- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
2 gun yediklerine dikkat edersen bugunu affedebiliriz ♡Kızlar cenaze evinde 2 orta boy lahmacun yedim... yanına da ayran.. erken yedim problem olmaz inş..
Kuzum sularinizi nasil iciyorsunuz?Ben de bi markete çıkacağım kızlar. Ananas maydonoz çiğ kuruyemiş kabak falan alayım
Afiyet olsun ♡aksam yemegim
zeytin
yogurt
karpuz
corba
Canım toplu halde saatleriyle beraber yazmayı da unutmaaksam yemegim
zeytin
yogurt
karpuz
corba
Akşam yemeği güzel olmuş mis gibi proteinler alınmış afiyet olsunAksam yemegi olarak izgara kofte yedim ve yemek fasli bitti kizlar..
Disaridaydim, eve yeni geldim..
Bir iki saat dinlendikten sonra sporumu yapacagim..
Yarın yeni başlıyoruz dahaaaaBirakmak yok
Katılıyırum2 gun yediklerine dikkat edersen bugunu affedebiliriz ♡
İçtiğin tüm suları mıKuzum sularinizi nasil iciyorsunuz?
Ben suyumun icine limon, salatalik,maydonoz,bir kac damlada sirke koyup oyle iciyorum :)
Gelirim canım tabi ki ben tuncelideyim 23 yasındayım 62 kiloyuum vedeee 55 kilo olmak istiyorum.. :)) 13 aylık bebeğim varGEl canım gel bebişi emzirirken uyuturken sık sık giriyor burda dolu emziren bebişi olan anneler var. Hem bebişe bakarken kendine bakmayı da ihmal etmemiş olursun. Tanıtsana kendini bize :)
Güzel akşam öğünü canım. Yarından itibaren akşamlaro toplu halde yaz menülerini hepimiz öyle yapacağız. 1. Sayfada örneği var menü nasıl yazacağız. Afiyet olsunAksam 7 gibi yedim yemeğimi. Sulu köfte yedim sadece bide salata kızlar.
Ooo zaten zayıfsın 7 kilocuk var gidecek. Gönderelim gitsinGelirim canım tabi ki ben tuncelideyim 23 yasındayım 62 kiloyuum vedeee 55 kilo olmak istiyorum.. :)) 13 aylık bebeğim var
Tam buğday ekmeği yok canım ama alırım :) ben pek ekmek yemem zaten hiç yemem artık sözOoo zaten zayıfsın 7 kilocuk var gidecek. Gönderelim gitsin
Diyette beyaz ekmek yok tam buğday ekmeğin vardır inşallah evde
Oooooo ekmek sevmeyennnnn ben de hiç yememmmmTam buğday ekmeği yok canım ama alırım :) ben pek ekmek yemem zaten hiç yemem artık söz
Oooooo ekmek sevmeyennnnn ben de hiç yememmmm
hippotalamus koş koş ekmek yemeyen sevmeyen buldum nasıl mutluyum.
Ben de yemem hiç normalde ama bir süre yiyeceğim bi menü var ona uyacağım ondan ekmek var bakalım nasıl olcak.
Bu arada sana ne diye hitap edelim yanick ten birşey çıkaramadım onu düşünüp duruyom
Canım rahatsız olmazsan olur tabi. Ya da uydurmasyon isim de söyleyebilirsin hitap edebileyim yeter :)ismimi soylesem bisi olur mu ki ismimle hitap edebilirsin
:)) seher diyebilirsin canım uydurmasyonsuz ismimCanım rahatsız olmazsan olur tabi. Ya da uydurmasyon isim de söyleyebilirsin hitap edebileyim yeter :):)
Tamam canım sehercim artık böyle söylicem:)) seher diyebilirsin canım uydurmasyonsuz ismim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?