- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
kiz kopyalayip yapustrsana sen benoini gordun mu dun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz kopyalayip yapustrsana sen benoini gordun mu dun
ne oldu giiii .az isim var birazdan bakrim ins. sarjim yeterse :)
Geçmişi niden okumuyorsunkiz kopyalayip yapustrsana sen benoini gordun mu dun
He tamam o zamanne oldu giiii .az isim var birazdan bakrim ins. sarjim yeterse :)
Yok yeaaaaaaaağğ oku bebeğim okukiz kopyalayip yapustrsana sen benoini gordun mu dun
Hahahhahaa italyanca benimkini demekYok yeaaaaaaaağğ oku bebeğim oku
Benoini ne kiz
Gördüm tabi ne sandın bir kızın vardıkiz kopyalayip yapustrsana sen benoini gordun mu dun
ewet dogru :) simdi ben geriye donup okucam hepsini :)Gördüm tabi ne sandın bir kızın vardı
canim pek vaktim olmuyorGeçmişi niden okumuyorsun
sen kavcinci sayfada tanittin kendini soylede bakim o sayfaya gerilere gttm goremedim 36. sayfadan oncesine mi gtmem lazim :/Gördüm tabi ne sandın bir kızın vardı
Olduğu kadar o zaman nolcak yacanim pek vaktim olmuyor
Sporumla gözlerin kocaman açılcak pazartesi günüYiyorsunuz bari spor yapın ya
tesekkur ederim anlayisin icin ♡♡ sana zahmet olcak ama kendini ta itirmisinOlduğu kadar o zaman nolcak ya
Cnm madem spor salonunu beğenmedin başka bul.. olmaz mı? ?Sporumla gözlerin kocaman açılcak pazartesi günü
Sayfa 31sen kavcinci sayfada tanittin kendini soylede bakim o sayfaya gerilere gttm goremedim 36. sayfadan oncesine mi gtmem lazim :/
Sayfa 9tesekkur ederim anlayisin icin ♡♡ sana zahmet olcak ama kendini ta itirmisin
bak nasil da hemen buldum ama cocuklarin hayirli ewlat olur insaAllah :) tanistigima memnun oldum ♡♡Ben kendimi tanitacaktim değil mi
2016 yılının başlarında subat ayında gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm tam tamına 77 kiloydum
ben şok diyetler araştırırken 100. diyet denememde başarısız olmuşken bir gün eşim beni hamile sandı
O gün dedim ki tamam bitti, kendine gel ve kadınlar kulübünde diyet grupları ile tanıştım. Aynı gün üye oldum ve başladım. burada çok candan dostlar tanıdım 2016 temmuz da ben 67 kiloydum boyum 172 bu arada
Ondan sonra hem koruyarak hem dikkat ederek işin içine sporu da katarak 62 63 kilolara düştüm yine kk sayesinde tabi ve sunu hic yapmadım sagliksiz beslenmedim sadece un ve sekeri hayatimda yok saydim ben saglikli beslenmeye basladiktan sonra kas oranim artti yag oranim hizla azaldi ve kan degerlerim bi erkekle boy olcusecek kadar artti( kuru meyvelere bagliyirum bunu). su an hedefim 58
Oraya kadar düşüp ömür boyu korumak istiyorum
Bilgilerime gelince
Yaş 31
Boy 172
Kilo 63
Meslek öğretmen
Evlat 2 tane
Birbirimize destekle güzel günler göreceğiz sevinçli günler
Kendim değişebiliyor muyum yoksa yöneticiler mi işin içine giriyorEKMEK86 bence kullanıcı adını değiştirmelisin.. mesela tambuğdayekmeği