Sevmeye ben de çok seviyomsindiriyorum da ama yok ekmek yok yasakBen beyaz ekmek yemiyorum , cunku sindiremiyorum =(
Ama cok seviyorum :)
yemiyoruz aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmeye ben de çok seviyomsindiriyorum da ama yok ekmek yok yasakBen beyaz ekmek yemiyorum , cunku sindiremiyorum =(
inşallah eşim laf etmiyor ama canım olanlar laf sokup duruyorlarAy canım üzülme. Sen ne kadar konuşsan da değişmeyecek belli ki. Mesafe koy, kardeşin tabi uzak kalamazsın ama mesefali ol. Diyette olduğunu da kimseye söyleme. Bir bakmışlar inceciksin şaşırsınlar :)
Sen de cevabı en güzel şekilde verirsin canım. Sen evinin huzuruna bak boşver. Herşeyi takarsab sinir hastası olursun. Boşver de geç gitinşallah eşim laf etmiyor ama canım olanlar laf sokup duruyorlar
oldum zatenSen de cevabı en güzel şekilde verirsin canım. Sen evinin huzuruna bak boşver. Herşeyi takarsab sinir hastası olursun. Boşver de geç git
Değiştir kendini artık o zaman :)oldum zaten
Cnm alıntı yaparken başına tarihte koyalım ilk alıntıyı yapan eklesin...
Ellerine sağlık balım..Sensin ŞİŞKO! Grubunun Fit/Fit Olma yolunda İlerleyen Hatunları
İşte geldik başlıyoruz. Bize kilolu diyen gözlerle bakanlara kocaman bir “Sensin ŞİŞKO!” dediğimiz günleri görebilmek için kilo verme yoluna adım atıyoruz. Beraber bol eksiler görüp, tartıyla aşk yaşamaya var mısınız?
Hadi bakalım start verilsin.
Kurallarımız aşağıdaki gibi:
Her gün akşam saatlerinde o günün menüsü toplu halde yazılacak.
Örnek:
Kahvaltı 08:00
….
Ara 10:30 ….
Öğle 13:00
…..
Ara 15:00 ….
Akşam 18:30
…
Su: … lt
Spor:….
Akşam yemeği saatimiz en en en geç 20:00 dır. O saatten sonra ağza fermuar çekilecek.
Su miktarı günlük minimum 2.5 lt olacak.
Mümkün olduğunca her gün spor yapılacak.
En önemli kısım: BOL KATILIMLI olunacak. Ne kadar çok girer sohbete muhabbete dahil olursak o kadar motive olup kiloları başımızdan def edebiliriz.
Her Cuma kilo bildirim günüdür. Cuma en geç saat 12:00’ye kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.
Her pazartesi Tartı Kontrol günüdür. Her Pazartesi en geç saat 12:00’ye kadar
Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Fark
şeklinde kilo bildirimi yapılacaktır.
Mümkün olduğunca kurallara uyalım, aktif bol sohbetli, destekli-köstekli, itişli-kakışlı, rakipli-ortili, eğlenceli mi eğlenceli bir grup olalım.
Kilo verme serüvenimizde bol eğlenceler.
Üyeler:
1. @MiuLego
2. tevafuk55
3. hippotalamus
4. Sily
5. eylul7158eylul
6. inciakis
7. @Zms kaya
8. @kahve kitap ve ben
10. EKMEK86
11. @Margarikotin
12. @Scss2016
Beraber zayıflayalım diyenler varsa buyursunlar
NOT: YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTEYE GİRMEK İÇİN DENEME SÜRESİ 2 HAFTADIR. 2 HAFTA DÜZENLİ GELEN AKTİF OLAN KURALLARA UYAN ARKADAŞLARIMIZ LİSTEYE DAHİL EDİLECEKTİR.
Spor Puanlaması
HIIT CARDIO (dk) -> 5 puan
Eliptik (dk) -> 4 puan
Koşu (dk) -> 4 puan
Yüzme (dk) -> 4 puan
Jillian (dk) -> 4 puan
Step (dk) -> 3 puan
Bisiklet (dk) -> 3 puan
Zumba (dk) -> 2.5 puan
Stepper (dk) -> 2.5 puan
Leslie/Yürüyüş (dk) -> 2 puan
Bölgesel (5 adet) -> 1 puan
Wallsit/plank (10sn)-> 1 puan
İp atlama (5 adet) -> 1 puan
Beyaz ekmek beni sisiriyir gazla doluyorum hatta butun bugday türevleri ama seviyormuyum hem de çok :)Ben beyaz ekmek yemiyorum , cunku sindiremiyorum =(
Abini tehdit etKızlar annemgile geldim yaklaşık 5 km yürüdüm sirtimda çocuk çantası elimde bebek arabası arabaya tartiyi da koydum yarın tartilacam diye :) benim şakacı abim tartiyi saklamış benim zayıflama takıntımı biliyorlar o yüzden uğraşıyorlar benle ya
Yarın bi şekilde ikna etmem lazım
Ay bu da sınav akşamı elektrikler kesildi diyen öğrenciler gibi oldu
@MiuLego canım spor puanlamasi harika olmuş canım eline sağlık
Ellerine sağlık balım..
Gunaydin ben de yapcam hemenn kac kilosun miucum bu arada ben cok kilo vercem yahuGünaydın
Maydonoz soda limon yapayım ben biiii
57.2 çıktım 1 haftalık hunharca yemeye iyi bileGunaydin ben de yapcam hemenn kac kilosun miucum bu arada ben cok kilo vercem yahu
günaydınnnnnGünaydın
Maydonoz soda limon yapayım ben biiii