Benim eşim de aynı. Kilo aldıkça millet yüzüne yüzüne söylemiş bu ne kendini saldın diye. Millete neyse. O da bana kızıyor. Bir daha ısrar etme o kadar yemiycem diyeBenm eşimin yemek saati devam ediyor tabiki.. aksam ise gittigi zamanlar erken yesek te. Cekirdek, tatli, cay, o bu.
Dün arkadaşlari kilo aldiğini soylemiş
Bana az once kek siparişi verdi. Simdi tatli yapmayacagim bi sure desem gidip alacak..
Benm kurtuluşum yok tatlilsrdan.
Sabahlarida borek, patates vs mutlaja birseyler olur. Bi sure yapmamaya gayret edicem bakalim.
Suclusuda sen oluyorsun dimi.Benim eşim de aynı. Kilo aldıkça millet yüzüne yüzüne söylemiş bu ne kendini saldın diye. Millete neyse. O da bana kızıyor. Bir daha ısrar etme o kadar yemiycem diyeoysaki ısrar etmiyorum.
İşte senin alıp almadığına bakicakSuclusuda sen oluyorsun dimi.
Maalesef. Benmkine sadece kilo almişsin demişler. Tartil diyorum bakalim olmaz once ben tartilcakmisim
6 senede 8 9 kilo aldi ama cok zayifti boyuna gore iyi şmdi millet farkediyor sanirim:)İşte senin alıp almadığına bakicakkıyas falan yapacaktır. Benim eşim cidden almıştı 10-15 kilocuk ama benim için sorun değildi de işte insanlar sürekli söyleyince sinirleniyordu.
Akşam çok yemem zaten6 senede 8 9 kilo aldi ama cok zayifti boyuna gore iyi şmdi millet farkediyor sanirim:)
Ben zaten kilomu diyorum ama iste
Aksam yemegine dikkat et kacirmak yok bugun bitti bilee bak :)
Inşallah canim. Sarjim dolsunda yuruyusumude yapayim.Akşam çok yemem zateninşallah bitecek
Tamamdır canımInşallah canim. Sarjim dolsunda yuruyusumude yapayim.
Bir kase ıspanak yemeği ve üstünde yoğurt yedim biraz da salataInşallah canim. Sarjim dolsunda yuruyusumude yapayim.
HarikaBir kase ıspanak yemeği ve üstünde yoğurt yedim biraz da salata
İnşallah yarın da uyarızHarika
Bugunde bitti zaten sira yarinda..
Dikkatli ol.Şu an iyiyim bir iki saate yemek yeriz. Ama bugün yemekten biraz fazla kaçabilir
Zararlı değilDikkatli ol.
bi iki kaşik fazladan birsey olmaz ama zararli sey degilse.