Ben de bir bardak su içtim ve üç tane ceviz yedim biraz da beyaz beynir6nci günden Merhaba
Bugün saat 07:00 de 1 adet Muz, 3 ceviz, 1 hurma, bide cızz olarak sadece 1 dilim ekmek uzeri tereyaģli pekmez yedim.
Guzel gidiyoruz
Oo susuz olurmu suyumuda ictim bolbol.Ben de bir bardak su içtim ve üç tane ceviz yedim biraz da beyaz beynir
Ben bugün niyetliyimOo susuz olurmu suyumuda ictim bolbol.
Limonlu cayimi filan.
Sen doymazdin hani az yemissin :))
Bugun niyet etmedim ben gece basim agriyordu cok.. ilac icerim diye..Ben bugün niyetliyimsahurda az yiyince ya da hiç yemeyince daha rahat tutuyorum doyamadigimi nasıl da bilir
İnşallahBugun niyet etmedim ben gece basim agriyordu cok.. ilac icerim diye..
Yarin artik insallah.
Benm yeediklerim sana az geliyordu ya ordan bildim:)
İnşallah güzel güzel kilo vericezbugun 11:45'te
Patlican musakka, bulgur pilavi, Ayran ve salata yedim.
akşama y3mek yemeyi düsünmüyorum.
belki biraz hurma ve ceviz.
Valla 1 ay sonrasi icin heycanliyim iple cekiyorum günleriİnşallah güzel güzel kilo vericez
Al benden de o kadarValla 1 ay sonrasi icin heycanliyim iple cekiyorum günleri
Insallah verecegiz allahin izniyle
Allah kabul etsin canim. Bende birsey yemedim gece az birseyler yerim insallah.1 kase mercimek çorbası bir kaç kaşık salata ve biraz patates yedim
İnşallah canımAllah kabul etsin canim. Bende birsey yemedim gece az birseyler yerim insallah.
Gece kalkmak sunnet canim. Bikac hurma yemenin ceviz yemenin bi zarari olmaz. Ben agir yemiyorum zaten sunnet oldugu icin kalkiyorjm.İnşallah canımgece yemektense şimdi ye istersen yakman daha kolay olur
Oruca mı kalkacaksın tamam o haldeGece kalkmak sunnet canim. Bikac hurma yemenin ceviz yemenin bi zarari olmaz. Ben agir yemiyorum zaten sunnet oldugu icin kalkiyorjm.
Ben gece yiyene kadar 14 saat gecmis olucak. Ve zaten vucut yakar
Hadi bismillahKızlar bir anlık gaza geldim bende yarın başlıyorum!