yaaa kendine eziyet ediyorsun :S bak ilk sayfada listeler var, onları oku, hatta yerinde olsam bi yere not alırdım, ben he dönüp bakıyorum nasıl yapsam diye.. inan işine yarayacak, bundan sonra resim de istiyorum sendenevet agir gerçekten midemden çikardim dokundu
afiyet olsun cnmArkadaşımla öğle yemeğimiz kizlar. Patlıcan ve kırmızı biber konserve yulaf.kepegi yogurt
işyerindeki yemegimi iptali başvurcam. işyerinde durmayacagim çıkıp dişarda yoğurt kürü yerim artık bunu bi yapabilsemayy lahana pirinçli miydiii amanıınn naptın seeennn yasak anam yasak babamvallaha yasak billaha yasak
bugünü affediyorum bundan sonra dikkat ediyorsun öyle çok çok bol keseden de yemiyorsun, şekersizdeyiz unutmuyorsun yoksa yakarım gününü baştan başlatırım seni haberin olsunbu tehdittten sonra bence bi daha yapmazsın
yooo hiç gerek yok öyle şeylere evde yapıp kendine göre mesela köfte-tavuk-bulgur-salata tarzı götürebilirsin, yoğurt kürü falan onlara gerek yok aç kalırsan bu sefer diğer şeylere saldırırsın maksatımız yapaylardan uzak doyana kadar yemek ama dediğim gibi ana yemek-salata-yoğurt şeklinde dengeleyerek yemekişyerindeki yemegimi iptali başvurcam. işyerinde durmayacagim çıkıp dişarda yoğurt kürü yerim artık bunu bi yapabilsem
o zaman iptal etmeyeyim:)yooo hiç gerek yok öyle şeylere evde yapıp kendine göre mesela köfte-tavuk-bulgur-salata tarzı götürebilirsin, yoğurt kürü falan onlara gerek yok aç kalırsan bu sefer diğer şeylere saldırırsın maksatımız yapaylardan uzak doyana kadar yemek ama dediğim gibi ana yemek-salata-yoğurt şeklinde dengeleyerek yemek
aşırısı hem midene hem sana zarar
dediğim gibi listelere bak uygun olanları kombinle gerisi alışınca tıkır tıkır gelir :)o zaman iptal etmeyeyim:)
yemek alip arkadaşa veririm o çok yiyor
ben veriyorum bazilarini .
çorbada unlu hep. ama midemi sicacik tutuyor. üşümüşüm bide.
salata çok olur yemekleri kendileri yapıyolar. iki tane aşcimiz var günlük 5 lira 4 çeşit yemek.
listem var aylık yemek listesi hazirliyolar. ona göre yapılıyor.dediğim gibi listelere bak uygun olanları kombinle gerisi alışınca tıkır tıkır gelir :)
yarın öğlenlistem var aylık yemek listesi hazirliyolar. ona göre yapılıyor.
yarin öğlen
tarhana çorbasi tavuklu patates yemeği erişte mor lahana salatasi var.
bu akşam annemgildeyim. ne yiyecem bilmiyorum.
Tam buğdayın beyaz ekmekden ne cal olarak ne glisemik indeks olarak bir farkı var. Karabuğday aslında bir sebze tohumu, tahıl değil. Dolmalara, çorbalara, salatalara çok iyi gidiyor. Pirinç kullanacağın herşeyi karabuğday ile değiştirebilirsin, öyle diyeyim. ( Belki sütlaç hariçooowww hadi bakalım
ben sabah 1 parça yediydim tam buğday o kadar valla ben yicem ya yemeyince kuduruk oluyrmkarabuğday ne yapıyor ki?
öğrenmiş oldum:) teşekkür ederimpofu
demek patates evet sarma pirinçliydi..
gerçekten ne yesem dokunuyor.
hiç bişey yememek mi lazim bilmiyorum alerjik var vucudum kaşınıyor sırtım kaşiniyor tarakla kaşınıyorum sırtımıbu şekerden oluşuyor.
enfes! Patlicanı çok severim, ama herşeyi mevsiminde yeme kararı aldım. Nispeten uyuyorum. Bol bol ıspanak yiyorum şu sıralar.Arkadaşımla öğle yemeğimiz kizlar. Patlıcan ve kırmızı biber konserve yulaf.kepegi yogurt
aayy yaaa :S:S:S biliyorum aslında da işteTam buğdayın beyaz ekmekden ne cal olarak ne glisemik indeks olarak bir farkı var. Karabuğday aslında bir sebze tohumu, tahıl değil. Dolmalara, çorbalara, salatalara çok iyi gidiyor. Pirinç kullanacağın herşeyi karabuğday ile değiştirebilirsin, öyle diyeyim. ( Belki sütlaç hariç) 10 dk ya haşlanıyor, neye istersen ekle, hem tok tutuyor, hem besleyici.
oohh missss afiyet olsunnenfes! Patlicanı çok severim, ama herşeyi mevsiminde yeme kararı aldım. Nispeten uyuyorum. Bol bol ıspanak yiyorum şu sıralar.Size karabuğdaylı ıspanak görseli de atayım. Karabuğdayı biraz fazla kaçmış ama tadı enfestiEki Görüntüle 2248451
Tam buğdayın beyaz ekmekden ne cal olarak ne glisemik indeks olarak bir farkı var. Karabuğday aslında bir sebze tohumu, tahıl değil. Dolmalara, çorbalara, salatalara çok iyi gidiyor. Pirinç kullanacağın herşeyi karabuğday ile değiştirebilirsin, öyle diyeyim. ( Belki sütlaç hariç) 10 dk ya haşlanıyor, neye istersen ekle, hem tok tutuyor, hem besleyici.
şekeri çok kaçırsam ben de olurdu o, epeydir o seviyede yemiyorum. Ellerimde, karnımda pütür pütür kaşıntı yapan bişeyler çıkıyordu. Düşün bedenine ne kadar zarar veriyorsun ki, artık dışa vuruyorBen senin yerinde olsam yemekhaneye inmezdim. Ben de inmiyorum. Çünkü görünce insanın canı çekiyor, birinden birini yiyiyorsun, ve genelde hepsi zarar. Ya unlu patatesli, ya da kızartılmış şeyler hep.
kabızlığı da önlüyor ben kullanıyorum kesinlikleee asla da kilo alırım falan korkusu yok aksine kilo veriyorum asıl yağ kullanmazsam kabızlık ve şişkinlik yaşıyorumSabah yediğim 2 yumurta, salata ve içtiğim zeytinyağı. Saat 6 ya doğruydu...öğlen ikiyi geçti, gram açlık yok. Kızlar kesinlikle sağlıklı çiğ yağlardan kaçınmayın. Hayatınıza dahil edin diyorum, nacizane tavsiyem.
enfes! Patlicanı çok severim, ama herşeyi mevsiminde yeme kararı aldım. Nispeten uyuyorum. Bol bol ıspanak yiyorum şu sıralar.Size karabuğdaylı ıspanak görseli de atayım. Karabuğdayı biraz fazla kaçmış ama tadı enfestiEki Görüntüle 2248451
Canım su kaynadıktan sonra 10 dk pişiyor zaten. Yani sabah hazırlaması çok kolay. kapalı kapta buzdalabında en az 2 gün durur sanırım. Taze tüketin, dondurmaya gerek yok bence :) çok iyi bir prebiyotik kendisi ayrıca.Karabuğday aldık haşlayıp buzluğa atmayı düşünüyor arkadaşım salatalara ilave edeceğiz ?
kızlar şimdi bi önerim var
hepinize de uyarsa eğer
var mısınız şöyleee plank-ip atlama-mekik-wall sit-squat ve lunge challange i yapmayaaahadi bakalım kaç kişi gelecek
Korktum ben. Çok tembelimkızlar şimdi bi önerim var
hepinize de uyarsa eğer
var mısınız şöyleee plank-ip atlama-mekik-wall sit-squat ve lunge challange i yapmayaaahadi bakalım kaç kişi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?