Şekersiz 21 günüm ☆

Ama başlayacaģim. Ne olursa olsun 21 gunü şekersiz gećireceģim. Allah nasip ederse

Birlikte yapacak olanlar varmi?
Ben baslamak istiyorum yarin.
Ben de yapıp yapmamakta kararsızım. Gerçi uzun bir süredir arada küçük kaçamaklar dışında yemiyorum şekeri. Şimdi o kaçamakları da bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünüyorum.

Reactions: H M
Ben de yapıp yapmamakta kararsızım. Gerçi uzun bir süredir arada küçük kaçamaklar dışında yemiyorum şekeri. Şimdi o kaçamakları da bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünüyorum.
Ben koyverdim biraz.. bi başlangic yapmaliyim. Onceden yapmistim muthis bi hafiflik oldu bedenimde.. yarin başlayacahim gunu bitirince buraya yazicam

Merhaba.
Arınmak icin şekeri ve karbonhidrati birakmayi ve/veya azaltmayi birkac kere denedim. Iradem eskisi gibi güçlü değil. Dayanamadim, bi de misafirlikte filan az da olsa yedim (örneğin 1 dilim kek vb.). Ama benim şeker düşmesi problemim de var, o yüzden tam birakamiyorum, ben biraksam da o beni tutuyor Benim önce bi doktora gözükmem lazim, Ramazan da gelmeden bunu yapmalıyım.
Ben tam yap(a)masam da burdaki yapan arkadaslari tebrik ve takdir ediyorum
Doktordaki sonuca göre şekersiz devam edecek olursam konuyu takip ederim, kolay gelsin, kendinize iyi bakın ☺

Reactions: H M
Allahim şeker ve ben nasil ayri duracaģiz :

Bugun sekersiz 1.gun baslangicim.
Yapabilirim.. yapabilirimmm..
Hadi bismillah:)
Ekmek yok
Abur cubur yok
Hamurişi hicbirsey yok..
Sebze,Meyve

Sabah: Ceviz ,Muz ,Zeytin, Peynir
1 cay kaşigi pekmez
Bide bir tane krep yedim
( ekmeği bari az yiyim )
Şuanlik iyiyiz bakalim. Devamm

İnşallah şeker neyse de makarna, pilav
Akşam yemeğinde pilav var. Ne yapsam diye bende dusunuyorum..
Bence kismi olarak tuketelim.
Yarim porsiyon. Oyle dusunuyorum salatayla sebze yemegim var bide yarim porsiyon pilav yicem.
Abur cuburu tatliyi atalim.
Ekmek yerine bulgur pirinc koyalim az az.

Evet ekmek kesinlikle olmamalı. Pilav ve makarnayı tüketmemeye çalışalım ama tüketeceksek de minimum seviyede tüketelim. Annem de demin aradı börek yapalım mı diye zor çok zor. Ama bunu başarırsak nasıl görüneceğimizi düşünelim. En güzel motive bu

Yok ekmegi birakmaya calisicam bu surecte zaten.
Ama hepten de kisılmiyor bugun pilav yediysek yarin yemeyelim olmassa.
Tut kendini
Borek morek istemiyorum yaa kafaya koydum yapicam!
Nisanda kisa bi tatilimiz var o zamana kadar hafiflemeyelim.

Bak geldiğin iyi oldu. Pilavda yemicem. Sabah krep yedim fazla karbonhidrat olmasin
Salatayla sebze yemegimi yicem yoğurt bide tammdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…