Şekersiz 21 günüm ☆

cool_lime

Hedef 60 kilo. Durmak yok yola devam💃
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.761
5.440
Başlangıç tarihi ve kilo: 16 ocak- 66.8 kilo
Bitiş tarihi ve kilo: 05 şubat- 63.5

Olduğum kilodan daha az gözüktüm kıyafetlerim bayağa bollaştı :)
.
.
☆Merhabalar, şekersiz 21 günümün 9. Günündeyim. Şeker ve glikoz içeren ürünler ayrıca beyaz un makarna pilav tüketmiyorum bugüne kadar gayet kolay geldim çoğu gün sabahları kendime sebze suları sıktım. Amacım sağlıksız beslenme tarzımı toparlayabilmek ruhen ve bedenen tazelenmek, gerçekten kendimi çok hafif hissediyorum:) ara ara bu diyeti tekrarlamayı planlıyorum

Son düzenleme:
Bu arada başlarken 66.8 dim birde bitince tekrar tartılmayı planlıyorum, bu diyeti yapan kimi tanıdıklarım çok kilo verdiklerini kimi tanıdıklarım ise tartıda bir fark görmediklerini fakat daraldıklarını fark ettiklerini söylediler. Bende 21 gün sonunda kendimdeki etkisini buraya yazarım

Günaydınn bugün 11.günüm akşamları yemeği erken kesiyorum

12.gününde sonuna geldim
Şekersiz diyetim gayet güzel gidiyor ama bugün çok sağlıklı beslenemedim hatta paylaşayım yediklerimi

Ssbah (11:00): smoothie
(1 kaşık yoğurt 2 salatalık maydanoz ve keten tohumu)
Haşlanmış yumurta

Saat (13:00) de aletli pilates

Yemek(15:30)
Beyaz peynir
3 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
Menemen sosu yumurta yerine kaşar peynir vardı içinde
Ve patates kızartması

Tatlı isteyim ciddi anlamda azaldı,ve şuan daha yeni acıkıyorum kaç saattir hiç bişey yemedim patatesi telafi etmeye çalışıyorum

Merhaba bugün 13.günüm bitti oruçlu olduğum için gayet rahat geçti.. :)

Tebrik ediyorum sizi nasıl başardınız şekeri kesmeyi bende deniyorum zaman zaman ama ilk 1 hafta çok zor oluyo tamamen mi keserek başladınız yoksa azaltarak mı
Meehabalar tamamen kestim son zamamda inanılmaz sağlıkdız besleniyordum etrafımda yapıp faydalı sonuç alan çok kişi oldu birazda onlardan etkilendim yarın başlıyorum deeim başladım :) benim sadece ilk 3 başım ağrıdı diyetisyen arkadaşımda normal dedi vücut istiyor bağımlılıklarını dedi. Bende ilk bir hafta gün sayıyordum ama inanın sonrası hızlıca geçiyor :) 19.günüm oldu bile

Bugün üye oldum daha öncede yapmıstım hiç kilo veremedim ama 1 beden daralma oldu.6 ay üzerine tekrar basladım bugün 31.günüm gene kilo olarak göstermedi kendini ama üst bedenim 48-46 oldu alt bedenim 46 beden 44 oldu insülün direnci varmış şimdi geldim doktordan suyu ve hareketi çoğalt dedi başka önerebileceğiniz birşey varmı tartıda işe yarayacak şeker hapıda içiyorum

Bende aynı şekilde tartıda bişey fark etmiyorum ama bayağa inceldim herkeste söylüyor sizde benim gibi tartıda eksi görmeden mutlu olmuyorsunuz sanırım. Ben önceden hergün sabahhları aç karına elma sirkeli su içiyordum hatta bu sayede hamileyken çok az kilo aldım ve hiö ödem olmadım lohusayken bile. Ama sirkenin organik olması çok önemli

Bugün 20.günüm, ilk başladığım gün bugün bana çok uzak geliyordu..
Yarın son günüm ben bu sisteme çok güzel alıştım anneme gidicem bikaç gün çok az ara verip tekrar başlamak niyetindeyim

Yarın şeker diyetimin son günü açıkçası kendimle gurur duruyorum sonuna kadar gelebilmek çok önemliydi benim için :)))

Ben şekersiz 21 gün ile 8 kilo vermiştim. Sonrasında ideal kilomun altına düştüğümü fark edip kilo almaya çalıştım ama uzun süre kilo alamadım. Şekeri kesmek gerçekten çok zor ama sadece şekeri bırakarak bile büyük kilolar verilebileceğini gördüm o an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…