Ben de ekmek de direniyorum. Sabah haşlanmış yumurta yedim iki tane sadece bu ve çok tok tuttu. Ekmeğe gerek yokmuş aslında onu anladım. İnsan isterse her şeyi yapar. Ben bir kaç tane de egzersiz programı indirdim. Akşamları onları yapıyorum. Başaracağız kardeşimYok ekmegi birakmaya calisicam bu surecte zaten.
Ama hepten de kisılmiyor bugun pilav yediysek yarin yemeyelim olmassa.
Tut kendini
Borek morek istemiyorum yaa kafaya koydum yapicam!
Nisanda kisa bi tatilimiz var o zamana kadar hafiflemeyelim.
Aynen pilav yeme. Paketli yiyecek de tüketme. Sebze, et, salata ve çorba. Hem sağlıklı. Düzensiz beslendigimiz için kilo aldık bunu unutmayalım.Bak geldiğin iyi oldu. Pilavda yemicem. Sabah krep yedim fazla karbonhidrat olmasin
Salatayla sebze yemegimi yicem yoğurt bide tammdir.
Aynen canim vazgectim. Kisa surede basari saglamak icin karbonhidrati azaltmam lazm..Aynen pilav yeme. Paketli yiyecek de tüketme. Sebze, et, salata ve çorba. Hem sağlıklı. Düzensiz beslendigimiz için kilo aldık bunu unutmayalım.
Egzersize bende başlayacagim süpheli durumum bi gecsin de.Ben de ekmek de direniyorum. Sabah haşlanmış yumurta yedim iki tane sadece bu ve çok tok tuttu. Ekmeğe gerek yokmuş aslında onu anladım. İnsan isterse her şeyi yapar. Ben bir kaç tane de egzersiz programı indirdim. Akşamları onları yapıyorum. Başaracağız kardeşim♥
Aynen canim vazgectim. Kisa surede basari saglamak icin karbonhidrati azaltmam lazm..
Ya bugun bende tok hissettjm kendimi gercekten. Normalde agzima abur cubur atardim ya da recel bisey yerdim yani.
Ama alişkanliklari degistiricem insallah.
İnşallahgüzel şeyler olacak. Alışınca canımız hiç istemez bile.
Bakalim 21 gunde sonunda kac kilo verecegiz.Yol yoldaşla güzeldir♥
21 gün sonra inşallah güzel kilo veririz. Tabiki öyle insan yanında bir destekçisi olunca kendini salıp vazgeçmiyor. En azından yahu ayıp olur şimdi ben yersem olmaz der kendimize bir çeki düzen veririzBakalim 21 gunde sonunda kac kilo verecegiz.insan destek ariyor mutlaka.
Katilmak isteyenler olursa katilabilir
Olmasa da beraber guzel ilerleriz insallah.
Evlimisin canim. Kac yasindasin.21 gün sonra inşallah güzel kilo veririz. Tabiki öyle insan yanında bir destekçisi olunca kendini salıp vazgeçmiyor. En azından yahu ayıp olur şimdi ben yersem olmaz der kendimize bir çeki düzen veririz
24 yaşındayım 8 aylık evliyimEvlimisin canim. Kac yasindasin.
Ben 30 yasimdayin 5 bucuk senelik evliyim.
Masallah.. daze gelin:) Rabbim mutlu etsin insallah.24 yaşındayım 8 aylık evliyim
Allah razı olsun inşallah. Rabbim sizin yuvanizi da daim ve mutlu, huzurlu eylesin.Masallah.. daze gelin:) Rabbim mutlu etsin insallah.
Hadi bakalim.. fikrin degişir gibi oldugunda yaz. Yazmak iyi geliyor.
Ben pilavsiz yedim yemegimi.Allah razı olsun inşallah. Rabbim sizin yuvanizi da daim ve mutlu, huzurlu eylesin.Fikrim değişmez. Bunu kesinlikle yapalım. Yapmalıyız
Hay maşallah ne çabukBen pilavsiz yedim yemegimi.
Sanirim bundan sorasi su icerim ancak. Bugunude kapamiş oldum.
Azar azar yiyinceHay maşallah ne çabuk
İki mesaj arası hemen hazırlayıp yemişsin maşallahAzar azar yiyinceesimle yiyoruz 5 e dogru o yuzden:) niye kiz 10 dakikadami yedim
15: 16 ydi en son mesajim:))İki mesaj arası hemen hazırlayıp yemişsin maşallah♥ biz geç yiyoruz biraz
Bu çok iyi15: 16 ydi en son mesajim:))
16:30 da hazirlayadurdum 16:45 te yedik.
Ben erken kapatirim genelde aksamlari canim
Benm eşimin yemek saati devam ediyor tabiki.. aksam ise gittigi zamanlar erken yesek te. Cekirdek, tatli, cay, o bu.Bu çok iyibiz geç yiyoruz sonra çay meyve çerez.. günü kapatamıyoruz