Şekersiz 21 günüm ☆

Benm eşimin yemek saati devam ediyor tabiki.. aksam ise gittigi zamanlar erken yesek te. Cekirdek, tatli, cay, o bu.
Dün arkadaşlari kilo aldiğini soylemiş 😀
Bana az once kek siparişi verdi. Simdi tatli yapmayacagim bi sure desem gidip alacak..
Benm kurtuluşum yok tatlilsrdan.
Sabahlarida borek, patates vs mutlaja birseyler olur. Bi sure yapmamaya gayret edicem bakalim.
Benim eşim de aynı. Kilo aldıkça millet yüzüne yüzüne söylemiş bu ne kendini saldın diye. Millete neyse. O da bana kızıyor. Bir daha ısrar etme o kadar yemiycem diye 😂 oysaki ısrar etmiyorum.

• Komik
Reactions: H M
Benim eşim de aynı. Kilo aldıkça millet yüzüne yüzüne söylemiş bu ne kendini saldın diye. Millete neyse. O da bana kızıyor. Bir daha ısrar etme o kadar yemiycem diye 😂 oysaki ısrar etmiyorum.
Suclusuda sen oluyorsun dimi.
Maalesef. Benmkine sadece kilo almişsin demişler. Tartil diyorum bakalim olmaz once ben tartilcakmisim :KK70:

Suclusuda sen oluyorsun dimi.
Maalesef. Benmkine sadece kilo almişsin demişler. Tartil diyorum bakalim olmaz once ben tartilcakmisim :KK70:
İşte senin alıp almadığına bakicak 😂😂😂 kıyas falan yapacaktır. Benim eşim cidden almıştı 10-15 kilocuk 🤫 ama benim için sorun değildi de işte insanlar sürekli söyleyince sinirleniyordu.

İşte senin alıp almadığına bakicak 😂😂😂 kıyas falan yapacaktır. Benim eşim cidden almıştı 10-15 kilocuk 🤫 ama benim için sorun değildi de işte insanlar sürekli söyleyince sinirleniyordu.
6 senede 8 9 kilo aldi ama cok zayifti boyuna gore iyi şmdi millet farkediyor sanirim:)
Ben zaten kilomu diyorum ama iste 😄
Aksam yemegine dikkat et kacirmak yok bugun bitti bilee bak :)

6 senede 8 9 kilo aldi ama cok zayifti boyuna gore iyi şmdi millet farkediyor sanirim:)
Ben zaten kilomu diyorum ama iste 😄
Aksam yemegine dikkat et kacirmak yok bugun bitti bilee bak :)
Akşam çok yemem zaten 😍 inşallah bitecek 🤗

• Beğen
Reactions: H M
20200222_073242.jpg

Periyodumuz.
1 gunu arkada biraktik..
2.güne Merhaba :KK25:

10:30'da
bir tane ince krep yedim o_O
kasarli yumurta, zeytin yedim.
artik akşama da patates puresi salata yicem.
yemek yemeyeceģim.. dengelicem insallah.

15:55'te sebzeli patates puresi yedim (1 adet orta boy patatesti)
7 bardak su içtim simdiye kadar.
bugunde bitmiş durumda.. 👍

X