Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam inşallah sadece sevişmek istiyordur. Buzlu küvette 250 gr eksik ( insan böbreği yaklaşık 11 cm büyüklüğünde ve yaklaşık 125 gram ağırlığındadır.) uyanmakta var.
Ee o veya siz bulustunuz sonra ne olacak ?bağlanma durumu yok. ölmüyorum aşkından ama sonuçta bir tanışma için de görüşme şart. evet sosyal medyadan tanıştım ama ipsiz sapsız değil. çevresi vs var. yani zaten profilinden belli oluyor herşey
peki illaki erkek niye geliyormuş yorumuna ne diyorsunuz? yani diyor ki. sen de değer verdiğini söylüyorsun ama sen gelmiyorsun ben kırılmıyorum diyor. sen neden buna içerliyorsun diyor?Ayol cevabı kendi ağzınızla veriyosunu işte. Öğrenciler bile isteyince sevgilisini görmeye gidiyor, ama isteyince. Kıps? Adam tenezzül etmiyor. Bu arada evlenmeden önceki ilişkim İstanbul- İzmir arasıydı, adam kahvaltıya geliyordu be otobüse artlayıp. Ben de çok gittim o da geldi. Üzgünüm sizinkinde iş yok.
İkisini birden alırlarsa pek uyanabileceğini sanmıyorumAdam inşallah sadece sevişmek istiyordur. Buzlu küvette 250 gr eksik ( insan böbreği yaklaşık 11 cm büyüklüğünde ve yaklaşık 125 gram ağırlığındadır.) uyanmakta var.
ay hakkatten bunu bulup getirdin ya daha da sinir katsayım arttı.
gerçekten ben ne gereksiz uğraşıyorum bu adamla. o zaman da saçmaladı.
ilişki diye saymıyorum tatlım da. benim etrafımda sosyal medyadan tanışıp evlenen artık onlarca çift var. yani tabi ki ipsiz sapsızı da dolu. ama sonuçta benim bile çevremde dolu bu şekilde evlenen. o yüzden değerlendirmek de sorun görmüyorum
sonra ne olacak derken? en azından elektrik alabiliyormuyuz buna bakacağız. sonrasında zaten biter ya da devam ederEe o veya siz bulustunuz sonra ne olacak ?
İkisini birden alırlarsa pek uyanabileceğini sanmıyorum![]()
ciddi birşey olsaydı gelip görmüştü bu zamana kadar cümlesi bence direk konunun cevabı. sğlBu sosyal medya aşkları ne kadar yaygınlaştı
Adam evli belki de çocuğu bile var
Onlar öyle can sıkıntısından herkese yazıyor gün boyu
Ciddi bir şey olsa gelip görmüştü bu zamana kadar çoktan
Sen bu adama fazla anlam yüklemişsin
Bence dışarı çık , hava al
Gez , toz , reel birine bak
![]()
![]()
keşke bu yorumları okuyabile süper olur
tanışırken sorun çıkıyor ve iletişim bitiyor. ve sonrasında o ya da ben birşekilde yine başlatıyor iletişimi ve devam ediyor.diğer konuda da yazdım. 3 aydır tanışmış olduğunuz biriyle ayrıl barış bir ilişki nasıl yaşıyorsunuz? birbirinizi tanımanız gereken vakitte bu kadar anlaşmazlık yaşayacak konu nedir? ben böyle şeylerde erkek kadın arasında fark olduğunu düşünmüyorum, kim müsaitse o gider de.. adam belki sizi görüşülecek ciddiyette görmüyor da olabilir.
yalnız sürekli takıldığınız konulara bakınca siz genel olarak insanları bunaltan biri gibi geldiniz bana nedense.
Eski bir iş arkadaşım 5 tane erkek hesabı gösterdi, hepsi bana aşık ve benimle evlenmek istiyor dedi . Dedim nasıl görüyorsun ki hepsiyle, hiç biriyle yüz yüze görüşmemiş ama hepsi çok aşıkmış :)
Aylardır bir kere bile görüşmemişsiniz elektrik bile alsanız ilişki yaşama olasılığınız çok düşük. Baştan fazlasıyla toksik bir ilişkisonra ne olacak derken? en azından elektrik alabiliyormuyuz buna bakacağız. sonrasında zaten biter ya da devam eder
Olaya o açıdan bakmadın, bu açıdan bakmadın.olay masraf mı inan bilmiyorum. hiç o açıdan bakmadım. sebep buysa da zaten bu kadar parayı gözü kesmiyorsa zaten yine gelmesin
Aaa umutsuzEski bir iş arkadaşım 5 tane erkek hesabı gösterdi, hepsi bana aşık ve benimle evlenmek istiyor dedi . Dedim nasıl görüyorsun ki hepsiyle, hiç biriyle yüz yüze görüşmemiş ama hepsi çok aşıkmış :)
Pandemi ve asosyallik başına vurmuş onunEski bir iş arkadaşım 5 tane erkek hesabı gösterdi, hepsi bana aşık ve benimle evlenmek istiyor dedi . Dedim nasıl görüyorsun ki hepsiyle, hiç biriyle yüz yüze görüşmemiş ama hepsi çok aşıkmış :)
Eski bir iş arkadaşım 5 tane erkek hesabı gösterdi, hepsi bana aşık ve benimle evlenmek istiyor dedi . Dedim nasıl görüyorsun ki hepsiyle, hiç biriyle yüz yüze görüşmemiş ama hepsi çok aşıkmış :)