Nasıl aklina gelmedim hayret@MigiMadid gel kiz:)
Birlikte yaparsak guzel olur. Baska varmi daha aklimda yok
Kiz diyet yapmiyordun yaa sen o yuzden gelmedi:))
Ben zaten şekersiz içiyorum artık çayı ama kahvede şekersiz yapamıyorum aci geliyorKiz diyet yapmiyordun yaa sen o yuzden gelmedi:))
Bak gel yapalim mis gibi şu 21 gunu
Hee kek bilmem ne hepsi yasak.Ben zaten şekersiz içiyorum artık çayı ama kahvede şekersiz yapamıyorum aci geliyor
Ben de yapıp yapmamakta kararsızım. Gerçi uzun bir süredir arada küçük kaçamaklar dışında yemiyorum şekeri. Şimdi o kaçamakları da bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünüyorum.Birlikte yapacak olanlar varmi?
Ben baslamak istiyorum yarin.
Sütlü yapın kahveyi isterseniz. Tadı daha güzel oluyor ve şeker ekleme ihtiyacı hissetmiyorsunuz.Ben zaten şekersiz içiyorum artık çayı ama kahvede şekersiz yapamıyorum aci geliyor
Ben koyverdim biraz.. bi başlangic yapmaliyim. Onceden yapmistim muthis bi hafiflik oldu bedenimde.. yarin başlayacahim gunu bitirince buraya yazicamBen de yapıp yapmamakta kararsızım. Gerçi uzun bir süredir arada küçük kaçamaklar dışında yemiyorum şekeri. Şimdi o kaçamakları da bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünüyorum.
Evet öyle yapınca biraz daha iyi oluyor ve kahvesini az koyuncaSütlü yapın kahveyi isterseniz. Tadı daha güzel oluyor ve şeker ekleme ihtiyacı hissetmiyorsunuz.
Yaa hoşgeldin. Yanliz deģilim oyleyse..
İnşallahYaa hoşgeldin. Yanliz deģilim oyleyse..
Insallah şu 21 gunu atlatalim da gerisi gelir insallah.
Akşam yemeğinde pilav var. Ne yapsam diye bende dusunuyorum..İnşallahşeker neyse de makarna, pilav
Evet ekmek kesinlikle olmamalı. Pilav ve makarnayı tüketmemeye çalışalım ama tüketeceksek de minimum seviyede tüketelim.Akşam yemeğinde pilav var. Ne yapsam diye bende dusunuyorum..
Bence kismi olarak tuketelim.
Yarim porsiyon. Oyle dusunuyorum salatayla sebze yemegim var bide yarim porsiyon pilav yicem.
Abur cuburu tatliyi atalim.
Ekmek yerine bulgur pirinc koyalim az az.
Yok ekmegi birakmaya calisicam bu surecte zaten.Evet ekmek kesinlikle olmamalı. Pilav ve makarnayı tüketmemeye çalışalım ama tüketeceksek de minimum seviyede tüketelim.Annem de demin aradı börek yapalım mı diye zor çok zor. Ama bunu başarırsak nasıl görüneceğimizi düşünelim. En güzel motive bu