- 11 Aralık 2018
- 40.777
- 253.555
- 598
Gözlerinden küçük küçük erkekler çıkıyor bir erkek cinsi yazınca. O yüzden bakamıyorOlaya o açıdan bakmadın, bu açıdan bakmadın.
Nereden nasıl bakıyorsun?
Bakıyor, düşünüyor musun, orası da şüpheli.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözlerinden küçük küçük erkekler çıkıyor bir erkek cinsi yazınca. O yüzden bakamıyorOlaya o açıdan bakmadın, bu açıdan bakmadın.
Nereden nasıl bakıyorsun?
Bakıyor, düşünüyor musun, orası da şüpheli.
Ya Kudra kız baya güzel, fiziği her şey yerinde ama beyin kısmı biraz boştu. Her ilişkisi saçmaydı evli biriyle sevgili oldu bir ara diyor ki o karısıyla mutsuz . Hayatımda tanıdığım en ilginç ilişkilere sahip insanAaa umutsuz![]()
Aaa umutsuz![]()
Teker teker anca buluyor çünkü. Beşi bir yerde bulsa hepsini sever. Çok gönlü geniş bir arkadaşımızYok değildir bence. Umutsuz teker teker seviyor![]()
işte daha 3 ayda tanışırken konuşma bitecek kadar sorun çıkıyorsa zaten çok uyum olduğunu düşünmüyorum arada. mesafe de varsa bu kadar kısa sürede kalkıp yolculuk yapıp görmeye değer görmüyor demek ki. ama bunu erkeklik kadınlıkla bağdaştırmıyorum ben.tanışırken sorun çıkıyor ve iletişim bitiyor. ve sonrasında o ya da ben birşekilde yine başlatıyor iletişimi ve devam ediyor.
ben görüşülecek ciddiyette görmediğini düşünüyorum. çünkü gerçekten bir erkeği bağlasan bile görmek istediği kadın için kalkar gider.
valla sabahki konudan bahsediyorsan. ben sabah günaydın mesajı attım sonrasında iki saat sonra cevap vermesine ilişkin ona hiçbir şey demedim. buraya konu açtım. ona çemkirmedim yani. ama genel olarak bir tahammülsüzlük söz konusu onu zaten kabul ediyorum
Nefes alsın yeter modunda ya cidden.Gözlerinden küçük küçük erkekler çıkıyor bir erkek cinsi yazınca. O yüzden bakamıyor![]()
Adam bununla birlikte sosyal medyadan tanıştığı 8 kadına daha yazıyordur.Nefes alsın yeter modunda ya cidden.
Hala fevri davranmak istemiyorum, bitirmiyorum diyor, ortada birşey varmış gibi.
Nefes alsın yeter modunda ya cidden.
Hala fevri davranmak istemiyorum, bitirmiyorum diyor, ortada birşey varmış gibi.
hayır çok işi falan yok. ayrıca zaten sevişemeyeceğini bildiği için gelmiyor belki de. tabiki böyle birşeyi bana söyliyecek hali yok
Aramızda ilişki var diye kim acaba?![]()
ortada birşey yok zaten. var diyen mi oldu ki. olsa zaten adam kalkıp gelir.
ilişki değil. iletişim diyorum ben her seferinde belki ilişki kelimesini yanlışlıkla yazmışımdır.Aramızda ilişki var diye kim acaba?
Komik olduğun durum cidden, haklısın.
olay masraf mı inan bilmiyorum. hiç o açıdan bakmadım. sebep buysa da zaten bu kadar parayı gözü kesmiyorsa zaten yine gelmesin
Ee o veya siz bulustunuz sonra ne olacak ?
para yüzünden yaptığını sanmıyorum. her akşam yemekte stroyler atıyor. yani sürekli dışarıda yiyen biri. yani sorun o değil. sorun kesinlikle değer meselesi.Kadını erkeği yok bu işin cidden. Her iki taraf da istekli olunca böyle sorunlar yaşanmaz. Sen gittiğinde 15 gün sonra onun geleceğini bilsen mesela bunun hesabını yapmazsın bence. Ama adam para gidecek diye kılını kıpırdatmıyor.
İyi akşamlar ben konunuzun gerçek olduğunu varsayip ciddi cevaplar yazicam, birincisi sosyal medyadan tanışıp evlenenler kadar tecavüze uğrayanlar malları mülkleri ellerinden alınıp dolandırılanlarda var yani bu kissas olmamalı, ikincisi adam mı gelmeli ben mi gitmeliyim sorusuna cevabım başınızı derde sokmayin olur, üçüncüsü yeni trend gerçekten gençler arasında hayatı sanal alemde yasamak parkta yanyana oturanlar bile telefonda sosyalleşme alanları bu olmuş yaşınız kaç bilmiyorum ama dokunabilir konuşabilir görülebilir insanları tercih edin hem ilişki hem iletişim için daha sağlıklı olur, sizde işsiz güçsüz gibi bütün gün nasıl mesajlastiniz pazar pazartesiye hazırlık gerektiren gün değil mi ya insan bı kendine zaman ayırır bı sessizliğe gömülür film izler yürür bütün gün bit bit mesaj yazmak sizce sağlıklı mjilişki değil. iletişim diyorum ben her seferinde belki ilişki kelimesini yanlışlıkla yazmışımdır.
ayrıca bu adamı savunuyor gibi mi duruyorum ordan? hatta şuan iletişimi kesmeye yönelik bir mesaj yolladım bile gelen cevaba göre engellemeyi bile düşünüyorum