• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen gel diyen erkek

Sosyal medyadan degil bi tanidik vasiyasi ile tanistim biriyle.adamin isi izin almaya musait degil gel ben tum.masraflari karsilar kalacak otelini ayarlarim dedi.sonra ben gitmeyince bayramda gelmeye kalkti.sonra ne mi oldu adam evliymis🤣🤣🤣
Yani gelse de gelmese de,netten de olsa tanidik da yapsa kimsenin ayagina gitme.gelsin cok isterse kimseye emek verme daha tanimadan degmez bu erkek milleti

Sizin tanıdık , pek tanıdık olmayabilir mi ? Sizi evli adamla tanıştıran bu tanıdık kim ki ?

Adam olan ayağına çağırmaz. Az işi bilen, görmüş geçirmişliği olan erkek bırak duygusal veya cinsel ilişki peşinde olmayı dolandıracaksa bile ilk ziyareti kendisi yapar. Hödük ve umursuz biri için zaman harcama, zaten internetten tanışmışsın kimseye minnetin yok

O şehre sen gitsen nerede kalacaksın ? Büyük olasılıkla adamın evinde..o zaman bir sevişme umudu doğacak..ama adam senin şehrine gelirse hem para harcamış olacak hem sevişme ihtimali azalacak🤭 adam sosyal medyada her gün kaç kadınla yazışıyordur ..herbirini görmek için şehir şehir gezip eli cebinde (veya başka bir yerinde) dönmeye karnı doymuştur

Adam bununla birlikte sosyal medyadan tanıştığı 8 kadına daha yazıyordur.

Ne yapsın bu adam? Hangi birini görmeye gitsin? Vakit mi yeter para mı? Kadınlar da biraz elini taşın altına sokmalı bence artık.

Hangisine yükselirse onu görmeye gidiyordur belki. :ıslık:

Valla ben bu konularda kadın erkek aynıdır diyemem. Ben asla gitmem ilk bulusmalarda, degil ki farklı il kendi istedigim semt dısına bile cıkmam:))
Adam da sizi pek sallamıyor zaten.

gittin sonu iyi oldu mu peki?
yani bunu ilişki koçları bile söylüyor. erkek değer verirse gelir. yani bu bizim ülkemize has bişey değilki. yurtdışında da çabayı genellikle erkek harcıyor. evlilik teklifini erkek yapıyor. yani bu erkeğin doğasında var
Ne alaka ya, o ilişki koclariyla benim yasadigim ilişkilerin hiç bağı yok:) çoğu salak salak,nenem zamanında kalma yargılarda bulunuyor ve ne kadar çoğu kadın olsa da neredeyse hepsi ataerkil.
Yani benim ilişkilerime çok ters. Benimkilerde hangimize uyuyorsa ona gore plan yapilir. Bu yerli de olsa yabancı da olsa böyle. Ne ben "sen erkeksin senin gelmen lazım" derim, ne onlar "sen kadinsin,hesabı ödeme" derler. Benim ilişkilerimde kadin-erkek ayrımı olmaz, zaten onu yapanı ben tez elden çıkarırım hayatımdan . Çünkü ilişkinin başında bu toplsumsal cinsiyet rolleri kadının hoşuna gidiyor, pozitif ayrimciliklarla dolu olduğu için. çok sonra dankediyor aslında bunların ve devaminda gelen her şeyin erkek lehine olduğu 😅
Ben uzak mesafe iliskimle buluşmak istiyorsam bu ittir kaktir olmuyor,zaten iki kisi de buluşmak için heyecanlı oluyor ve bir orta yol belirleniyor. Örnek olarak ben öğrenciysem o çalışıyorsa okulu ekmek işi ekmekten daha kolay olacağı için ben giderim. Ya da o x şehrinde ben y sehrindeyim, ikimize de uyan Z ülkesine gideriz. Ya da onun bulunduğu şehir zaten benim de merak ettiğim,gitmek gezmek istediğim bir sehirse canıma minnet, rehberim de var giderim.
Ne var ki bunda. O erkek, ben kadın, o ilk gelsin ben ikinci falan filan fesmekan... Hiç bana göre şeyler degil. Gereksiz bir ego bence "o ayağıma gelsin" isteği. Ben çeşitli nedenlerle onu sehrime cagirsam da bu şekilde dile getirmem,erkek olsam beni de ayağına bu şekilde çağıran kadın olsa soğurum.
Ama şöyle bir şey var;
Sizde adam usengeclikten ve para harcamak istemediğinden sizi ayağına çağırıyor
Daha önce hiç tanımadığınız biri
Zaten aranız kötü, sabah akşam didişiyorsunuz. O günlerde de catisirsiniz,gittiğinizde sizi almaz. Şey gibi kalırsınız otogarda...
Risk yani...
Bu yüzden ben yerinde olsam gtimek yerine ilişkiyi bitirirdim

bağlanma durumu yok. ölmüyorum aşkından ama sonuçta bir tanışma için de görüşme şart. evet sosyal medyadan tanıştım ama ipsiz sapsız değil. çevresi vs var. yani zaten profilinden belli oluyor herşey
5 yıl yakın mesafe sevgililik yaşıyorlar evlenince tanidigim adam değilmiş diyorlar. Sosyal medyadan ipsiz sapsiz olmadığını cozduyseniz bravo

Ne alaka ya, o ilişki koclariyla benim yasadigim ilişkilerin hiç bağı yok:) çoğu salak salak,nenem zamanında kalma yargılarda bulunuyor ve ne kadar çoğu kadın olsa da neredeyse hepsi ataerkil.
Yani benim ilişkilerime çok ters. Benimkilerde hangimize uyuyorsa ona gore plan yapilir. Bu yerli de olsa yabancı da olsa böyle. Ne ben "sen erkeksin senin gelmen lazım" derim, ne onlar "sen kadinsin,hesabı ödeme" derler. Benim ilişkilerimde kadin-erkek ayrımı olmaz, zaten onu yapanı ben tez elden çıkarırım hayatımdan . Çünkü ilişkinin başında bu toplsumsal cinsiyet rolleri kadının hoşuna gidiyor, pozitif ayrimciliklarla dolu olduğu için. çok sonra dankediyor aslında bunların ve devaminda gelen her şeyin erkek lehine olduğu 😅
Ben uzak mesafe iliskimle buluşmak istiyorsam bu ittir kaktir olmuyor,zaten iki kisi de buluşmak için heyecanlı oluyor ve bir orta yol belirleniyor. Örnek olarak ben öğrenciysem o çalışıyorsa okulu ekmek işi ekmekten daha kolay olacağı için ben giderim. Ya da o x şehrinde ben y sehrindeyim, ikimize de uyan Z ülkesine gideriz. Ya da onun bulunduğu şehir zaten benim de merak ettiğim,gitmek gezmek istediğim bir sehirse canıma minnet, rehberim de var giderim.
Ne var ki bunda. O erkek, ben kadın, o ilk gelsin ben ikinci falan filan fesmekan... Hiç bana göre şeyler degil. Gereksiz bir ego bence "o ayağıma gelsin" isteği. Ben çeşitli nedenlerle onu sehrime cagirsam da bu şekilde dile getirmem, beni de ayağına bu şekilde çağıran kadın olsam soğurum.
Ama şöyle bir şey var;
Sizde adam usengeclikten ve para harcamak istemediğinden sizi ayağına çağırıyor
Daha önce hiç tanımadığınız biri
Zaten aranız kötü, sabah akşam didişiyorsunuz. O günlerde de catisirsiniz,gittiğinizde sizi almaz. Şey gibi kalırsınız otogarda...
Risk yani...
Bu yüzden ben yerinde olsam gtimek yerine ilişkiyi bitirirdim
Senin niyetin ciddi mi peki bu buluşmalarda? Konu sahibi öyledir belki. Sonuçta her halükarda biri naz edecekse bu erkek olmamalı ya tarih yazmadı böyle bir şeyi yani😂

İstenirse sen gel ben gel diye bir kavga olmaz..insanlar buluşmaya istekli olsalar bulunur bir orta yol..Türkiyede de Avrupada da,Afrikada görüşmek isteyen bir orta yol bulur illaki ...Ama çok cin tipler oluyor,Mükemmel gözüküp sonrasında neleri çıkıyor... sosyal medyada tanıştığınız insanların yanına gitmeyi hiç güvenli bulmuyorum belki adam da korkuyordur...

para yüzünden yaptığını sanmıyorum. her akşam yemekte stroyler atıyor. yani sürekli dışarıda yiyen biri. yani sorun o değil. sorun kesinlikle değer meselesi.

R rosseyy Adamla hiç görüntülü konuştunuz mu ?

Yoksa takip ettiğiniz hesaptaki adamla yazıştığınızı mı varsayıyorsunuz ? Ya görseller ona ait değilse ?

R rosseyy Adamla hiç görüntülü konuştunuz mu ?

Yoksa takip ettiğiniz hesaptaki adamla yazıştığınızı mı varsayıyorsunuz ? Ya görseller ona ait değilse ?
Bence gorusmemistir yada görüşmüş olsa bile adam çok güzel sanal bir alem yaratabilir rossey onun nasıl begeniyirsa paylaşımlarını beğenecek 100 200 kişi eklemiştir bu şekil üç besde reelden arkadaş al sana düzgün adam, birde her akşam dışarda yemek yiyen adam bilemedim

Senin niyetin ciddi mi peki bu buluşmalarda? Konu sahibi öyledir belki. Sonuçta her halükarda biri naz edecekse bu erkek olmamalı ya tarih yazmadı böyle bir şeyi yani😂
"Niyetin ciddi mi" derken yani bir ilişki içinde olduğum insanlardan bahsediyorum burada.
İyice tanımadan etmeden,huyunu suyunu,sinirlenince nasıl davrandığını bilmeden, beraber ürettiğimiz çocuklarımız saçma sapan seylerle geldiğinde o kötü durumun yanında bir de onu sakinleştirmem gereken biri mi yoksa sakinliğini koruyup beni de rahatlatacak biri mi bilmeden , beraber seyehate çıkıp yorgun ve aksilik yaşamis hallerine tanık olmadan nasıl "ciddi" olabilirim ki bir erkekle?
Benim için bir ton kriter var bir adamla ciddi düşünmek için,bunları yapmak için de bol bol zaman gecirmek gerekir. Yoksa "yaşımiz otuzu geçti,mesleği güzel,tipi fena değil,memleketi benimkine yakın" diye neden ciddi düşüneyim ki her haline tanık olmadigim adamla😅
Ayrica yeri gelir kadın nazlanir,yeri gelir erkek nazlanir. Ne var yani sevgiliyi iki şimartsan, yorgunsa yaglayip masaj yapsan, şarkı söyleyerek dizinde uyutsan, onun şehrine gitsen 💕benim incilerim dökülmez hayatımdaki erkeği simartinca. Ki konu sahibinin bahsettiği ilişki koçlarınin dediği gibi değer bilmemezlik vs de hissetmem genelde ikili iliskilerimde. Tam tersi, kaybetmekten korkarlar genelde. Ki hayatıma normal bir Türk kızının hayatından çok daha fazla erkek girmiştir ama hiç terkedilmedim , bir ayrılık konuşmasına bile şahit olmadım (Tabii bunun sebebi erkek milletinin her şey kötüye gitse bile böyle konuşmalar yapmayı sevmemesi ,sallaması da olabilir).
Ama bence eger çocukluğundan kaynaklı bağlanma problemi yoksa kadın olsun erkek olsun, ilgi gördüğü yerden uzaklaşma durumları olmaz ya. Bana çok saçma geliyor. Zaten öyle insanlari da ben hiç cekmiyroum hayatıma,benim erkekler standart,aynı tip oluyor genelde. Dünyanın neresinden olursa olsun huy,su,mizaç falan ilginç şekilde benzer oluyor

Bence gorusmemistir yada görüşmüş olsa bile adam çok güzel sanal bir alem yaratabilir rossey onun nasıl begeniyirsa paylaşımlarını beğenecek 100 200 kişi eklemiştir bu şekil üç besde reelden arkadaş al sana düzgün adam, birde her akşam dışarda yemek yiyen adam bilemedim

Herşey olabilir. Yabancı hesaplardan kesip biçip kendine görsel alan ; bununla uğraşanlar var ,yok değil.

"Niyetin ciddi mi" derken yani bir ilişki içinde olduğum insanlardan bahsediyorum burada.
İyice tanımadan etmeden,huyunu suyunu,sinirlenince nasıl davrandığını bilmeden, beraber ürettiğimiz çocuklarımız saçma sapan seylerle geldiğinde o kötü durumun yanında bir de onu sakinleştirmem gereken biri mi yoksa sakinliğini koruyup beni de rahatlatacak biri mi bilmeden , beraber seyehate çıkıp yorgun ve aksilik yaşamis hallerine tanık olmadan nasıl "ciddi" olabilirim ki bir erkekle?
Benim için bir ton kriter var bir adamla ciddi düşünmek için,bunları yapmak için de bol bol zaman gecirmek gerekir. Yoksa "yaşımiz otuzu geçti,mesleği güzel,tipi fena değil,memleketi benimkine yakın" diye neden ciddi düşüneyim ki her haline tanık olmadigim adamla😅
Ayrica yeri gelir kadın nazlanir,yeri gelir erkek nazlanir. Ne var yani sevgiliyi iki şimartsan, yorgunsa yaglayip masaj yapsan, şarkı söyleyerek dizinde uyutsan, onun şehrine gitsen 💕benim incilerim dökülmez hayatımdaki erkeği simartinca. Ki konu sahibinin bahsettiği ilişki koçlarınin dediği gibi değer bilmemezlik vs de hissetmem genelde ikili iliskilerimde. Tam tersi, kaybetmekten korkarlar genelde. Ki hayatıma normal bir Türk kızının hayatından çok daha fazla erkek girmiştir ama hiç terkedilmedim , bir ayrılık konuşmasına bile şahit olmadım (Tabii bunun sebebi erkek milletinin her şey kötüye gitse bile böyle konuşmalar yapmayı sevmemesi ,sallaması da olabilir).
Ama bence eger çocukluğundan kaynaklı bağlanma problemi yoksa kadın olsun erkek olsun, ilgi gördüğü yerden uzaklaşma durumları olmaz ya. Bana çok saçma geliyor. Zaten öyle insanlari da ben hiç cekmiyroum hayatıma,benim erkekler standart,aynı tip oluyor genelde. Dünyanın neresinden olursa olsun huy,su,mizaç falan ilginç şekilde benzer oluyor
Sen fazlaca hümanistsin her zamanki gibi😂 ben ilişkilerde eşitliği sevmiyorum mesela. Kadın olmayı, okşanmayı kendim yaşamadan karşı tarafı şımartmam mümkün değil. İkimiz eşitiz sen de koş diyen erkeği istemem, elini taşın altına koyanı severim. Herkesin kendi zevki işte…

Back