Sensin ŞİŞKO

Kuzum sularinizi nasil iciyorsunuz?
Ben suyumun icine limon, salatalik,maydonoz,bir kac damlada sirke koyup oyle iciyorum :)
İçtiğin tüm suları mı
Ben günde en az 3.5 lt su içiyorum. Yarından itibaren bir hafta 1 lt sini şöyle içicem. Yeşilçay soda limon olarak. Dukan birası diye geçiyor adı. Yarım limon 1 soda bir bardak yeşilçay karıştır, 1 lt yapıyor bu zaten . öğünlerden önce iç. Hooop yansın yağlar

GEl canım gel bebişi emzirirken uyuturken sık sık giriyor burda dolu emziren bebişi olan anneler var. Hem bebişe bakarken kendine bakmayı da ihmal etmemiş olursun. Tanıtsana kendini bize :)
Gelirim canım tabi ki ben tuncelideyim 23 yasındayım 62 kiloyuum vedeee 55 kilo olmak istiyorum.. :)) 13 aylık bebeğim var

Gelirim canım tabi ki ben tuncelideyim 23 yasındayım 62 kiloyuum vedeee 55 kilo olmak istiyorum.. :)) 13 aylık bebeğim var
Ooo zaten zayıfsın 7 kilocuk var gidecek. Gönderelim gitsin

Diyette beyaz ekmek yok tam buğday ekmeğin vardır inşallah evde

Tam buğday ekmeği yok canım ama alırım :) ben pek ekmek yemem zaten hiç yemem artık söz
Oooooo ekmek sevmeyennnnn ben de hiç yememmmm

hippotalamus koş koş ekmek yemeyen sevmeyen buldum nasıl mutluyum.

Ben de yemem hiç normalde ama bir süre yiyeceğim bi menü var ona uyacağım ondan ekmek var bakalım nasıl olcak.
Bu arada sana ne diye hitap edelim ya nick ten birşey çıkaramadım onu düşünüp duruyom

ismimi soylesem bisi olur mu ki ismimle hitap edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…