Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

maralı, canım dün ben çıkmışım sen mesaj yazmışsın, özeline yazdım bir şeyler kusura bakmayasın..

ben dün hastalandım biliyor musunuz :KK43:
çok hafif bir iftar oldu dün çok iyi geldi aslında. iftara yakın artık baş ağrısı çekilmez olmuştu, iftar edince geçer dedim ama geçmedi aksine öyle bir halsizlik-kırıklık çöktü ki nefes alamıyordum. Ateşim de vardı. Sebebini sonra buldum :S önceki gün saçlarım ıslak, pencere açık yatmıştım o çarptı sanırım. Yatsıdan sonra ağrı kesici alıp uyudum da kendime geldim baya.. Ama mahvoldum dün ya..

Baş ağrısı oruca vücut alıştıkça geçer inşaallah kızlar, ilk günler olması normal olsa gerek, biraz da masaj olabilir. Veya soğuk suyla abdest çok iyi geliyor haberiniz olsun. Nette abdestin faydaları veya abdest mucizesi yazarsanız bilgilere ulaşırsınız..

Bir de sahurda yediklerinizden bahsetmişsiniz, bence pişman olmayın çünkü vücut onu akşama kadar kullanır diye düşünüyorum ben. Aşırı aşırı şeyler değil tabi ki ama sizin yedikleriniz çok normal bence.. Mutedil bir sahurdan sonra önemli olan akşam dikkat etmek diye düşünüyorum. Siz yediklerinizden pişman olmayın :KK66:

yarimm gelişmeleri bekliyoruz senden de :)

Ben de dün iftarda direk soğuk su içinde midem kötü oldu hala ağrıyo ya :KK25: iftarda çok fazla yemedim ama iftardan sonra biraz abarttım :KK53: dondurma yedim :18:

dondurma yemeyi abartmamak kaydıyla ve öğünün hafif olmuşsa zaten uygun görüyorlar canım, ve sade yapma dondurma olmalı.. ben de yedim dün :)

Veeeeee, Ramazan'ın ikinci gününde, az önce, hem de çizgili baskülümde :p 53'ü görmüş bulunuyoruuuum :KK19:

ne güzel, böyle hergün bir kilo aşağısını görsem ne güzel olur var ya :KK1: çok mutlu oluyor insan :KK76:

inşaallah düzeni bozmaz hepimiz veririz fazla kilolarımızı :KK70: :118:

ama bugün dışarı çıkmayacağım için hareket olmayacak, evde leslie yapayım bari.. :KK8:

merhabalar.. hemen bende menümü yazayım
3 kaşık patlıcan yemeği
çok az pide
2 kaşık pilav bir köfte
1 bardak ayran
nasıl kızlar menüm? birde 2 bardak su var tabi..

benimde iftar menüm şöyle küçük bir kase çorba 3 küçük but tavuk 4 kaşık piav hesaplamadım ama galiba 1 litre su ekmek yok :KK56:

ayy yemekleri az yemekle aram iyi, ekmek yemiyorum ben de, salata ağırlıklı yedim bugün de ama tatlı :KK52:

tatlıya dayanamıyorum hiç fakat yine de dayandım iki gündür, az önce hele bir tane küçük tatlı yedim bikaç tane daha götürüvermemek için kendimi zor tuttum :KK53: sabredince oluyor inşaallah. Şimdi leslie ile yürüyüş zamanııı.... :KK55:

uzun bir aradan sonra bugün 53'ü gördüm ya keyfim yerinde :21:

ayy yemekleri az yemekle aram iyi, ekmek yemiyorum ben de, salata ağırlıklı yedim bugün de ama tatlı :KK52:

tatlıya dayanamıyorum hiç fakat yine de dayandım iki gündür, az önce hele bir tane küçük tatlı yedim bikaç tane daha götürüvermemek için kendimi zor tuttum :KK53: sabredince oluyor inşaallah. Şimdi leslie ile yürüyüş zamanııı.... :KK55:

uzun bir aradan sonra bugün 53'ü gördüm ya keyfim yerinde :21:

ne güzel canım bizim tartı kafayı yemiş pilleri bitiyor heralde her cıktıgımda farklı gösteriyor bır ara 80 bile gösterdi:KK53::KK53: en son cıktıgımda 78.20 gösterdi ama emin olamıyorum tam.. bizde tatlı var ama hiç ellemiyorum ya midemi üşüttüm galiba midem bulanıyor zor yemek yiyorum:KK50:

kayıtcım geçmiş olsunnn... domination sende dikkat et cnm kendine...

bu sabah uynınca tartıyı gördüm bi tartılıvereyim dedim oruç nsl etki ediyo birde ne göreyim 79.6 özel günümün ilki acaba ondanmı ya iki gündür çok dikkat ediyorum ve çalışıyorum hareket halindeyim yani sürekli almış olmama değilmi..ay çıldıracak gibi oldum...

umutlugünlercim sahurdan sonr yatma işimiz mecbur ya sabah işe gidiyorum..namazı zor bekliyorum valla.. aslında annemler gün doğana kadar bekliyolar onlar gibi yapabilsem imkanım olsada ama yok işte :KK43:(((

yarimm, evet sanırım baskülde bir sorun var senin :) düzelince yazarsın bu arada pazar günleri toplu tartılma günümüz, unutma buraya sen de yaz canım e mi :KK66:

daisy, makarnadan olmuştur :KK53: şaka tabi ki, ilk gününmüş ve 500 gram fazla görünüyorsun, normal bence gider onlar merak etme :KK66:

ben de korka korka tartılıyorum, iftardan hemen önce 53 iftardan sonra 54 geliyorum.

ama ilk gün sadece çorba+salata yaptığımızda kendimi çok hafif hissediyordum,

dün
çorba+salata
15 dk ara
4 yk sebze yemeği+salata, yedim çok geldi sanki..

şu an tek sorunum tatlıya saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.. Yazık bana yaa, ben ki tatlı hastasıyımdır :KK58:

yarimm, evet sanırım baskülde bir sorun var senin :) düzelince yazarsın bu arada pazar günleri toplu tartılma günümüz, unutma buraya sen de yaz canım e mi :KK66:

daisy, makarnadan olmuştur :KK53: şaka tabi ki, ilk gününmüş ve 500 gram fazla görünüyorsun, normal bence gider onlar merak etme :KK66:

ben de korka korka tartılıyorum, iftardan hemen önce 53 iftardan sonra 54 geliyorum.

ama ilk gün sadece çorba+salata yaptığımızda kendimi çok hafif hissediyordum,

dün
çorba+salata
15 dk ara
4 yk sebze yemeği+salata, yedim çok geldi sanki..

şu an tek sorunum tatlıya saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.. Yazık bana yaa, ben ki tatlı hastasıyımdır :KK58:

pillerini değiştircem canım bakalım işe yarıcak mı olmadı yenisini alıcam artık.. yazıcam canım inşallah kilo vermiş şekilde yazıcam.. bu arada sahurdan sonra neler yapıyorsunuz kızlar ben daha hiç spor yapamıyorum bugün dışarı çıkıcam yürüyüş yerine geçer...

merhaba kızlar nasılsınız_?_bende durumlar hala aynı ben hala 59 um sinirlerim bozuluyo gittikçe bişi yemiyeyim diyorum bütün gün dayanamıyorum çok su içiyorum sadece deli olcam ya.dün akşam 1litre su bi kase çorba ve 4 küçük dilim karpuz yedim sahurda 1 yumurta çok az ekmek 2 köfte birazda patates yedim umutla taryıya çıktım bugün yine 59 yine 59..sanırım bünyem kendini kilitledi

yarim gün içinde ben kendime güvenemiyorum canım egzersiz veya spor için, iftar öncesi ise zaten pilim bitmiş oluyor. iftardan sonra dışarı çıkabilirsem kısa yürüyüş, çıkamazsam evde leslie yaptım dün 3 mil..

ewrem ne sinir bozucu bir durum olduğunu inan çok iyi biliyorum. iki hafta boyunca bir defa 1 kilo verdim, sonra onu da geri aldım ve ramazan girene kadar hiç değişmemişti... çok zor da olsa sabrettim ben, iki gün leslie yapmadım canımın sıkıntısından, bir günde başladım ama yarıda kestim. sabret tatlım değişecek elbet, vücut boş durmuyor bu aralarda sadece biraz sabır...

inş.dedigin gibi olur canım inan beni spor yapmak az yemek zorlamıyo şuan bu kadar dikkat edip karşılık alamamak canımı sıkıyo ama vazgeçimcem inş. iiki burası ve sizler varsınız yoksa ben kesin salmıştım ipin ucunu yani

merhaba arkadaslar
ben bu siteye yeni oldum
2 gundur diyetteyim bugun 3. gunum
ama bu diyete diyetisyenle basladm ve 2 hafta sonra kontrolum var
keske bu siteyi daha once bulsaymısım bosuna para vermezdim:)
ben 1.55 boyundayım kilom 80e dayandı ve bel-basen bolgem balon gibi
bunu kimseyle paylasamazdım aslında ama buradaki bazı yazıları konuları okuyorum dunden beri
herkes aynı seylerden muzdaripmiş maalesef...
bana diyetisyen bi liste verdi cok uzun hayatta yiyemeyecegim kadar cok ama kalorisi dusuk seyler ayran meyve gbi
ama hiç bilgi vermedi işte diyetim kac kalorilik neden boyle gbi
benm tahminim 1500-1700 arası bişey

burada okuduklarımdan yola cıkaarak sunu soyleyebilirim ki 1000 kalorinin altına inmeyin lutfen cunku metabolizmanz az yedikce yavaslıyor sadece tavsiye...

merhaba arkadaslar
ben bu siteye yeni oldum
2 gundur diyetteyim bugun 3. gunum
ama bu diyete diyetisyenle basladm ve 2 hafta sonra kontrolum var
keske bu siteyi daha once bulsaymısım bosuna para vermezdim:)
ben 1.55 boyundayım kilom 80e dayandı ve bel-basen bolgem balon gibi
bunu kimseyle paylasamazdım aslında ama buradaki bazı yazıları konuları okuyorum dunden beri
herkes aynı seylerden muzdaripmiş maalesef...
bana diyetisyen bi liste verdi cok uzun hayatta yiyemeyecegim kadar cok ama kalorisi dusuk seyler ayran meyve gbi
ama hiç bilgi vermedi işte diyetim kac kalorilik neden boyle gbi
benm tahminim 1500-1700 arası bişey

burada okuduklarımdan yola cıkaarak sunu soyleyebilirim ki 1000 kalorinin altına inmeyin lutfen cunku metabolizmanz az yedikce yavaslıyor sadece tavsiye...

hoşgeldin lily86... sanada bu süreçte başarılar arkadaşım hep birlikte inşallah :))))

merhabalar nasılsınz.. ben kendimi pek iyi hissetmiyorum tartıya çıkmaktan korkuyorum sanki daha çok kilo almış gibi hissediyorum kendimi:KK50: daha bünyem alışamadı galiba.. akşam sahurda bunları yedim mesela 2 kepçe domastes çorbası
1 kk peynir zeytin domates1.5 ince dilim ekmek 4 bardak su nasıl sizcee??

arkadaşlar bugün oruç tutamadım 1 gün ara verdim diyarbakırda hava 45 derece ve nem yok dün çok kötü oldum bayılacaktım susuzluktan kiloya gelince değişiklik yok gibi:KK43: tartımda gün içinde farklı farklı gösteriyor kiloyu dijital tartılar neden böyle sorunlu bakalım bu kilo verme maceramız nasıl devam edecek yarimm arkadaşım sana kesinmlikle katılıyorum buradaki arkadaşlar olmasa çoktan pes etmiştim :KK58:

merhabalar nasılsınz.. ben kendimi pek iyi hissetmiyorum tartıya çıkmaktan korkuyorum sanki daha çok kilo almış gibi hissediyorum kendimi:KK50: daha bünyem alışamadı galiba.. akşam sahurda bunları yedim mesela 2 kepçe domastes çorbası
1 kk peynir zeytin domates1.5 ince dilim ekmek 4 bardak su nasıl sizcee??

bence çok güsellllllllllll

bende çok korkuyorum ya yüzümde bir çökme oldu kızlar.. çok çalışıyorum bu aralar ondanmı bilmem gözlerimin altının rengi koyulaştı..yoksa yüzümden mi gidiyo ay basenlerimden gitse nolurrrrrrrrrrrrrrr

X