- 29 Temmuz 2008
- 25
- 0
Başıma gelen komediyi sormayın gülsem mi ağlasam mı..
Daha önce bir defa yazmıştım, bizim evdeki baskül şu taa eskilerden çizgi çizgi olan basküllerden. Kaç zamandır aklımda bir dijital baskül almak vardı. Markete gitmiştik, Ramazan da geldi artık çıkmam çarşıya falan diye marketten bir baskül aldım. Aslında daha iyi bir marka istiyordum ama iki marka varmış, sinbo bitmiş, tek king kalmış. Üstelik sinbo kingden daha ucuzdu. King aldım artık bir tane.
Eve gelip ilk çıktığımda 57.7 gösterdi
Allahım kafayı yiyeceğim, indim çıktım bikaç kez daha, birkaç farklı sayı gösterdikten sonra 56.8 de karar kıldı. Şimdi gittim bir daha tartıldım 56.3 gösteriyor. Ne anladım ben bu işten? Güyagram farklılıklarını da göstermesini istemiştim ama bu hepten sapıtmış Üstelik garibim çizgili baskülüm hala 55 olduğumda ısrarcı :44: Sizce hangisi doğrudur? Sizin kullandığınız basküller nasıl? Sizce bunu iade mi etmeliyim? :26:
Sorularım bu kadar :44:
Dijitaller eski usul basküllerden yaklaşık 2kg. fazla tartıyor.Bu her zaman böyle, çok denedim.Ama hangisi doğrudur bilemiyorum. Benimki Bosh'un dijital tartısı.Piyasadaki diğer markalarla hemen hemen aynıydı fiyatı alırken, öyle hatırlıyorum ve çok memnunum.Kaç senedir kullanıyorum, hiç dediğin gibi birşey yaşamadık.Acaba senin aldığın tartının bataryası eskimiş olabilir mi?