Ben de kendi elimle ikram ediyorum tatlıları ama kendim yemiyorum.Yemek once icsene 2 ser bardak. Beyinde bitiyor is. Sabah mis gibi kek yaptim elimi uzatmadim. Gofret gordum elimi atamadim
Kararli olmassam bu is zor.
Sen yenisin canim biz cok ictik ettik iflas etti beyin artik.Valla ben de hormon düzeltmek için içiyorum
Ben de kendi elimle ikram ediyorum tatlıları ama kendim yemiyorum.
Rabbim inşallah nasip eder size de isteyen herkese deSen yenisin canim biz cok ictik ettik iflas etti beyin artik.
Amin insallah herkese.Rabbim inşallah nasip eder size de isteyen herkese de
Ben de salata ve biraz makarna yedimAksam: 17:00 de çorba içtim, ayran içtim,nohutlu salata yedim.
bugunu kapamiş oldum. Elveda 4.ncu gun
Eki Görüntüle 2595983
Allah kabul etsin ben de niyetliyim inşallahBugun 5.gün..
niyetliyim.. devam ediyorum
Seninkinide canim cumlemizinki..Allah kabul etsin ben de niyetliyim inşallah
Ben hiçbir şey yemedim.Seninkinide canim cumlemizinki..
Gece 3 hurma bide ceviz yedim.
Gecmi yedin. Ben erken yedigimmicin:)Ben hiçbir şey yemedim.
EvetGecmi yedin. Ben erken yedigimmicin:)
Hosgeldin...Merhaba arkadaşlar ben bugün 1. Gunumdeyim
Tebrik ederim bende bir anda şekeri bırakmıştım artık şekerli çay içmiyorum ama diğer gıdalarda şekerli şeyler tüketebiliyorum . Keşke onlarıda kesebilsem gurur verici şekeri bırakmanız sağlıklı günler diliyorum :)Başlangıç tarihi ve kilo: 16 ocak- 66.8 kilo
Bitiş tarihi ve kilo: 05 şubat-
Merhabalar, şekersiz 21 günümün 9. Günündeyim. Şeker ve glikoz içeren ürünler ayrıca beyaz un makarna pilav tüketmiyorum bugüne kadar gayet kolay geldim çoğu gün sabahları kendime sebze suları sıktım. Amacım sağlıksız beslenme tarzımı toparlayabilmek ruhen ve bedenen tazelenmek, gerçekten kendimi çok hafif hissediyorum:) ara ara bu diyeti tekrarlamayı planlıyorum