Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ahaha allah iyiliğini versin yok çıkmaz organlar
sana önerim didem fitness var youtube da arat, 21 günlük programı var, ben ilk onla başlamıştım 3-4 tur attım o kadınla, süper anlatıyor hareketleri nasıl yapcaksın nelere dikkat etmelisin ..vs
her gün başka bi antreman ve bölge çalışması yapıyor
en azından senin için daha iyi olur
ağırlık çalışmaktan korkma
2 kilo ile başlarsın yada 1.5 sana kalmış
ama dediğimi yap beybi
kardiyo zaman kaybı inan ki
hemen okuyup geliyorum bu arada nick değiştirdim bilgine kilomuda yarın sabah yazsam cuma tartısı olcak ya
tamam cnm sorun yok :)

geldim kabul ediyorum kilomu şuan söylesem fazla net kilomu bilmiyorum listeye benide yaz cicim

Bi de soruyor ne dokundu diye

Lahana pirinçli miydi? hadi onu geçelim de patates oturmanın kesinlikle oluru yok. Basit carb . Patatesin glisemik indeksi 95 falandı sanırım. Yani kana karışıp kan şekerini yükseltme hızı glikozla aynı

Tamam beybisi. :)

Akşam kesin vekatiyen ekmek bulgur yemicek
sebze yoğurt
et salata yoğurt :) başka seçeneği yok

Akşam kesin vekatiyen ekmek bulgur yemicek
sebze yoğurt
et salata yoğurt :) başka seçeneği yok
Ben unu, bulguru da yemeyeceğim canım...sıfır ekmeli gidicem bu süreçtie. Karabuğday gibi bir mucize bulmuşum, ekmekden de arınıyorum inşallah Akşam foto çekerim bi aksilik olmazsa

pofu o zaman ben yarın baştan başlıyım bitterde yasakmış ben yedim her kahvede nolamazzzz

Anam ne konuştunuz maşallah yaa işiniz yok mu sizin bir sürü sayfa ilerlemiş

Ben unu, bulguru da yemeyeceğim canım...sıfır ekmeli gidicem bu süreçtie. Karabuğday gibi bir mucize bulmuşum, ekmekden de arınıyorum inşallah Akşam foto çekerim bi aksilik olmazsa
ooowww hadi bakalım
ben sabah 1 parça yediydim tam buğday o kadar valla ben yicem ya yemeyince kuduruk oluyrm karabuğday ne yapıyor ki?
pofu o zaman ben yarın baştan başlıyım bitterde yasakmış ben yedim her kahvede nolamazzzz
bi şey olmaz bugünlükten, bi daha yemezsin olur biter :) o kadar kasma kendini
O zaman Didem Fitness ile başlıyorum ben pofu .

harikasınn beybii gazan mübarek olssuunn
Anam ne konuştunuz maşallah yaa işiniz yok mu sizin bir sürü sayfa ilerlemiş
ben işssiiizzim ahahaha boş boş oturuyrm şuan

Ogle yemegi icin biraz agir yemissin hem patates hem sarma hele bi de sarma pirincliyse eyvah eyvah mantar corbasinda da krema var mi oglen icin sadece birini tercih etsen bile yeterdi aksam bi salata yesen dengelersin

öğrenmiş oldum:) teşekkür ederim pofu
demek patates evet sarma pirinçliydi..
gerçekten ne yesem dokunuyor.
hiç bişey yememek mi lazim bilmiyorum alerjik var vucudum kaşınıyor sırtım kaşiniyor tarakla kaşınıyorum sırtımı bu şekerden oluşuyor.

Ogle yemegi icin biraz agir yemissin hem patates hem harma hele bi de sarma pirincliyse eyvah eyvah mantar corbasinda da krema var mi oglen icin sadece birini tercuh etsen bile yeterdi aksam bi salata yesen dengelersin
evet agir gerçekten midemden çikardim dokundu

Çok mersi. Mahvolup geleyim.

ayy lahana pirinçli miydiii amanıınn naptın seeennn yasak anam yasak babam vallaha yasak billaha yasak
bugünü affediyorum bundan sonra dikkat ediyorsun öyle çok çok bol keseden de yemiyorsun, şekersizdeyiz unutmuyorsun yoksa yakarım gününü baştan başlatırım seni haberin olsun bu tehdittten sonra bence bi daha yapmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…