Şekersiz 21 günüm ☆

3.güne bismillah
Bugun 07:00'de 5 adet hurma 3 adet cevizle başladim.2 bardak limonlu suyumu içtim.
Baş ağrim da gecti daha iyim.
Devam

Saat 11: 00' de ceyreğin yarisi kucucük ekmek yedim sadece normal kahvaltimi.yaptim.
şekerli birsey yemedim

16:30'da Kivircik ile Mercimek koftesi yedim.2 bardak ayran içtim.
Bugunde bitmiş durumda

Bugüne Merhaba
Sabah 08:00 de 1 bardak süt , 5 adet bademli hurma, 3 adet ceviz yedim.
Devam

Saat 11: 00' de ceyreğin yarisi kucucük ekmek yedim sadece normal kahvaltimi.yaptim.
şekerli birsey yemedim
Ben de dün bir yumurta iki haşlanmış patates ve bir kaç bardak çay içtim. Öğlen 3 yk nohut yemeği yedim. Akşam da çok küçük bir ekmeğin içinde tavuk yedim günü bu şekilde bitirdim

Reactions: H M
Kusura bakmayın bir kaç gündür takip edemedim. Ama hala diyetteyim devam

Reactions: H M
Ben erkenden kestigim icin acikiyorum.
Su ictikten sonra biraz bekleyip yiyorum
Yeşil çay icebilirsin çok iyi geliyor. Çiğ kuruyemiş tüketebilirsin. Bir de internette okudum akşamdan bir bardak suyun içine ceviz içi atıp sabah suyunu için ve cevizi yiyin. Bu hem kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş hem de kolestrol düşüyor.

Yok canim normal yemekte ayni faydayi gosteriyor
Aksamlari ben agzima surmem. Zaten kuruyemis yiyorum gun icinde
Aksam acikmjyorum sabah kalkinca acikiyorum zaten erken kahvslti yapiyorum o yuzfen boyle cok rahat canim

Bitki caylarini biraktim ben bebis dusundugum icin yoksa cok icerdim cer cop:)) o yuzden kullanmiyorum srtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…