- 18 Aralık 2010
- 129
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lily, hoşgeldin canım, tabi ki katılabilirsin, müsait olduğumda beilgilerini eklerim inşaallah, kaç kilo olmak istediğini de yaz bi ara e mi
yarim, bence çok az yiyorsun, mesela bir yumurta olsun o menüde, veya biraz süt içmeyi artır derim.. çok bilgim olduğundan değil ama orada sanagüç verebilecek zeytin ve 1 kk peynir görünüyor, onlar da 15 saat oruç için az.. sağlığına dikkat etmelisin..
daisy sen de çalışıyorsun canım, ramazanda güçsüz kalma, yemene dikkat et, tamam kilo verelim ama dikkatli kızlar aman....
ben dün yürüyeceğiz ümidiyle biraz kaçırmıştım iftarı, yürümedik. Bugün de misafir vardı, tutamadım kendimi saldım çayıra Mevlam kayıra, yedim gitti :))
domination, olsun moralini bozma, Ramazanda düzenler değişiyor, devam inşaallah canım
ay aynen benimkilerde maşallahları varewrem yemene dikkat ediyorsan kilo veriyorsundur belki canım.. bu da iyi bir şey :)
daisy bu arada basenlerden sanırım spor yapmadan zor.. bir de kiloyu direk basenlerden alanlardan mısın bilmem ama geçen gün bir egzersiz koçu diyordu ki, ilk kilo nereden alınıyorsa en son oradan verilir, gibi bir şeydi.. basenler konusunda da forumdaki arkadaşlar öyle yazmışlar, kilo alıyorum basenlere gidiyor, veriyorum basenler aynı kalıyor diye.. benim çok basen derdim yok da işte bacak kalınlığı, göbek hepsine bedel :)
ben de daha önce plates yapmıştım ve çok memnunundum.. ben 3 ay sürekli yapmıştım ve şu yanlardaki simitler olur ya onlar gitmiş hiç kalmamıştı belim incecik olmuştu göbeğim düzelti sertleşti selülitler gitti ama tabi sonra yapmayı bıraktım okuduğum için.. şimdi çıktı yine göbek tabi kiloları alırsam şimdi yine başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum ramazanda kiloları verip eylülde başlarım inşallahkayıtçım ramazandan önce her gün en az yarım saat yürüyodum bizim evin salonunda ramazanın ilk 2 günü açlıktan 3. günü sancıdan yürüyemedim dün tekrar başladım.. birde plates bandı aldım bir arar ebru şallının cd sini almıştım 2 hafta gün aşırı ondan yapınca karnım falan düzleşmeye başlamıştı yine ondan yapmaya çalışcağım..
ama kızlar bu plates konusunda çok farklı yorumlar var kimisi vucudu daraltıyo diyo kimisi yağları sıkılaştırıyo kalıcı yağ oluyo diyo bende şaştım valla ya
günaydın kızlaaarrr
sanırım pazar günü 58 kilo olcam bu sefer az önce dayanamadım tartıldım 58 le 59 arasında gösteriyo çooookkk mutluyum çooookkk
işte buuuuu.. çok sevindim canım..
Plates hiç yapmadım ve hiç bilgim yok malesef.. yarim sen platesten ne güzel sonuç almışsın maşaallah.. o böyle kocaman bi topla falan yapılıyor galiba değil mi?
kayıtçım ramazandan önce her gün en az yarım saat yürüyodum bizim evin salonunda ramazanın ilk 2 günü açlıktan 3. günü sancıdan yürüyemedim dün tekrar başladım.. birde plates bandı aldım bir arar ebru şallının cd sini almıştım 2 hafta gün aşırı ondan yapınca karnım falan düzleşmeye başlamıştı yine ondan yapmaya çalışcağım..
ama kızlar bu plates konusunda çok farklı yorumlar var kimisi vucudu daraltıyo diyo kimisi yağları sıkılaştırıyo kalıcı yağ oluyo diyo bende şaştım valla ya
lily, hoşgeldin canım, tabi ki katılabilirsin, müsait olduğumda beilgilerini eklerim inşaallah, kaç kilo olmak istediğini de yaz bi ara e mi
yarim, bence çok az yiyorsun, mesela bir yumurta olsun o menüde, veya biraz süt içmeyi artır derim.. çok bilgim olduğundan değil ama orada sanagüç verebilecek zeytin ve 1 kk peynir görünüyor, onlar da 15 saat oruç için az.. sağlığına dikkat etmelisin..
daisy sen de çalışıyorsun canım, ramazanda güçsüz kalma, yemene dikkat et, tamam kilo verelim ama dikkatli kızlar aman....
ben dün yürüyeceğiz ümidiyle biraz kaçırmıştım iftarı, yürümedik. Bugün de misafir vardı, tutamadım kendimi saldım çayıra Mevlam kayıra, yedim gitti :))
domination, olsun moralini bozma, Ramazanda düzenler değişiyor, devam inşaallah canım
Bu arada Diyanetin uygulaması yalnızca faturalı hatlar için geçerli.