Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

aynen benimde yüzümde çökme olmuş ben farketmedim çok ama gecen kardeşim geldi yoktu 2 haftadır abla çok çökmüş küçülmüş yüzün sanki hasta gibisin falan dedi

lily, hoşgeldin canım, tabi ki katılabilirsin, müsait olduğumda beilgilerini eklerim inşaallah, kaç kilo olmak istediğini de yaz bi ara e mi :KK66:

yarim, bence çok az yiyorsun, mesela bir yumurta olsun o menüde, veya biraz süt içmeyi artır derim.. çok bilgim olduğundan değil ama orada sanagüç verebilecek zeytin ve 1 kk peynir görünüyor, onlar da 15 saat oruç için az.. sağlığına dikkat etmelisin..

daisy sen de çalışıyorsun canım, ramazanda güçsüz kalma, yemene dikkat et, tamam kilo verelim ama dikkatli kızlar aman....

ben dün yürüyeceğiz ümidiyle biraz kaçırmıştım iftarı, yürümedik. Bugün de misafir vardı, tutamadım kendimi saldım çayıra Mevlam kayıra, yedim gitti :))

domination, olsun moralini bozma, Ramazanda düzenler değişiyor, devam inşaallah canım :KK66:

ewrem yemene dikkat ediyorsan kilo veriyorsundur belki canım.. bu da iyi bir şey :)

daisy bu arada basenlerden sanırım spor yapmadan zor.. bir de kiloyu direk basenlerden alanlardan mısın bilmem ama geçen gün bir egzersiz koçu diyordu ki, ilk kilo nereden alınıyorsa en son oradan verilir, gibi bir şeydi.. basenler konusunda da forumdaki arkadaşlar öyle yazmışlar, kilo alıyorum basenlere gidiyor, veriyorum basenler aynı kalıyor diye.. benim çok basen derdim yok da işte bacak kalınlığı, göbek hepsine bedel :)

Benim diyet yalan oldu bugün ya :KK50: dayanamadım oturdum tatlı yedim :KK67:
Telkinleri de dinlemiyorum sonra dinlerim diye erteledim hep hala dinleyemedim, spor da öyle oldu :KK14:

arkadaslar benimde dertim gobek bir kurtula bilsek su kilolardan nasil kurtulur bu gobeklerdennnn yaaaaa :2::2::2::2::2::2::2:

kayıtçım ramazandan önce her gün en az yarım saat yürüyodum bizim evin salonunda :p ramazanın ilk 2 günü açlıktan 3. günü sancıdan yürüyemedim dün tekrar başladım.. birde plates bandı aldım bir arar ebru şallının cd sini almıştım 2 hafta gün aşırı ondan yapınca karnım falan düzleşmeye başlamıştı yine ondan yapmaya çalışcağım..

ama kızlar bu plates konusunda çok farklı yorumlar var kimisi vucudu daraltıyo diyo kimisi yağları sıkılaştırıyo kalıcı yağ oluyo diyo bende şaştım valla ya

günaydın kızlar.haber edemedim sizlede 5 gündür annemlerdeydim net imkanımda yoktu :KK5: anne yemekleri olunca malesef diyetle başlayamadım ramazana kaç kg hiç bilmiyorum :18:

lily, hoşgeldin canım, tabi ki katılabilirsin, müsait olduğumda beilgilerini eklerim inşaallah, kaç kilo olmak istediğini de yaz bi ara e mi :KK66:

yarim, bence çok az yiyorsun, mesela bir yumurta olsun o menüde, veya biraz süt içmeyi artır derim.. çok bilgim olduğundan değil ama orada sanagüç verebilecek zeytin ve 1 kk peynir görünüyor, onlar da 15 saat oruç için az.. sağlığına dikkat etmelisin..

daisy sen de çalışıyorsun canım, ramazanda güçsüz kalma, yemene dikkat et, tamam kilo verelim ama dikkatli kızlar aman....

ben dün yürüyeceğiz ümidiyle biraz kaçırmıştım iftarı, yürümedik. Bugün de misafir vardı, tutamadım kendimi saldım çayıra Mevlam kayıra, yedim gitti :))

domination, olsun moralini bozma, Ramazanda düzenler değişiyor, devam inşaallah canım :KK66:

önerilerin için sağol canım akşam yumurta yedim mesela.. sağlığıma dikkat edşyorum canım gün içinde pek zorlanmıyorum zaten..
ewrem yemene dikkat ediyorsan kilo veriyorsundur belki canım.. bu da iyi bir şey :)

daisy bu arada basenlerden sanırım spor yapmadan zor.. bir de kiloyu direk basenlerden alanlardan mısın bilmem ama geçen gün bir egzersiz koçu diyordu ki, ilk kilo nereden alınıyorsa en son oradan verilir, gibi bir şeydi.. basenler konusunda da forumdaki arkadaşlar öyle yazmışlar, kilo alıyorum basenlere gidiyor, veriyorum basenler aynı kalıyor diye.. benim çok basen derdim yok da işte bacak kalınlığı, göbek hepsine bedel :)
ay aynen benimkilerde maşallahları var :KK1::KK1:
kayıtçım ramazandan önce her gün en az yarım saat yürüyodum bizim evin salonunda :p ramazanın ilk 2 günü açlıktan 3. günü sancıdan yürüyemedim dün tekrar başladım.. birde plates bandı aldım bir arar ebru şallının cd sini almıştım 2 hafta gün aşırı ondan yapınca karnım falan düzleşmeye başlamıştı yine ondan yapmaya çalışcağım..

ama kızlar bu plates konusunda çok farklı yorumlar var kimisi vucudu daraltıyo diyo kimisi yağları sıkılaştırıyo kalıcı yağ oluyo diyo bende şaştım valla ya
ben de daha önce plates yapmıştım ve çok memnunundum.. ben 3 ay sürekli yapmıştım ve şu yanlardaki simitler olur ya onlar gitmiş hiç kalmamıştı belim incecik olmuştu göbeğim düzelti sertleşti selülitler gitti ama tabi sonra yapmayı bıraktım okuduğum için.. şimdi çıktı yine göbek tabi kiloları alırsam :KK22: şimdi yine başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum ramazanda kiloları verip eylülde başlarım inşallah

günaydın kızlaaarrr:KK71:
sanırım pazar günü 58 kilo olcam bu sefer az önce dayanamadım tartıldım 58 le 59 arasında gösteriyo çooookkk mutluyum çooookkk:KK71:

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarrr:KK71:
sanırım pazar günü 58 kilo olcam bu sefer az önce dayanamadım tartıldım 58 le 59 arasında gösteriyo çooookkk mutluyum çooookkk:KK71:

işte buuuuu.. :KK9: çok sevindim canım..

Plates hiç yapmadım ve hiç bilgim yok malesef.. yarim sen platesten ne güzel sonuç almışsın maşaallah.. o böyle kocaman bi topla falan yapılıyor galiba değil mi?

kızlar ben kilo aldım daha 5 gün oldu:KK43: ama sizlere maşallah diyorum tebrik ediyorum:nazar::nazar: :KK76:

kayıtçım 53 olmana çok sevindim,ewrencim diyordun 59 dan aşağı düşemiyorum diye bak ne güzel gitmiş kilolar darısı başıma inş.:96:

işte buuuuu.. :KK9: çok sevindim canım..

Plates hiç yapmadım ve hiç bilgim yok malesef.. yarim sen platesten ne güzel sonuç almışsın maşaallah.. o böyle kocaman bi topla falan yapılıyor galiba değil mi?

evet canım kocamn birtopu var lastiği var en son baktığımda küçük bir topta eklemişlerdi :) baya yanıyorsun yaparken başlardan zorlanmıştım ama gitgide alışmıştım.. inşallah bu ay kilo verirsem ki çok korkuyorum aldım gibi bir his var :KK43: tekrardan yapmak istiyorum inşallah..

daisy86... bildiğim kadarıyla pilates kilo verdirmiyor ama vucuttaki gerekli kasları calıştırarak sıkılaşmayı saglıyor boylece daha ince gorunuyorsun yoksa yagları kalıcı yapmaz ki zaten ne kadar zayıf olursan ol vucudun kendine ozgu belli bir miktar yagı olması gerekiyor.
ben pilates yapmak istedim ama belimde sorun oldugu için şimdilik biraz erteledim. 10 kilo kadar verdikten sonra gerekli ekipmanı-top,bant gbi- alıp baslamayı dusunuyorum daisy sen gunde kac dk yapıyordun pilatesi?

arkadaslar ben spor konusunda sorun yasıyorum
aksamları saat 10-11 gbi annenle beraber yarım saat yuruyorduk ama dun annem evde yoktu kendim cıkamadım
gunduzde cıkamıyorum zaten hava cok scıak bana dagunese cxıkmak ysaak ne onerirsiniz? bi de evde yapabilecegm egsersiz de işe yararmı ki???

kayıt ben 80 kiloyum şimdilik hedefim 70 olmak 2 ay içinde
diyetisyenin verdiği diyetin kalori miktarını bilmiyorum hala cozmeye ugrasıyorum yazayım da buradan hesaplayabilen arkadas varsa yazsın olur mu acaba?

haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

simorgh sağolasın tatlım seni de göremiyorum kaç gündür, yoğun bir ramazan geçiyor galiba :) inşaallah sen de verirsin aldıklarını ya.. :KK71:

lily, evde egzersiz sormuşsun, bizim evde egzersiz sorusuna genellikle verdiğimiz yanıt leslie sansone ile yürüyüş, bu konu içinde de var, forumda da var, nette de arayabilirsin.. Başka fikri olan arkadaşlar varsa onlar da yazarlar..
bu arada bilgilerini eklerim inşaallah canım, kalori hesaplama siteleri var nette, oradan hesap yapabilirsin diyet listen için :KK66:

ebrummm, teşekkür ederiz canım, Diyanetin de benzer bir çalışması var, imkan dahilinde böyle çalışmalara katılalım inşaallah.. Ben de Diyanetin bilgilerini vereyim madem;

“Her Evden Bir Fitre, Bir İftar Afrika’ya”

Dünyanın en fakir kıtası olan Afrika’da 40 milyonun üzerinde insanın kronik açlık tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı, her üç Afrikalıdan birinin yetersiz beslendiği, bu yıl Doğu Afrika ülkelerinin son 60 yılın en büyük kuraklığını yaşadığı, özellikle Somali, Etiyopya, Kenya, Eritre, Tanzanya, Uganda ve Burundi’de de etkisini gösteren bu kuraklığın başta çocuklar olmak üzere binlerce insanın yaşamını tehdit ettiği hepimizce bilinmektedir.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Dünyanın hangi köşesinde olursa olsun muhtaç insanlara yardım eli uzatmak, çok uzaklarda olsalar da birileri açken tok yatmamak, insanlığın birlik ve dirliği için elimizdeki nimetleri paylaşmak ve mesafeleri hiçe sayarak gönül köprüleri kurmak için bir kampanya başlatmış bulunmaktadır.

Başkanlığımızın Türkiye Diyanet Vakfı ile ortaklaşa başlattığı “Her Evden Bir Fitre, Bir İftar Afrika’ya” adlı bu kampanya ile Ramazan’ın bereketini kardeşlerimizle paylaşmış, fitrelerimizin en azından bir tanesini bir kişilik iftarın masrafını göndermek suretiyle Afrika’da açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalan kardeşlerimize bir lokma ekmek, bir yudum su ikram etmiş olacağız.

Başlatılan uygulama ile bütün operatörlerden AFRIKA yazıp 5601’e gönderilecek olan SMS’ler 5 TL karşılığında olacak, 3 SMS gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası verilmiş olacaktır.

Ümit ediyoruz ki fitrelerimiz ve iftarlarımız uzaklarda hayata tutunmaya çalışan canlara ab-ı hayat olacaktır.

BAĞIŞ YÖNTEMLERİMİZ

1. ONLİNE BAĞIŞ

TDV : Trkiye Diyanet Vakf İnternet Adresine girerek online bağış bölümünden ilgili bağış hesabını seçebilirsiniz.(Bu uygulama 1 Ağustos 2011’den itibaren aktif olacaktır)

2. SMS İLE BAĞIŞ (1 SMS 5 TL.’dir.)

SMS ile Bağışta bulunmak için AFRIKA yaz 5601’e 1 SMS gönder
SMS ile Fitrenizi vermek için AFRIKA yaz 5601’e 2 SMS gönder

3. BANKA HESAP NUMARALARIMIZA havale ve EFT yöntemiyle

-----------------------------

Afrika’ya Yardım Kampanyası dördüncü gününde 355 bin SMS’e ulaştı

Tarih: 04.08.2011

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın ortaklaşa başlattığı “Her Evden Bir Fitre Bir İftar Afrika’ya” kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor. Afrika’ya Yardım Kampanyası dördüncü gününde 355 bin 074 SMS’e ulaştı.

Kampanya sayesinde son 60 yılın en büyük kuraklığını yaşayan, açlık ve susuzlukla karşı karşıya kalan Afrikalılara gıda yardımı yapılmış olacak.

Bu arada Diyanetin uygulaması yalnızca faturalı hatlar için geçerli.

Bu arada Diyanetin uygulaması yalnızca faturalı hatlar için geçerli.

artık heryere bağış yapılamıyor malesef.çok başka yerlere gittiğini görüyoruz.diyanetin oldugu için hemen gönderdim.ama kontorluyum malesef.liramda düşmemiş.üzüldüm katılamadıgım için :KK5:

kızlar bugün tart günümüzdü kimse tartılmadı herhalde ben 58 olmuşum çok mutluyum bu hafta bi dahaki hafta bu kiloyu korurum muhtemelen ama olsun

X