Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz
- Konu Sahibi kayit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet hatunlar, ilk listemiz buyrun bakalım
No
Hatun Kişi
Başlangıç Kilosu
Geçen Hafta
Bu Hafta
YANİ?
1 Kayıt 55 54 55
2 Simorgh 56.6 54,7 54,2 (4 günlük)
3 Jelyb 51 - - -
4 Ewrem 60 59 59
5 Esindrella 69 - - -
6 Minnaksultan 55 - - -
7 Kirmizii 54 - - -
8 Daisy 80 - - -
9 Umutlugünler 89 87,4 87,7
10 Yenilik 58 - - -
11 Prensesperi 82 82 81,4 (ilk haftası)
12 Domination 95 - Yeni Başladı -
13 Uykucuşirin 78 - Yeni Başladı -
14 Unlucky 83 - Yeni Başladı -
15 Asikumrall 86 - Yeni Başladı -
16 Yarimmm 78,4 - Yeni Başladı -
1 Kayıt 55 54 55
3 Jelyb 51 - - -
4 Ewrem 60 59 59
5 Esindrella 69 - - -
6 Minnaksultan 55 - - -
7 Kirmizii 54 - - -
8 Daisy 80 - - -
10 Yenilik 58 - - -
leslie sıkmadığı ve yere yat-kalk yaptırmadığı için iyi bir tercih yarim..
hadi bakalım iyi başladın
evet katılıyorum normalde sporu yapmayı hiç sevmem zor gelir hep ama leslie iyi geldi bakalım ilerisi nasıl olucak kilo vermeye başlayım şu 5 dakikalık bir şey vardı onuda yapıcam önceden pilates yapmıştım ama şimdi hiiç yapasım gelmiyor çok zor geliyor :26: bakalım belki daha sonralar istek gelir inşallah devamıda getiririmm getirmek zorundayım şu göbeğim gitmelii :18::18:
leslie sıkmadığı ve yere yat-kalk yaptırmadığı için iyi bir tercih yarim..
hadi bakalım iyi başladın
kayıtçım ben dün yazmıştım kilomu buraya
kayıtçım emeğine sağlık yine güzel bir liste yapmışsın Canım sen şu içtiğin ballı sirkeli suyu bırak bence ters etki mi yapıyor nedir anlamadım ki:26:
bende daha önce denemiştim o sirkeli suyu faydasında gördüm ama herkese fayda sağlamıyor tabi benim baya iştahım kesmişti..
1 Kayıt 55 54 55
3 Jelyb 51 50 49
4 Ewrem 60 59 59
5 Esindrella 69 - - -
6 Minnaksultan 55 - - -
7 Kirmizii 54 - - -
8 Daisy 80 - - -
10 Yenilik 58 - - -
Jelyb tatlım kusura bakma, sabah sadece bugünkü mesajları okuyunca dün senin yazdığını unuttum, Pazar tartılalım demiştik ya
Simorgh galiba öyle oldu ya.. çünkü ballı sirkeli suda kilo aldığını söyleyenler olmuş.. Bir de ben regl öncesi çok iştahlı oluyorum, açlık ve psikolojik olarak iki haftamı alır benim regl dönemim.. :S daha olmadım ama bilmiyorum neden.. Hiç hiç başka bişey yapmasam bile akşamları gerçekten bişey yemiyorum.. Çok acıkırsam yoğurt, domates, 1 hurma gibi şeyler.. 4 gündür de 5 mil yürüyorum leslie ile.. ne olduğunu ben de anlamadım. ramazan da bi geçsin bakalım, olmazsa olmaz ne yapayım ya :)
Son düzenleme:
esindrella, 70.1 geçen haftaki kilon mu yoksa en baştaki mi canım? geçen haftayı ve bu haftayı yazıyorum şu an..
Ben seni ilk başlarken de zaten 69 yazmışım ama.. :44: bir bakayım ilk geliş mesajına..
sen de geçen haftaki kilonu da yazarsan listeye alayım
Başladığım gün 70.1 kg'dım kayıtçım. zaten o sebeple burdayım ya tam günlerini hatırlamıyorum ama geçen hafta için 68 yazabilirsin işte bugün de 67.6 kg. yım.Çoook teşekkür ederimm bu arada kendi adıma..ne kadar zarifsin; ayrıntıları bile kaçırmıyor, uğraşıyorsun bizler için de
Simorgh galiba öyle oldu ya.. çünkü ballı sirkeli suda kilo aldığını söyleyenler olmuş.. Bir de ben regl öncesi çok iştahlı oluyorum, açlık ve psikolojik olarak iki haftamı alır benim regl dönemim.. :S daha olmadım ama bilmiyorum neden.. Hiç hiç başka bişey yapmasam bile akşamları gerçekten bişey yemiyorum.. Çok acıkırsam yoğurt, domates, 1 hurma gibi şeyler.. 4 gündür de 5 mil yürüyorum leslie ile.. ne olduğunu ben de anlamadım. ramazan da bi geçsin bakalım, olmazsa olmaz ne yapayım ya :)
Canım regl dönemin geçsin her şey rayına oturur.Haftaya çizelgede kayıtın karşında 53 görürsem şaşırmam valla
teşekkürler canım.evde tartı olmayınca ne zaman fırsat bulursam o zaman tartılıyorum bende.bakalım ramazını nasıl kapatıcaz hanımlar.
Bende çok merak ediyorum bu ramazan ayını kaç skorla kapatırım acaba?
1 Kayıt 55 54 55
3 Jelyb 51 50 49
4 Ewrem 60 59 59
5 Esindrella 70,1 68 67,6
6 Minnaksultan 55 - - -
7 Kirmizii 54 - - -
8 Daisy 80 - - -
10 Yenilik 58 - - -
Başladığım gün 70.1 kg'dım kayıtçım. zaten o sebeple burdayım ya tam günlerini hatırlamıyorum ama geçen hafta için 68 yazabilirsin işte bugün de 67.6 kg. yım.Çoook teşekkür ederimm bu arada kendi adıma..ne kadar zarifsin; ayrıntıları bile kaçırmıyor, uğraşıyorsun bizler için de
Rica ederim canım benim ne demek :)
Öyle olması gerekiyor yoksa mesela simorgh çarşambaları tartılıyordu normalde, kızı şimdi geçen hafta bu hafta diye yazıp bıraksam bir haftada yarım kilo vermiş gibi olacak, halbuki 4 günde yarım kilo daha güzel bir şey, ki böyle detaylar kilo vermeye çalışanlar için çok önemli oluyor, örnek ben: iki hafta da bir kilo verdim, bir de geri aldım bak hiç detay yok başladığım yerdeyim
Ya da prenses peri için de not düştüm çünkü tabloya bakınca ilk hafta hiç vermemiş gibi duracaktı, halbuki sonradan katıldığı için kızın ilk haftası daha :)
Sen çok güzel gidiyorsun ama maşaallah
Canım regl dönemin geçsin her şey rayına oturur.Haftaya çizelgede kayıtın karşında 53 görürsem şaşırmam valla
ayy inşaallah ama o kadar sinirliyim ki bu kilo konusunda 53 ü geçtim 48 bile kesmez artık beni, bu süreç bittikten sonra da 45 e düşmezsem gösteririrm kendime hain ben ne olacak
sanki çok kıymetli bişey gibi vücut kendini naza çekti bırakmıyor bir gram
aaaayyyy fenalıklar geliyor :95:
umarım olurum haftaya 58 bu haftaya çok moralsiz başlıyorum ben
canım gerçekten sen önce biraz verdiğin için duraklama geçirmen çok mantıklı, bak sen 5-0 öndesin bizden
hem (iki de bir kendimden bahsediyor gibi oluyorum biliyorum ama :26:) benim gibi olsan ne yapacaktın, kilo almadığına şükret, korumak da vermek kadar zor ve önemli sen verdiğin kiloların keyfini çıkar ve daha bir azimli başla haftaya hadi bakalım haftaya seni de görmek istiyoruz