Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanışalım canı 27 yaşında hissediyorum 12 yaşında bir oğluşum var evliyim kamuda çalışıyorum@MiuLego
@tevafuk55
@hippotalamus
Sily
inciakis
@eylul7158eylul
zms rainbow
@kahve kitap ve ben
@EKMEK86
@Scss2016
Buradaki herkes bana kendini tanıtabilir miii
Bende regl zamanı bi açılıyor iştahım, tatlı tuzlu aynı anda gömüyorum...Dün yarım ekmek yedi eksi çıkar mı hiç mümkünmü
hep sis canim pkom var biara cok etkili dovum kontrol hapi kullanmistim ondan sonra boyle oldum doktor uyarmisti zaten kilo almamalisin diye .krndini tanit sende :)Kızzz sordum hepinizi bak yukarıdaa
Adet söktürücü içmeye başlasıysan ozaman regl tarihin yakın olmalı ki böyle şiş karnın canım...
15 günlük 30 yaşında bekar evlenmeyi hiç düşünmeyen bir Miu. Ankarada yaşıyorum canım çalışıyorum. Kendi kendime takılıyorum :) çoluk çocuk olmayınca kendimle uğraşıp duruyorum.LÜtfen bana kendini tanıtır mısın
Aynen bekarlık sultanlık valla, annem yapıyor her şeyi
Sen de tanıt kendini ayoll haydiii
Karın egzersizleri çalışıyon mu hiçBende regl zamanı bi açılıyor iştahım, tatlı tuzlu aynı anda gömüyorum...
Benim en cok sinir olduğum yerim göbeğim.
Sıkılaşmam şart yumuşak ya
Belki 52 kg düşşsem rahat ederim diye düşünüyorum
kiz yarim ekmek 300 grm mi aldirr baska ekmek yememistim :/Çok normal yarım ekmek işte..
Kuma alacaaam seni incitanışalım canı 27 yaşında hissediyorum 12 yaşında bir oğluşum var evliyim kamuda çalışıyorum
Ruhun neden yaşlıben 23 yasindayim ruhum yasli bir kizim varr :)
27 yaşında hissediyorsunn hmmmtanışalım canı 27 yaşında hissediyorum 12 yaşında bir oğluşum var evliyim kamuda çalışıyorum
Aldırırsus tutturur vücuda ödem yapar şişkinlik yapar artı gösterir tartıkiz yarim ekmek 300 grm mi aldirr baska ekmek yememistim :/
dert coooook :)Ruhun neden yaşlı
27 yaşında hissediyorsunn hmmm
Allah bağışlasınn cnm...
Benimde ruhum 19 yaş 29 olsada böyle hissediyorum
kime kuma alacan ben ilk değilmiydimKuma alacaaam seni inci
Benim ruhum 82 civarıRuhun neden yaşlı
27 yaşında hissediyorsunn hmmm
Allah bağışlasınn cnm...
Benimde ruhum 19 yaş 29 olsada böyle hissediyorum
anladim hep ceyrek ekmek yiyem barikAldırırsus tutturur vücuda ödem yapar şişkinlik yapar artı gösterir tartı
PuhahhahahahahahaBen 31 yaşında iki prensi bir kralı olan bir kraliçeyim ne egoluyum yaaa.. burcum aslan gezip tozmayi çok seviyoruz.. çok tan ne kastettiğimi en iyi @MiuLego biliyor.. aralik ayindan beri diyetteyim, ufaklik 6 aylikken basladim diyete, 76 ile başladım, geçenlerde 59 a kadar indim, sonra hunharca yemeye baslayinca birileri bir hafta boyunca bende yedim, dün 64.2 ile başladım tekrar böyle işte
Kör le yatan şaşı kalkarAyyyy kıskaaannnçççç
he he 82 bence o 8+2Benim ruhum 82 civarı
Sen evlisin diye öyle dedim aslında ama o zaman da ben kuma oluyom galiba sana hahahaha mantık terkkime kuma alacan ben ilk değilmiydim
1988 doğumlu musun15 günlük 30 yaşında bekar evlenmeyi hiç düşünmeyen bir Miu. Ankarada yaşıyorum canım çalışıyorum. Kendi kendime takılıyorum :) çoluk çocuk olmayınca kendimle uğraşıp duruyorum.
Mekik çekme aletim var ewde, artık çalışmalıyım dimiKarın egzersizleri çalışıyon mu hiç
Allah kaldıramayacağımız dert yük vermezmiş, bol bol dua edelim.dert coooook :)