• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Evde yediğim zaman bende mevsiminde olanları yiyorum. Mesela buzluğa koydum patlıcanı közledim ya da islim kebabı yapacaksam tost mak. kızarttım dondurdum, biberi közledim, normal biberi doğradım , kabağı da. Ama işe taşıyamıyorum birde arkadaşımla yapıyoruz yetiştiremiyoruz.
Ama senin yemeğin harika gözüküyor. Afiyet olsun.
hande anneler günü üyelisin yarişmaya katılcakmisin:)
valla ben katılsam mi ama en iyisi tarifi öğrenmek :D

hande anneler günü üyelisin yarişmaya katılcakmisin:)
valla ben katılsam mi ama en iyisi tarifi öğrenmek :KK70:

Yok canım yarışmalara katılmam ama dediğin gb tarif öğrenirim.:KK66: Kızım 3,5 yaşına girecek hala arada değişik tarifler araştırıyorum.

Karabuğday aldık haşlayıp buzluğa atmayı düşünüyor arkadaşım salatalara ilave edeceğiz ?
Salatalık mevsimi gelecek ; sana süper enfes bir tarif vereyim:

Yoğurdu az sulandırıp ( epey kalın oluyor yine) içine salatalık rendeliyorum, 2 kaşık elma sirkesi, bol dereotu, ve haşlanmış karabuğday ekliyorum. Tuzunu da ayarla, en son üzerine zeytinyağı gezdir. Yeme de yanında yat bir tat :D

Yok canım yarışmalara katılmam ama dediğin gb tarif öğrenirim.:KK66: Kızım 3,5 yaşına girecek hala arada değişik tarifler araştırıyorum.
bende tarif araştiriyorum 2 yaşında kızım var dişleri henüz tam çikmadi. 32 diş degil yani . 10 tane felan var göremiyorum kaç olduğu agzini açmiyor. :)
püreli yapıyorum hala. katı veriyordum boğuluyordu. :( normal yemek yiyemiyor.

Salatalık mevsimi gelecek ; sana süper enfes bir tarif vereyim:

Yoğurdu az sulandırıp ( epey kalın oluyor yine) içine salatalık rendeliyorum, 2 kaşık elma sirkesi, bol dereotu, ve haşlanmış karabuğday ekliyorum. Tuzunu da ayarla, en son üzerine zeytinyağı gezdir. Yeme de yanında yat bir tat :KK70:

Salatalık zamanı gelse hemen deneyeceğim :KK66:

bende tarif araştiriyorum 2 yaşında kızım var dişleri henüz tam çikmadi. 32 diş degil yani . 10 tane felan var göremiyorum kaç olduğu agzini açmiyor. :)
püreli yapıyorum hala. katı veriyordum boğuluyordu. :KK43: normal yemek yiyemiyor.

Yer canım zamanla hiç acele etme inan ben çok çektim sıkıntı yapardım birde reflü vardı kızımda pirinç tanesinden tıkanıp kusardı. Çok şükür geçiyor . İster istemez stres yapıyoruz anne olarak nasıl daha iyi besleyebilirim diye.

benim antremanlarım da deli gibi squat lunge içeriyor kuzum bu ayrı olacak..
:KK70::KK70: yaaa aslında epi topu 10 dakka sürüyor

Sen üst seviyesin canım yazdıklarını araştırdım bu haftada ben 5 dk dayanamam . :KK48: Plank yaparım ama yazdıklarının hepsini ayrı ayrı yapamayabilirim.

Yer canım zamanla hiç acele etme inan ben çok çektim sıkıntı yapardım birde reflü vardı kızımda pirinç tanesinden tıkanıp kusardı. Çok şükür geçiyor . İster istemez stres yapıyoruz anne olarak nasıl daha iyi besleyebilirim diye.
blv ye başlamadim hala babası yemek dökülmesini istemior :D döktü mü kıyamet kopariyor. eşim çok pimpirikli .. temiz birisi. öle büyümüş cocuğu da özenli temiz yetiştirmeye çalışıyor. ben ise daginik anneyim :D

blv ye başlamadim hala babası yemek dökülmesini istemior :KK70: döktü mü kıyamet kopariyor. eşim çok pimpirikli .. temiz birisi. öle büyümüş cocuğu da özenli temiz yetiştirmeye çalışıyor. ben ise daginik anneyim :KK70:

sakınn diyem bebeği pimpirikli yetiştirme ergenlikte zor oluyorrrr:olamaz: hoş eşinden biliyorsundur

pofu pofu pat diye daldım konunuzaaa:KK48:

aa o grupla zevkli olur bak. Yok mu acaba kursu? Helal valla eliptik düzenli yaptıysan.

Kürek al :KK70:
var var kursu var da ben işsizim şuan ya para harcamak istemiyorum
aynen düzenli eliptik yapıyordum, hala daha yapıyorum ama p90x olduğu için cardio olarak sadece bölgesel açlışınca yapıyorum
hee kürek alam anam bni evden atsın :D
Sen üst seviyesin canım yazdıklarını araştırdım bu haftada ben 5 dk dayanamam . :KK48: Plank yaparım ama yazdıklarının hepsini ayrı ayrı yapamayabilirim.
üst seviye mi yok kız sadece spor aşkı var bende daha erişemedim ama yogada eişince çok fena olcak :D henüz kıçımı zor kaldırıyorum

peki madem onu iptal edeyim toplu halde olsaydı gaza gelirdi herkes

kızlar şimdi bi önerim var
hepinize de uyarsa eğer
var mısınız şöyleee plank-ip atlama-mekik-wall sit-squat ve lunge challange i yapmayaaa :KK70: hadi bakalım kaç kişi gelecek
Ben yapamam :rolleyes: Benim spor salonu antremanım zaten 1.5 saat sürüyor pert olup eve geliyorum. Evde spor yaptığım günlerde anca plank yapıyorum o da max 20sn şimdilik :KK70:

sakınn diyem bebeği pimpirikli yetiştirme ergenlikte zor oluyorrrr:olamaz: hoş eşinden biliyorsundur

pofu pofu pat diye daldım konunuzaaa:KK48:
eşim temiz pimpirikli yetiştiriyor ne olcak dagitsin dedim kızıyo. topla temiz yesin dökülmesin. kızım da babasina özenmeye başladi döküldü mü temizle anne diyo. ben bilmem eşim çeksin bu konuda.. kaynanam çekmiş çocuklarini pimpirkli yetiştirmiş. şimdi dökülsün birak daginik kalsin diyo eşime eşim de kızıyo annesine. hapı yuttu :D bu anne baba yanlışlığından kaynaklaniyor. ben olsam serbest isterdim eşim istemiyo kıyamet kopariyo.

Back