Sensin ŞİŞKO

ceza alirsam cikarim odul ne olcak

Evet canim..
Sisenin icine koyup, geceden bekletiyorum..
Ertesi gunde tuketiyorum..
Sen suyu fazla iciyorsun ben cok su icemiyorum, zorla iciyorum desem yeridir

Masallah ♡

Evet canim..
Sisenin icine koyup, geceden bekletiyorum..
Ertesi gunde tuketiyorum..
Sen suyu fazla iciyorsun ben cok su icemiyorum, zorla iciyorum desem yeridir
Nefret ederim sudan ben de marga. Ama diyet susuz olmuyor gerçekten. Sen de zorla biraz daha içersin. Limonlu su tansiyonu da düşürüyor bazı insanlarda o yüzden tüm suyu öyle içmek zararlı olabilir aman dikkat. Bi de limonda da şeker var malum. Yarısı öyle yarısı da normal su tüketerek 2.5 lt bulursun yarın bence :) elinin altında hep su olsun hephephep o zaman insan unutmuyor içiyor

Aaaaaaaa
Kız nasıl sevindim karpuzzzzzzzz
Burdan günlük şeklinde devam edelim dedik biz de napalım
Arada gel uğra yarın başlıyoruz biz de buradan

ben yumurtalarimi bi toplatayim sonra bi goz aticam buralara. Simdi dikkat edemiyorum. doktor yediriyo: ballar, polenler, findiklar, dutlar...

Yariscak misiniz burda grup icinde? YOksa sadece gunluk seklinde mi olcak?

Ne diyim bilemedim ki.

Dua et bolca canım
defalarca konuştum defalarca ama yok yine aynı ben nişanlanınca dozunu artırdı
çok zevksizsin bunu mu begendin koca diye başlayan ve devamında yakışmıyorsunuz sen kilo aldın la biten bi süreç yaşadım
herşeyde beni tahsilimi kilomu evliliğimi eişyalarımı evimi eleştiriyor

ben yumurtalarimi bi toplatayim sonra bi goz aticam buralara. Simdi dikkat edemiyorum. doktor yediriyo: ballar, polenler, findiklar, dutlar...

Yariscak misiniz burda grup icinde? YOksa sadece gunluk seklinde mi olcak?
Aynen boşver diyeti falan şimdi minik yumurtacıklarımız büyüsün gelişsin onların keyfi yerinde olsun yetergeçici bi süreç sonuçta hem de isteyince de kilo verebiliyosu işte selam de bizi mutlu et yeter

Grup içinde yarışcaz tabi yarışsız olur muuuuuuuuu

Ay canım üzülme. Sen ne kadar konuşsan da değişmeyecek belli ki. Mesafe koy, kardeşin tabi uzak kalamazsın ama mesefali ol. Diyette olduğunu da kimseye söyleme. Bir bakmışlar inceciksin şaşırsınlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…