Şekersiz 21 günüm ☆

Benim eşim de aynı. Kilo aldıkça millet yüzüne yüzüne söylemiş bu ne kendini saldın diye. Millete neyse. O da bana kızıyor. Bir daha ısrar etme o kadar yemiycem diye oysaki ısrar etmiyorum.

Reactions: H M
Benim eşim de aynı. Kilo aldıkça millet yüzüne yüzüne söylemiş bu ne kendini saldın diye. Millete neyse. O da bana kızıyor. Bir daha ısrar etme o kadar yemiycem diye oysaki ısrar etmiyorum.
Suclusuda sen oluyorsun dimi.
Maalesef. Benmkine sadece kilo almişsin demişler. Tartil diyorum bakalim olmaz once ben tartilcakmisim

Suclusuda sen oluyorsun dimi.
Maalesef. Benmkine sadece kilo almişsin demişler. Tartil diyorum bakalim olmaz once ben tartilcakmisim
İşte senin alıp almadığına bakicak kıyas falan yapacaktır. Benim eşim cidden almıştı 10-15 kilocuk ama benim için sorun değildi de işte insanlar sürekli söyleyince sinirleniyordu.

İşte senin alıp almadığına bakicak kıyas falan yapacaktır. Benim eşim cidden almıştı 10-15 kilocuk ama benim için sorun değildi de işte insanlar sürekli söyleyince sinirleniyordu.
6 senede 8 9 kilo aldi ama cok zayifti boyuna gore iyi şmdi millet farkediyor sanirim:)
Ben zaten kilomu diyorum ama iste
Aksam yemegine dikkat et kacirmak yok bugun bitti bilee bak :)

6 senede 8 9 kilo aldi ama cok zayifti boyuna gore iyi şmdi millet farkediyor sanirim:)
Ben zaten kilomu diyorum ama iste
Aksam yemegine dikkat et kacirmak yok bugun bitti bilee bak :)
Akşam çok yemem zaten inşallah bitecek

Reactions: H M
07:00' de önce 2 bardak su içtim.
1 muz ve 3 4 tane ceviz yedim.

10:30'da
bir tane ince krep yedim
kasarli yumurta, zeytin yedim.
artik akşama da patates puresi salata yicem.
yemek yemeyeceģim.. dengelicem insallah.

15:55'te sebzeli patates puresi yedim (1 adet orta boy patatesti)
7 bardak su içtim simdiye kadar.
bugunde bitmiş durumda..

Bugün biraz baş agrim var..
ama alişicaz yapay sekerler olmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…