• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen gel diyen erkek

bağlanma durumu yok. ölmüyorum aşkından ama sonuçta bir tanışma için de görüşme şart. evet sosyal medyadan tanıştım ama ipsiz sapsız değil. çevresi vs var. yani zaten profilinden belli oluyor herşey
İpsiz sapsız değil ama çevresinde hiç bir kadın ona yüz vermemiş ve sanalda hiç görmediği kadınla ilişki yaşayacak kadar düşmüş. Vah vah 🙄

İyi de demek ki adam da boyle dusunuyor. Daha gorusmeden zirt pirt ayrilip barisilan ve heyecan duyulmayan degisik bir iliski turu için 7 saat yol gitmek mantikli değil. ha bahanesiyle cani gezmek isteyen gider o yolu ama ben olsam sirf bulusacagim diye o yolu gitmezdim. Siz de gitmeyin zaten niye o kadar kavga edilen bir şey zorluyorsunuz madem baglanma yok bir şey yok.

İkinizde birbirinizi o kadar da istemiyorsunuz ama baska birilerini de bulamiyorsunuz diye mi birbirnizle ugrasiyorsunuz?
ben zaten gitmeyi düşünmüyorum. ona sen gel dedim. ama gelmiyorsa da kusura bakmasın bir erkek isterse yurtdışına gider. tamam herşey karşılıklıda uzayda yaşamıyoruz. kimse kimseyi kandırmasın. bu arada bu tarz şeyler ona da yazdım da sinirim hala geçmedi. buraya da yazıyorum

Ay ne ilişkisi ya daha yüz yüze gelmeden?

Bu adam size ilk günden cinsellik üzerine sorular sormuş, beklediği cevabı alamamıştı.
Geldiğinde istediği şeyleri yaşayacağını bilse koşa koşa gelirdi emin ol.

Siz ne dense anlayıp, mantıklı karar verecek durumda değilsiniz. Öyle saçma sapan internet üzerinde ilişki yaşadığınızı sanmaya devam edin. 🥴

aynen öyle . yok yani böyle bir şey olamaz.
birde beni sıradan erkeklerle kıyaslama diyor. kusura bakmasın da olacak şey var olmayacak şey var
ay gerçekten sinirden ölücem. bu kadar da değer vermiyorsan defol git yani
Sıradan erkekler nasıl oluyormuş ki? :KK53: Buluşmamakla fark yarattığını falan mı sanıyor?
Zamanında ben de internetten biriyle tanışmıştım, tabi yaşım 18 idi o zaman. Şimdi asla diyorum. O zamanlar instagram bile yoktu, forumun birinde tanışmıştık. 18'lik beynimle düşünebilip kendi çöplüğüme davet etmiştim hiç değilse. Yani kalabalık bir Avm'ye çağırmıştım. Güvenlik açısından en azından ilk buluşmada konfor alanınızdan çıkmak istememeniz bir noktaya kadar anlaşılabilir bana kalırsa.

Bu adam size ilk günden cinsellik üzerine sorular sormuş, beklediği cevabı alamamıştı.

Siz ne dense anlayıp, mantıklı karar verecek durumda değilsiniz. Öyle saçma sapan internet üzerinde ilişki yaşadığınızı sanmaya devam edin. 🥴

Gerdek korkusu konusundaki üyede hiç görmediği adamla nikahında görüşecekti. Sene 2022 değil de 1940 falan mı acaba , biz paralel evrende mi yaşıyoruz :KK64:

Son düzenleme:

evet aynen öyle. ama ben yine de benmi gereksiz tutuculuk yapıyorum diye kendimi suçlayarak acaba mı diyerek şans vermek istedim.
ama yok. bu gece çok iyi anladım böyle olmadığını. ya sabahtan şu saate kadar hiç ama hiç aralıksız yazışıyoruz.
ve iletişim halindeyken hep böyleyiz. yani madem değer vermiyosun niye ama niye tüm gününü bana ayırıyorsun. dün de öyleydi. tüm gün yazışıyoruz. ve aralıksız.

evet aynen öyle. ama ben yine de benmi gereksiz tutuculuk yapıyorum diye kendimi suçlayarak acaba mı diyerek şans vermek istedim.
ama yok. bu gece çok iyi anladım böyle olmadığını. ya sabahtan şu saate kadar hiç ama hiç aralıksız yazışıyoruz.
ve iletişim halindeyken hep böyleyiz. yani madem değer vermiyosun niye ama niye tüm gününü bana ayırıyorsun. dün de öyleydi. tüm gün yazışıyoruz. ve aralıksız.
Yapacak daha iyi bişeyi yok çünkü. Olsa yüzüne bakmaz.

Yapacak daha iyi bişeyi yok çünkü. Olsa yüzüne bakmaz.
+1
Ayy Kudra benim ergenliğimde 10 bin sms olayı vardı. Tabi Whatsapp falan yok, çatır çatır sms harcıyoruz bir selam demeye. 10 bini yapan konuşacak insan arardı. Öyle ki 10 bini bitirebilmek için flört yapan manyaklar vardı çevremde. Sırf işsizlikten, biriyle konuşuyor olayım diye yani. :KK53:

valla canım ben siteye kendim konu açmadığımın dışında pek uğramıyorum. yani sadece yorum yazmaya girmiyorum. dediğin kişiyi tanımıyorum ama umutsuz vaka olmaya adayım galiba :KK70:

R rosseyy bu adamın senden yapmanı istediği şey neydi sahi ? Onu yapınca gelecekti görüşmeye , yaptın yine gelmedi.

R rosseyy bu adamın senden yapmanı istediği şey neydi sahi ? Onu yapınca gelecekti görüşmeye , yaptın yine gelmedi.
neydi? ha şeyi diyorsun burada yazmadım konum kapanıp kitlenmesin diye. dini bir tartışmaya sebebiyet verir diye onu diyorsun sanırım da. ay onun üzerinden çok sular aktı ben bile unuttum sen nasıl aklında tuttun :KK70:

Ne istediğini bilmiyorsun çünkü sende.
Hayatında biri olsun yeter diye bakıyorsun.
İkinizde yoklukta olduğunuz için de birbirinizle vakit geçiriyorsunuz.

İnsan görmediği birine değer veremez zaten. Koca yetişkin insanlarsınız. Sosyal hayatlarınızda kimseyi bulamayınca, öyle uzamış gitmiş yazışmalar. Hepsi bu.

İsteyen aya merdiven dayar gider diye bir laf mı vardı ..aklıma o geldi.
aynen öyle. bu tarz şeyler ben de yazdım ama bana söylediği madem sen de istemiyorsun o zaman gelip görüşmeye sen de gelmiyorsan diyor. yani benimle kendini aynı kefeye koyuyor. ben de diyorum sen erkeksin. ama yok kabul etmiyor

12 mart konunda : adamın senden istediği ; yaparsan geleceğine söz verdiği şey neydi ?
yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim. o da tamam dedi. ben de söz ver dedim ve söz verdi. bende istediği şeyi yaptım. hatta o akşam nasıl görüşeceğimizi falan da üstü körü konuştuk.

Back