• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

canım gerçekten sen önce biraz verdiğin için duraklama geçirmen çok mantıklı, bak sen 5-0 öndesin bizden :71:
hem (iki de bir kendimden bahsediyor gibi oluyorum biliyorum ama :26:) benim gibi olsan ne yapacaktın, kilo almadığına şükret, korumak da vermek kadar zor ve önemli :34: sen verdiğin kiloların keyfini çıkar ve daha bir azimli başla haftaya :21: hadi bakalım haftaya seni de :62: görmek istiyoruz :34:

haklısın canım inş.ondandır yaaa haftaya kilo vermiş olarak kapatmalıyız ozaman

öffff.. çok moralim bozuk nerden taktım bu kilo vermeye ya, leslie bile sıkıcı geliyor artık yapmak istemiyorum hiç bir şey :14:

ben de isteyince veririm nasıl olsa diyordum, verilmiyor işte verilmiyor :14:

Başıma gelen komediyi sormayın gülsem mi ağlasam mı..

Daha önce bir defa yazmıştım, bizim evdeki baskül şu taa eskilerden çizgi çizgi olan basküllerden. Kaç zamandır aklımda bir dijital baskül almak vardı. Markete gitmiştik, Ramazan da geldi artık çıkmam çarşıya falan diye marketten bir baskül aldım. Aslında daha iyi bir marka istiyordum ama iki marka varmış, sinbo bitmiş, tek king kalmış. Üstelik sinbo kingden daha ucuzdu. King aldım artık bir tane.

Eve gelip ilk çıktığımda 57.7 gösterdi :53: :59:
Allahım kafayı yiyeceğim, indim çıktım bikaç kez daha, birkaç farklı sayı gösterdikten sonra 56.8 de karar kıldı. Şimdi gittim bir daha tartıldım 56.3 gösteriyor. Ne anladım ben bu işten? Güyagram farklılıklarını da göstermesini istemiştim ama bu hepten sapıtmış :35: Üstelik garibim çizgili baskülüm hala 55 olduğumda ısrarcı :44: Sizce hangisi doğrudur? Sizin kullandığınız basküller nasıl? Sizce bunu iade mi etmeliyim? :26:

Sorularım bu kadar :44:

KAYITCIM CANIM daha henüz yeni basladim ama 76,6 diye ekleye bilirim not alirsan sevinirim.Yeni gelenlerede bol bol kilo vermeler :49::49::49:

No Hatun Kişi Başlangıç Kilosu Geçen Hafta Bu Hafta YANİ?
1 Kayıt 55 54 55 :58:
2 Simorgh 56.6 54,7 54,2 (4 günlük) :62:
3 Jelyb 51 50 49 :62:
4 Ewrem 60 59 59 :50:
5 Esindrella 69 - - -
6 Minnaksultan 55 - - -
7 Kirmizii 54 - - -
8 Daisy 80 - - -
9 Umutlugünler 89 87,4 87,7 :58:
10 Yenilik 58 - - -
11 Prensesperi 82 82 81,4 (ilk haftası) :62:
12 Domination 95 - Yeni Başladı -
13 Uykucuşirin 78 78 76,6 (ilk haftası) :62:
14 Unlucky 83 - Yeni Başladı -
15 Asikumrall 86 - Yeni Başladı -
16 Yarimmm 78,4 - Yeni Başladı -

Daha önce bir defa yazmıştım, bizim evdeki baskül şu taa eskilerden çizgi çizgi olan basküllerden. Kaç zamandır aklımda bir dijital baskül almak vardı. Markete gitmiştik, Ramazan da geldi artık çıkmam çarşıya falan diye marketten bir baskül aldım. Aslında daha iyi bir marka istiyordum ama iki marka varmış, sinbo bitmiş, tek king kalmış. Üstelik sinbo kingden daha ucuzdu. King aldım artık bir tane.

Allahım kafayı yiyeceğim, indim çıktım bikaç kez daha, birkaç farklı sayı gösterdikten sonra 56.8 de karar kıldı. Şimdi gittim bir daha tartıldım 56.3 gösteriyor. Ne anladım ben bu işten? Güyagram farklılıklarını da göstermesini istemiştim ama bu hepten sapıtmış :35: Üstelik garibim çizgili baskülüm hala 55 olduğumda ısrarcı :44: Sizce hangisi doğrudur? Sizin kullandığınız basküller nasıl? Sizce bunu iade mi etmeliyim? :26:

Canım bizde ilk digital tartı aldığımızda senin yaşadığın şoku bende yaşamıştım normal tartı ile tartılıyordum 50 digital e çıkıyorum(markası arzum) 52 küsür tabi ki başka digital tartılarda da tartıldım yine 52 küsür çıktım ve gerçeği kabullendim yani bizim emektar tartı beni yıllarca kandırmış :53: :14:amaa senin yeni tartı resmen yalancı:63: bir gün içerisinde o kadar değişken rakam olamaz olmaz!. digital tartı üzerindeki tşört bile hesaplıyor ona göre, banyoya koy tartıyı öyle tartıl birde:17:

Canım bizde ilk digital tartı aldığımızda senin yaşadığın şoku bende yaşamıştım normal tartı ile tartılıyordum 50 digital e çıkıyorum(markası arzum) 52 küsür tabi ki başka digital tartılarda da tartıldım yine 52 küsür çıktım ve gerçeği kabullendim yani bizim emektar tartı beni yıllarca kandırmış :53: :14:amaa senin yeni tartı resmen yalancı:63: bir gün içerisinde o kadar değişken rakam olamaz olmaz!. digital tartı üzerindeki tşört bile hesaplıyor ona göre, banyoya koy tartıyı öyle tartıl birde:17:

ya üstümdeki herşeyi tartsa bile, aynı kıyafetle, aynı yerde, aynı şekilde hatta aynı yere basarak :37: 2-3 dk arayla tartılıyorum, arada ne kadar fark var.. :57:

Son düzenleme:
ben geldim bugün geç de olsa :9:
uyanınca tartıldım 93.5 olmuşum :7:
ee nasılsınız görüşmeyeli :31:

benimki de o çizgi çizgi olanlardan :1: ben de geçen yıllarda dijital almaya niyetlenmiştim ama öyle düşünmekle kaldım sadece :27: daha da aklıma gelmedi şimdi hatırladım :60: ama almayı düşünüyorum en kısa zamanda alırım inşallah :6:
baskülden memnunum aslında ama hassas olsa daha iyi olur tabi :44:

sağol canım.. ayyy güya ramazan da yollara düşmeyim sıcakta dedim aldım.. Gidip onu vereyim, gözüm keserse çarşıya kadar gidip iyi bi tane alırım, kesmezse de benim çizgilide tartılır üstüne iki daha eklerim :9: Gittikçe artıyorum sekiz haftayı 80 kilo olarak kapatmazsam iyidir :9:

No Hatun Kişi Başlangıç Kilosu Geçen Hafta Bu Hafta YANİ?
1 Kayıt 55 54 55 :58:
2 Simorgh 56.6 54,7 54,2 (4 günlük) :62:
3 Jelyb 51 50 49 :62:
4 Ewrem 60 59 59 :50:
5 Esindrella 69 - - -
6 Minnaksultan 55 - - -
7 Kirmizii 54 - - -
8 Daisy 80 - - -
9 Umutlugünler 89 87,4 87,7 :58:
10 Yenilik 58 - - -
11 Prensesperi 82 82 81,4 (ilk haftası) :62:
12 Domination 95 95 93,5 (ilk haftası) :62:
13 Uykucuşirin 78 78 76,6 (ilk haftası) :62:
14 Unlucky 83 - Yeni Başladı -
15 Asikumrall 86 - Yeni Başladı -
16 Yarimmm 78,4 - Yeni Başladı -

aman bacım dijital alma, kilonu iki fazla görüyor şoke oluyorsun :P :))

Maşaallah "Yeni Başladı" diye not düştüklerim daha mı hızlı gidiyor ne, uykucuşirin de sen de ikişer kilo vermişsiniz :46:

aaaayyy herkeşler veriyor ben alıyorum, belliydi benim ters olduğum zaten belliydi aaah ahhh.. :84:

anoooovvv ben yokken neler olmuş be bu yorumlardan anladım ki hassasa dijitale falan hiç gerek yok ne varsa benim emektar tartımda varmış yaşasın eski usül tartı beee:64:

inşaallah almazsın canım, kontrollü olduktan sonra benden başka herkes verir sanırım artık buna inanmaya başladım :9:

Kendine niye öyle diyosun :67:
ya ben hayatımda hiç zayıf olamadım. nasıl bi duygu çok merak ediyorum var ya :60: :emir_bebek:

inşaallah bu başlayışla göreceksin canım ben inanıyorum, hatta ben bile göreceğim inşaallah herşeye rağmen :63: :27:

ben de öyleeee, hiç incecik yüzüm, düz bir karnım, ince bacaklarım olmadı :59: Hep tombik, hep göbekli.. :)
ama bana nasıl geliyor biliyor musun, zaten kısa boylu da olunca, zayıflarsam esen yelde uçarım gibi geliyor :10:
Zaten yüzüm yaşımı göstermiyor, bi de istediğim gibi kilo verirsem, yeniden "sen ortaokula mı gidiyorsun yavrum?" sorularıyla karşılaşabilirim :60:

Back
X