Meehabalar tamamen kestim son zamamda inanılmaz sağlıkdız besleniyordum etrafımda yapıp faydalı sonuç alan çok kişi oldu birazda onlardan etkilendim yarın başlıyorum deeim başladım :) benim sadece ilk 3 başım ağrıdı diyetisyen arkadaşımda normal dedi vücut istiyor bağımlılıklarını dedi. Bende ilk bir hafta gün sayıyordum ama inanın sonrası hızlıca geçiyor :) 19.günüm oldu bileTebrik ediyorum sizi nasıl başardınız şekeri kesmeyi bende deniyorum zaman zaman ama ilk 1 hafta çok zor oluyo tamamen mi keserek başladınız yoksa azaltarak mı
Bende aynı şekilde tartıda bişey fark etmiyorum ama bayağa inceldim herkeste söylüyor sizde benim gibi tartıda eksi görmeden mutlu olmuyorsunuz sanırım. Ben önceden hergün sabahhları aç karına elma sirkeli su içiyordum hatta bu sayede hamileyken çok az kilo aldım ve hiö ödem olmadım lohusayken bile. Ama sirkenin organik olması çok önemliBugün üye oldum daha öncede yapmıstım hiç kilo veremedim ama 1 beden daralma oldu.6 ay üzerine tekrar basladım bugün 31.günüm gene kilo olarak göstermedi kendini ama üst bedenim 48-46 oldu alt bedenim 46 beden 44 oldu insülün direnci varmış şimdi geldim doktordan suyu ve hareketi çoğalt dedi başka önerebileceğiniz birşey varmı tartıda işe yarayacak şeker hapıda içiyorum
İlk 3 hün bu isteyim çok fazlaydı çay kahvr yanında kuru kayısı kuru üzüm vs yiyerek.. ama şuan onları bile canım çok isyemiyor :)Şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz? Çikolata yeme isteğiniz vs..
Ben saymadım ama ben de bir süredir şeker ve çikolata yemiyorum. Ama arada tatlı istediğim oluyor :) Yakında bozacağım gibi ama umarım devam ederim.İlk 3 hün bu isteyim çok fazlaydı çay kahvr yanında kuru kayısı kuru üzüm vs yiyerek.. ama şuan onları bile canım çok isyemiyor :)
Çok az daha sabrederseniz sonra zaten canınız istemicek :)Ben saymadım ama ben de bir süredir şeker ve çikolata yemiyorum. Ama arada tatlı istediğim oluyor :) Yakında bozacağım gibi ama umarım devam ederim.
@MigiMadid gel kiz:)
Birlikte yaparsak guzel olur. Baska varmi daha aklimda yok