• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen gel diyen erkek

+1
Ayy Kudra benim ergenliğimde 10 bin sms olayı vardı. Tabi Whatsapp falan yok, çatır çatır sms harcıyoruz bir selam demeye. 10 bini yapan konuşacak insan arardı. Öyle ki 10 bini bitirebilmek için flört yapan manyaklar vardı çevremde. Sırf işsizlikten, biriyle konuşuyor olayım diye yani. :KK53:
Şimdi harcanan bir para da yok. Herşey bedava. Adam da hafta sonunu evde geçirecek kadar boş beleş. Ne yapacak, hatuna yazacak.

12 mart konunda : adamın senden istediği ; yaparsan geleceğine söz verdiği şey neydi ?
ay hakkatten bunu bulup getirdin ya daha da sinir katsayım arttı.
gerçekten ben ne gereksiz uğraşıyorum bu adamla. o zaman da saçmaladı.

Şimdi harcanan bir para da yok. Herşey bedava. Adam da hafta sonunu evde geçirecek kadar boş beleş. Ne yapacak, hatuna yazacak.
Duvarlarla konuşmaktansa bir kadınla konuşmak daha mantıklı, evet. :KK51: Üstelik sevişmeye tamam deme ihtimali de var binde bir de olsa. O minik ihtimalin varlığı da yoldaş oluyordur. Her türlü risksiz, akarı kokarı yok.

ya var ya alemsin gerçekten sen de :KK70:
tamam aynen öyle. senin dediğin gibi. bir kerede konuya yorum yazsan ne güzel olur. sen hep konu dışındasın. acaba kime laf sokabilirim de. inan benim konum bu değil. sen takılabilirsin istediğin şekilde

türkiyedeyiz. adam resmen uzaydan gelmiş gibi davranıyor. kaldı ki ona da bu cümleyi kurdum. uzaydan gelmiş gibi davranma bizim ülkemizde bu değer göstergesidir dedim
Bizim ulkemizde bu değer göstergesiyse demek ki adam sana değer vermiyor demektir.
Ben sevgilim için onun şehrine giderim, gittim de:) benim için Nema problema.
Ama tabii ki üşendiginden ve masraf yapmak istemediğinden ayağına çağıran adamlar değildi benimkiler. Öylesine ne gidecem,sümüğümu atmam

Bizim ulkemizde bu değer göstergesiyse demek ki adam sana değer vermiyor demektir.
Ben sevgilim için onun şehrine giderim, gittim de:) benim için Nema problema.
Ama tabii ki üşendiginden ve masraf yapmak istemediğinden ayağına çağıran adamlar değildi benimkiler. Öylesine ne gidecem,sümüğümu atmam
gittin sonu iyi oldu mu peki?
yani bunu ilişki koçları bile söylüyor. erkek değer verirse gelir. yani bu bizim ülkemize has bişey değilki. yurtdışında da çabayı genellikle erkek harcıyor. evlilik teklifini erkek yapıyor. yani bu erkeğin doğasında var

Yol parası yok galiba.yani 7 saatlik mesafe ortalama bilet fiyatı 250 falandır herhalde.git gel 500..ayrıca erkeklerdeki nazi da anlamıyorum..Erkek kadının peşinde koşar.kossunlar bir zahmet..gitmeyin

Yol parası yok galiba.yani 7 saatlik mesafe ortalama bilet fiyatı 250 falandır herhalde.git gel 500..ayrıca erkeklerdeki nazi da anlamıyorum..Erkek kadının peşinde koşar.kossunlar bir zahmet..gitmeyin
hayır adamın durumu var. yani durumu olmayan bir öğrenci bile kalkıp sevgilisinin yanına geliyor ki yıllardır çalışan bir erkek nasıl durumu olmasın.
yok gitmeyi zaten düşünmüyorum da. şuan ilişkiyi bitirme mesajı atsam mı onda kararsızım. fevri davranmak da istemiyorum

ya var ya alemsin gerçekten sen de :KK70:
tamam aynen öyle. senin dediğin gibi. bir kerede konuya yorum yazsan ne güzel olur. sen hep konu dışındasın. acaba kime laf sokabilirim de. inan benim konum bu değil. sen takılabilirsin istediğin şekilde
Konunun daha içinden yorum nasıl yapılır allah aşkına?

Adam boş beleş, çevresinden birine yürüyemeyecek kadar vasat, sen zaten yokluktasın çöp de olsan gel ne olursan ol yine gel kıvamındasın. Adam da yazıyor işte. Emek harcamıyor, enerji harcamıyor. Koltukta uzanıp duvara bakacağına sana yazıyor. Yapacak daha iyi bir şeyi yok çünkü şu an.

Yarın öbürgün sen sevişmeye razı olursan koşarak gelir. Yakınında bir hatun yüz verirse ya da başka biri sevişmeye razı olursa koşarak ona gider sen çıkardığı tozu görürsün ancak.

Adam senin içşn masraf yapmak etmiyor,
Çok arıyonuzmu böyle tipleri …
İnternet dışında birilerine ilgi göstersen, ne bileyim mutlaka bekar erkek vardır bulunduğun yerde

siz neden sürekli bi ilişki derdindesiniz ya?

yokluktan ne yapacağınızı şaşırmışsınız
ilişki derdinden çok. benim ilişkilerim maalesef kısa sürüyor. bunu bende çözünce gelip buraya cevap yazarım

diğer konuda da yazdım. 3 aydır tanışmış olduğunuz biriyle ayrıl barış bir ilişki nasıl yaşıyorsunuz? birbirinizi tanımanız gereken vakitte bu kadar anlaşmazlık yaşayacak konu nedir? ben böyle şeylerde erkek kadın arasında fark olduğunu düşünmüyorum, kim müsaitse o gider de.. adam belki sizi görüşülecek ciddiyette görmüyor da olabilir.

yalnız sürekli takıldığınız konulara bakınca siz genel olarak insanları bunaltan biri gibi geldiniz bana nedense.

Üç aydır adamın niyetinin farklı olduğunu, sizinle sevişeceğinden emin olsa yanınıza uçarak geleceğini söylüyoruz. Artık dilimizde tüy bitti.

Adam inşallah sadece sevişmek istiyordur. Buzlu küvette 250 gr eksik ( insan böbreği yaklaşık 11 cm büyüklüğünde ve yaklaşık 125 gram ağırlığındadır.) uyanmakta var.

Allah korusun.

Son düzenleme:
hayır adamın durumu var. yani durumu olmayan bir öğrenci bile kalkıp sevgilisinin yanına geliyor ki yıllardır çalışan bir erkek nasıl durumu olmasın.
yok gitmeyi zaten düşünmüyorum da. şuan ilişkiyi bitirme mesajı atsam mı onda kararsızım. fevri davranmak da istemiyorum

Ayol cevabı kendi ağzınızla veriyosunu işte. Öğrenciler bile isteyince sevgilisini görmeye gidiyor, ama isteyince. Kıps? Adam tenezzül etmiyor. Bu arada evlenmeden önceki ilişkim İstanbul- İzmir arasıydı, adam kahvaltıya geliyordu be otobüse artlayıp. Ben de çok gittim o da geldi. Üzgünüm sizinkinde iş yok.

kızlar bugün ikinci konum olacak ama yani gerçekten bugüne özel mi tüm sorunlar bende anlamadım
diğer konumda bahsettiğim gibi 3 ay gibi bir süredir bir adamla görüşüyoruz. sosyal medyadan tanıştık. ama zaten bir ayrıl bir barış nerdeyse bir aydan fazla ayrı geçti aramız.
neyse 5 mayıs akşamı ikimizde kararlı olarak tekrardan güzelce başladık ilişkiye.
tabiki doğal olarak görüşme konusu açıldı. o çok fazla oralı değildi. çünkü halen aramızda bazı anlaşmazlıklar vs oluyordu.
neyse dedim değer versen görüşmeye gelirsin. 6-7 saatlik bir mesafe var yaşadığımız iller arasında.
o da dediki sen gel buraya??
ben tabiki sen gel deyince ben koptum. bir sürü şey söyledim. sen zerre kadar değer vermiyorsun. değer versen bir erkek olarak bir kadına gel beni görmeye demezsin vs. o da ben de o zaman senin değer verdiğini görmek isteyemezmiyim. yok işte türklerde varmış sadece erkek görmeye gider muhabbeti. niye böyle şeylere takılıyormuşum.
ben de son olarak dedim ki sen görüşmek istersen gelirsin. onun dışında bu konuyu kapatıyorum. eğer bu görüşmemek için bir bahaneyse. tamam kabul ettim yazdım.
kızlar bir erkeğin bir kadına sen gel benim bulunduğum ile demesi normal mi yani? (bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşamadım tecrübesizim)
Sakın gitmeyin enayilikten başka bişey olmaz.Adam evli bile olabilir deli misiniz? Sallayın gitsin bir de güzelce yeniden başlamışlar ilişkiye aman diyim ortalık kötü.

Adam senin içşn masraf yapmak etmiyor,
Çok arıyonuzmu böyle tipleri …
İnternet dışında birilerine ilgi göstersen, ne bileyim mutlaka bekar erkek vardır bulunduğun yerde
olay masraf mı inan bilmiyorum. hiç o açıdan bakmadım. sebep buysa da zaten bu kadar parayı gözü kesmiyorsa zaten yine gelmesin

ilişki derdinden çok. benim ilişkilerim maalesef kısa sürüyor. bunu bende çözünce gelip buraya cevap yazarım
bi kendinize özsaygınız olsun önce ,kendinize değer verin her ilişkinin ardına düşmeyin olursa zaten oluyor ,olsun diye zorluyorsunuz her şeyi

Back