• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Merhaba hayırlı akşamlar
ALLAH yardımcınız olsun inşaALLAH kolay kolay verirsiniz sağlıklı bir şekilde kilolarınızı
MaşaAllah motivasyonunuz yerinde
Benimde Günlüğüm var Allahın izniyle dikkat etmeye özen gösteriyorum sağlıklı yemeye başladım elhamdülillah ve inanılmaz rahatım hafifim şişkinlik yok düzensiz uyku yok elhamdülillah
Rabbimiz yardımcimız olsun Amin

Merhaba hayırlı akşamlar
ALLAH yardımcınız olsun inşaALLAH kolay kolay verirsiniz sağlıklı bir şekilde kilolarınızı
MaşaAllah motivasyonunuz yerinde
Benimde Günlüğüm var Allahın izniyle dikkat etmeye özen gösteriyorum sağlıklı yemeye başladım elhamdülillah ve inanılmaz rahatım hafifim şişkinlik yok düzensiz uyku yok elhamdülillah
Rabbimiz yardımcimız olsun Amin
Selam canımmm:KK200:
Evet motivasyon tam yarın başlıyoruz inşallah bizde. Kilo vermedki mutluluk gerçekten hiçbir yemekte yok. Sana da kolay gelsin arada uğra selam ver seviniriz. Kaç kilosun şuanda sen? Hedefin kaç?

IMG_3402.JPG
KIZLAAARRRRRRR

KOŞUN HELEEEE:rapci:

Spor puanlamasını yaptım. Bakın bi görüşünüz carsa değişsin istediğiniz puanlama varsa söyleyin. Yarından itibaren sporlarımızı yazıp bu puanlarla hesaplayacağız. Cuma günü de spor sıralamasını açıklayacağız. Yüklenin sporaaaaaa :halay:

Spor sonuncusuna ceza var ona göre:bicak:
1. Ye de bir sonraki tur spor yarışında ödül puanı :dondurma:

Bi bakın puanlama adil mi güzel mi minnoş mu:KK19:

Selam canımmm:KK200:
Evet motivasyon tam yarın başlıyoruz inşallah bizde. Kilo vermedki mutluluk gerçekten hiçbir yemekte yok. Sana da kolay gelsin arada uğra selam ver seviniriz. Kaç kilosun şuanda sen? Hedefin kaç?
Tabiki uğrarim zevkle takip edeceğim sizleri
Canim ben 59 ile başladım yaklaşık 1 ay önce elhamdülillah şuan 56 kiloyum hedefim 50 kilo olmak inşaALLAH
Ben hergün 2 saat yürüyüş yapıyorum evdede egzersiz programim var kendimce oda 30 dakika sürüyor spora ağırlık verdim Hamdolsun inanılmaz fark ediyor
Sizlerede kolaylıklar dilerim

Tabiki uğrarim zevkle takip edeceğim sizleri
Canim ben 59 ile başladım yaklaşık 1 ay önce elhamdülillah şuan 56 kiloyum hedefim 50 kilo olmak inşaALLAH
Ben hergün 2 saat yürüyüş yapıyorum evdede egzersiz programim var kendimce oda 30 dakika sürüyor spora ağırlık verdim Hamdolsun inanılmaz fark ediyor
Sizlerede kolaylıklar dilerim
Aaaa maşallah çok çıtırsın sen :) sporsuz olmuyor aynrn çok fark ettiriyor canım. Bakacağım ben de günlüğüne ara ara, bol kilo vermeler hepimize:KK200:

Aaaa maşallah çok çıtırsın sen :) sporsuz olmuyor aynrn çok fark ettiriyor canım. Bakacağım ben de günlüğüne ara ara, bol kilo vermeler hepimize:KK200:
Çok memnun olurum gel lütfen
Ben de yediğim herseyi yazıyorum kaçamakları da herseyi ki dogrumu yanlisimi bileyim
Ve eleştiri ye açığım iyi kötü fark etmez asla alinmam
Bende sizleri takip edeceğim merakla bekliyorum bende menülerinizi

Çok memnun olurum gel lütfen
Ben de yediğim herseyi yazıyorum kaçamakları da herseyi ki dogrumu yanlisimi bileyim
Ve eleştiri ye açığım iyi kötü fark etmez asla alinmam
Bende sizleri takip edeceğim merakla bekliyorum bende menülerinizi
Aynen öyle canım biz eğer kaçamak vs yazmazsak kendimizi kandırmış oluruz olmaz. Herşeyi yazacağız yorumları eleştirileri dikkate alacağız ki doğru sağlıklı beslenebilelim. Yarından itibaren menüler gelecek artık düzenli. Allah yolumuzu açık etsin:KK200:

Back