyetteyim, ufaklik 6 aylikken basladim diyete, 76 ile başladım, geçenlerde 59 a kadar indim, sonra hunharca yemeye baslayinca birileri bir hafta boyunca bende yedim, :KK64:dün 64.2 ile başladım tekrar:super: böyle işte :ukala::cool: :KK68:

P
Ben 31 yaşında iki prensi bir kralı olan bir kraliçeyim :KK22: ne egoluyum yaaa.. burcum aslan gezip tozmayi çok seviyoruz.. çok tan ne kastettiğimi en iyi @MiuLego biliyor.. aralik ayindan beri diyetteyim, ufaklik 6 aylikken basladim diyete, 76 ile başladım, geçenlerde 59 a kadar indim, sonra hunharca yemeye baslayinca birileri bir hafta boyunca bende yedim, :KK64:dün 64.2 ile başladım tekrar:super: böyle işte :ukala::cool: :KK68:
Puhahhahahahahaha

Ben de köpeğimin anasıyım anadolu kadınıyım be öyle kral prens falan :deli:sen osmanlı torunusun padişah şehzade falan diyeceksin:confused:

15 günlük 30 yaşında bekar evlenmeyi hiç düşünmeyen bir Miu. Ankarada yaşıyorum canım çalışıyorum. Kendi kendime takılıyorum :) çoluk çocuk olmayınca kendimle uğraşıp duruyorum.
1988 doğumlu musun ;)
Ne işle meşgulsun, ailenle misin...

Karın egzersizleri çalışıyon mu hiç :işsiz:
Mekik çekme aletim var ewde, artık çalışmalıyım dimi :bicak:

Allah kaldıramayacağımız dert yük vermezmiş, bol bol dua edelim.
Her şeyin başı sağlık cnm..

Back