• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen gel diyen erkek

para yüzünden yaptığını sanmıyorum. her akşam yemekte stroyler atıyor. yani sürekli dışarıda yiyen biri. yani sorun o değil. sorun kesinlikle değer meselesi.
Sen konuyu yanlis anlamissin , oysa açıkça yazmıştım. Adam para harcamaktan korkmuyor, adam senin için para harcamak istemiyor, çünkü ilerisi yok sizin, adamla yatıp kalkmayacan (bunu sakın yapma zaten), e seninle evlenmeyecekte, ne güzel işte zaten aidatını ödediği internetten beleşe flört ediyor , bos zamanlarininda kafasini mesgul ediyor. Bildigin öküz, Evli bile olabilir.

Uzak mesafeli ilişkimde 6 yıl dolmak üzere ama sizin gibi sosyal medyadan tanıştığım insanla sürdürmezdim bu ilişkiyi. Sosyal medyadan başlayan hiç bir aşka inanmıyorum istisna elbet var her şeyde olduğu gibi ama genelde ne olduğunu herkes bilir.
Ben sevgilimle üniversitedeyken başladım yani onu bir kaç sene tanıdım ve başladık. Memleketlere döndüğümüzde o da geldi ben de gittim ve niyetinden şüphe duymadım çünkü dediğim gibi tanımak önceden önemli.

Sizin konunuzu okuyunca bir anım aklıma geldi :) Kaç sene önce bir adamla tanıştım, o avrupa yakasında oturuyor ben anadolu (İstanbul). İlk buluşma gibi olacak. Direkt kendi semtine çağırdı. Çok sorgulamadım açıkcası ama tuhafıma gitmişti. Ya erkek kızın yanına gider ya da ortada bir yerde buluşulur dimi? Her neyse, buluştuk adam eve gidelim muhabbeti yaptı. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Bağırmamak için zor tuttum kendimi. 10 dk oturup kalktım. Bir daha mı, hayır. Eve geldim ama yorgunluktan geberdim. Yol uzun sürmüştü çünkü. Ben de (salağım kabul ediyorum) adamla en fazla bir yerde yemek yeriz falan zannediyorum :) Niyet başkaymış.
Şimdi ne alaka diyeceksiniz biliyorum :) Ama ayağına çağıran erkekler pek tekin olmuyor galiba. Tabii genelleme de yapmak istemiyorum.

Sen fazlaca hümanistsin her zamanki gibi😂 ben ilişkilerde eşitliği sevmiyorum mesela. Kadın olmayı, okşanmayı kendim yaşamadan karşı tarafı şımartmam mümkün değil. İkimiz eşitiz sen de koş diyen erkeği istemem, elini taşın altına koyanı severim. Herkesin kendi zevki işte…
Valla ben kadınım diye eve bırakmak için ısrar edene bile uyuz olurum, alt metni kadın olduğum için korunacak, kendine dikkat etmesi gereken biriymisim gibi gelir. Yarın bir gün tek başıma bir tatile gittimde bana güvenip etrafa güvenmediği için canimi sıkacak insan vibe'i alırim:) Eski sevgilim Tarlabaşında bir otelde gece vardiyasinda resepsiyonda çalışırdı. Benim iş çıkışı buluşur,gezer,tozar , saat 11 olmak üzereyken onu Tarlabaşında oteline bırakır, travestilerle dolu köşe başından dönüp durağa gider otobüsüme biner eve giderdim:) böyle biri olduğu için çocuğu daha çok severdim. Çünkü gerçekten de her türlü toplumsal cinsiyet normundan uzak bir ilişkimiz vardı. Mesela hep kafede bulusmaktan sıkılıp eve geçmek isteyen de ben olmuştum 😂😂
Bir de hep benim hesabımı ödemek isteyen erkeklere uyuz oluyorum 'sponsorum musun?' diyorum:)
Allah herkesin gönlüne göre versin ama erkekleri şımartmak bana eğlenceli geliyor ya, çocuk gibiler,hemen mutlu oluyolar 🙈

Sosyal medya ilişkilerine bu kadar anlam yüklemeyin. Adam sizi ciddiye alsaydı tanışmak için çaba harcardı. Daha ortada gerçek anlamda bir ilişki yok. “Sanal alem, yalan alem.”

Valla ben kadınım diye eve bırakmak için ısrar edene bile uyuz olurum, alt metni kadın olduğum için korunacak, kendine dikkat etmesi gereken biriymisim gibi gelir. Yarın bir gün tek başıma bir tatile gittimde bana güvenip etrafa güvenmediği için canimi sıkacak insan vibe'i alırim:) Eski sevgilim Tarlabaşında bir otelde gece vardiyasinda resepsiyonda çalışırdı. Benim iş çıkışı buluşur,gezer,tozar , saat 11 olmak üzereyken onu Tarlabaşında oteline bırakır, travestilerle dolu köşe başından dönüp durağa gider otobüsüme biner eve giderdim:) böyle biri olduğu için çocuğu daha çok severdim. Çünkü gerçekten de her türlü toplumsal cinsiyet normundan uzak bir ilişkimiz vardı. Mesela hep kafede bulusmaktan sıkılıp eve geçmek isteyen de ben olmuştum 😂😂
Bir de hep benim hesabımı ödemek isteyen erkeklere uyuz oluyorum 'sponsorum musun?' diyorum:)
Allah herkesin gönlüne göre versin ama erkekleri şımartmak bana eğlenceli geliyor ya, çocuk gibiler,hemen mutlu oluyolar 🙈
Sen çok yorulursun bu hayatta, bak piremses ol biraz

Farklı şehirden adam bulmak için çok uğraşıyor musunuz? Bir dating app yüklediğinizde bir günde tonlarca eşleşme geliyor zaten, üstelik metresine kadar ne kadar yakınlıkta olabileceğini filan işaretleyebiliyorsunuz. Büyük bir şehirdeyseniz zevkinize uygun birini bulmanız saatlerinizi bile almaz. Kalabalık bir yerde kahve içip beğenmezseniz bir daha görüşmezsiniz.

kızlar bugün ikinci konum olacak ama yani gerçekten bugüne özel mi tüm sorunlar bende anlamadım
diğer konumda bahsettiğim gibi 3 ay gibi bir süredir bir adamla görüşüyoruz. sosyal medyadan tanıştık. ama zaten bir ayrıl bir barış nerdeyse bir aydan fazla ayrı geçti aramız.
neyse 5 mayıs akşamı ikimizde kararlı olarak tekrardan güzelce başladık ilişkiye.
tabiki doğal olarak görüşme konusu açıldı. o çok fazla oralı değildi. çünkü halen aramızda bazı anlaşmazlıklar vs oluyordu.
neyse dedim değer versen görüşmeye gelirsin. 6-7 saatlik bir mesafe var yaşadığımız iller arasında.
o da dediki sen gel buraya??
ben tabiki sen gel deyince ben koptum. bir sürü şey söyledim. sen zerre kadar değer vermiyorsun. değer versen bir erkek olarak bir kadına gel beni görmeye demezsin vs. o da ben de o zaman senin değer verdiğini görmek isteyemezmiyim. yok işte türklerde varmış sadece erkek görmeye gider muhabbeti. niye böyle şeylere takılıyormuşum.
ben de son olarak dedim ki sen görüşmek istersen gelirsin. onun dışında bu konuyu kapatıyorum. eğer bu görüşmemek için bir bahaneyse. tamam kabul ettim yazdım.
kızlar bir erkeğin bir kadına sen gel benim bulunduğum ile demesi normal mi yani? (bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşamadım tecrübesizim)
Demekki ayağına çok rus kızı gitti

Farklı şehirden adam bulmak için çok uğraşıyor musunuz? Bir dating app yüklediğinizde bir günde tonlarca eşleşme geliyor zaten, üstelik metresine kadar ne kadar yakınlıkta olabileceğini filan işaretleyebiliyorsunuz. Büyük bir şehirdeyseniz zevkinize uygun birini bulmanız saatlerinizi bile almaz. Kalabalık bir yerde kahve içip beğenmezseniz bir daha görüşmezsiniz.
Neler çıkmış ya yaşlanmışız biz 🤣

ya var ya alemsin gerçekten sen de :KK70:
tamam aynen öyle. senin dediğin gibi. bir kerede konuya yorum yazsan ne güzel olur. sen hep konu dışındasın. acaba kime laf sokabilirim de. inan benim konum bu değil. sen takılabilirsin istediğin şekilde
Konuya yazıyor ki zaten. Seninkine diyor .

Ayrıca adam sevişmek istiyor. Sadece sevişmek. Kiminle olduğu önemsiz.Kimi yakalarsa artıkın.

Hiç görmediğiniz biriyle ayrıl barış yapacak duruma nasıl geliyorsunuz yahu?
Zaten tanışılmış, anlaşılmış bir ilişki olur, ama mecburen ayrı şehirde yaşanır, bir sen gidersin, bir o gelir. Yol masrafı bölüşülür falan.
Ama sizin zaten hali hazırda bir beraberliğiniz bile yok ki. Ne münasebet.

öffff
ya sen nasıl bir yoklukta nasıl bir kafadasın
çok mu çirkinsin desemmm çirkin kadın yoktur düşüncesinde bir insanım,
ama artık baydınnn
ya allah akıl fikir versin de biraz da kendine saygın olsun sen şaka mısın öfffff

kızlar bugün ikinci konum olacak ama yani gerçekten bugüne özel mi tüm sorunlar bende anlamadım
diğer konumda bahsettiğim gibi 3 ay gibi bir süredir bir adamla görüşüyoruz. sosyal medyadan tanıştık. ama zaten bir ayrıl bir barış nerdeyse bir aydan fazla ayrı geçti aramız.
neyse 5 mayıs akşamı ikimizde kararlı olarak tekrardan güzelce başladık ilişkiye.
tabiki doğal olarak görüşme konusu açıldı. o çok fazla oralı değildi. çünkü halen aramızda bazı anlaşmazlıklar vs oluyordu.
neyse dedim değer versen görüşmeye gelirsin. 6-7 saatlik bir mesafe var yaşadığımız iller arasında.
o da dediki sen gel buraya??
ben tabiki sen gel deyince ben koptum. bir sürü şey söyledim. sen zerre kadar değer vermiyorsun. değer versen bir erkek olarak bir kadına gel beni görmeye demezsin vs. o da ben de o zaman senin değer verdiğini görmek isteyemezmiyim. yok işte türklerde varmış sadece erkek görmeye gider muhabbeti. niye böyle şeylere takılıyormuşum.
ben de son olarak dedim ki sen görüşmek istersen gelirsin. onun dışında bu konuyu kapatıyorum. eğer bu görüşmemek için bir bahaneyse. tamam kabul ettim yazdım.
kızlar bir erkeğin bir kadına sen gel benim bulunduğum ile demesi normal mi yani? (bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşamadım tecrübesizim)
Bu cümleyi kurduktan sonra gelse bile istemem bu ne üşengeç bir adam ya.Bunu bakkala ekmek almaya yollayamazsın tut ki oldu.

Back