Selam canımmmMerhaba hayırlı akşamlar
ALLAH yardımcınız olsun inşaALLAH kolay kolay verirsiniz sağlıklı bir şekilde kilolarınızı
MaşaAllah motivasyonunuz yerinde
Benimde Günlüğüm var Allahın izniyle dikkat etmeye özen gösteriyorum sağlıklı yemeye başladım elhamdülillah ve inanılmaz rahatım hafifim şişkinlik yok düzensiz uyku yok elhamdülillah
Rabbimiz yardımcimız olsun Amin
OyyyyyyyyyyGeldim @MiuLego geldim. . Ben ekmek severim ya napim.. ama iste yemem canım..
Aaaaaa sen bunu yazarken ben de spor puanlarını yüklüyodum kk ya kalpler bu kadar bir olur@MiuLego hadi spor puanlarını yazalım :))
♡♡♡Oyyyyyyyyyy
Hayır ye ama akşam öğününde yeme
Ahh cnm benim..Aaaaaa sen bunu yazarken ben de spor puanlarını yüklüyodum kk ya kalpler bu kadar bir olur
Ne olur kusura bakmayın eşim izin almış evde olacak 1 hafta giremeyeceğim sürekli
Tabiki uğrarim zevkle takip edeceğim sizleriSelam canımmm
Evet motivasyon tam yarın başlıyoruz inşallah bizde. Kilo vermedki mutluluk gerçekten hiçbir yemekte yok. Sana da kolay gelsin arada uğra selam ver seviniriz. Kaç kilosun şuanda sen? Hedefin kaç?
Aaaa maşallah çok çıtırsın sen :) sporsuz olmuyor aynrn çok fark ettiriyor canım. Bakacağım ben de günlüğüne ara ara, bol kilo vermeler hepimizeTabiki uğrarim zevkle takip edeceğim sizleri
Canim ben 59 ile başladım yaklaşık 1 ay önce elhamdülillah şuan 56 kiloyum hedefim 50 kilo olmak inşaALLAH
Ben hergün 2 saat yürüyüş yapıyorum evdede egzersiz programim var kendimce oda 30 dakika sürüyor spora ağırlık verdim Hamdolsun inanılmaz fark ediyor
Sizlerede kolaylıklar dilerim
Akşamları giripmenünü ver canım en azından bir de yarın sabah aç karna tartılıp bildirim yap bize burayaNe olur kusura bakmayın eşim izin almış evde olacak 1 hafta giremeyeceğim sürekli
tamam canım sagolasın kusura bakmayın ne olur zaten moralim sıfırAkşamları giripmenünü ver canım en azından bir de yarın sabah aç karna tartılıp bildirim yap bize buraya
Çok memnun olurum gel lütfenAaaa maşallah çok çıtırsın sen :) sporsuz olmuyor aynrn çok fark ettiriyor canım. Bakacağım ben de günlüğüne ara ara, bol kilo vermeler hepimize
Noldu canım neden moralin bozuk. Tümden gelmemezlik yapma da 1 hafta idare ederiz ne olcak sorun değil. Önemli bi sıkıntın mı var?tamam canım sagolasın kusura bakmayın ne olur zaten moralim sıfır
Aynen öyle canım biz eğer kaçamak vs yazmazsak kendimizi kandırmış oluruz olmaz. Herşeyi yazacağız yorumları eleştirileri dikkate alacağız ki doğru sağlıklı beslenebilelim. Yarından itibaren menüler gelecek artık düzenli. Allah yolumuzu açık etsinÇok memnun olurum gel lütfen
Ben de yediğim herseyi yazıyorum kaçamakları da herseyi ki dogrumu yanlisimi bileyim
Ve eleştiri ye açığım iyi kötü fark etmez asla alinmam
Bende sizleri takip edeceğim merakla bekliyorum bende menülerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?