• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

evet agir gerçekten midemden çikardim dokundu:KK70:
yaaa kendine eziyet ediyorsun :S bak ilk sayfada listeler var, onları oku, hatta yerinde olsam bi yere not alırdım, ben he dönüp bakıyorum nasıl yapsam diye.. inan işine yarayacak, bundan sonra resim de istiyorum senden :D
Arkadaşımla öğle yemeğimiz kizlar. Patlıcan ve kırmızı biber konserve yulaf.kepegi yogurt :kk77:
afiyet olsun cnm

ayy lahana pirinçli miydiii amanıınn naptın seeennn yasak anam yasak babam :KK70: vallaha yasak billaha yasak
bugünü affediyorum bundan sonra dikkat ediyorsun öyle çok çok bol keseden de yemiyorsun, şekersizdeyiz unutmuyorsun yoksa yakarım gününü baştan başlatırım seni haberin olsun :KK45::KK45::KK45: bu tehdittten sonra bence bi daha yapmazsın :KK70:
işyerindeki yemegimi iptali başvurcam. işyerinde durmayacagim çıkıp dişarda yoğurt kürü yerim artık bunu bi yapabilsem

işyerindeki yemegimi iptali başvurcam. işyerinde durmayacagim çıkıp dişarda yoğurt kürü yerim artık bunu bi yapabilsem
yooo hiç gerek yok öyle şeylere evde yapıp kendine göre mesela köfte-tavuk-bulgur-salata tarzı götürebilirsin, yoğurt kürü falan onlara gerek yok aç kalırsan bu sefer diğer şeylere saldırırsın maksatımız yapaylardan uzak doyana kadar yemek ama dediğim gibi ana yemek-salata-yoğurt şeklinde dengeleyerek yemek
aşırısı hem midene hem sana zarar

yooo hiç gerek yok öyle şeylere evde yapıp kendine göre mesela köfte-tavuk-bulgur-salata tarzı götürebilirsin, yoğurt kürü falan onlara gerek yok aç kalırsan bu sefer diğer şeylere saldırırsın maksatımız yapaylardan uzak doyana kadar yemek ama dediğim gibi ana yemek-salata-yoğurt şeklinde dengeleyerek yemek
aşırısı hem midene hem sana zarar
o zaman iptal etmeyeyim:)
yemek alip arkadaşa veririm o çok yiyor:D
ben veriyorum bazilarini .
çorbada unlu hep. ama midemi sicacik tutuyor. üşümüşüm bide.
salata çok olur yemekleri kendileri yapıyolar. iki tane aşcimiz var günlük 5 lira 4 çeşit yemek.

o zaman iptal etmeyeyim:)
yemek alip arkadaşa veririm o çok yiyor:KK70:
ben veriyorum bazilarini .
çorbada unlu hep. ama midemi sicacik tutuyor. üşümüşüm bide.
salata çok olur yemekleri kendileri yapıyolar. iki tane aşcimiz var günlük 5 lira 4 çeşit yemek.
dediğim gibi listelere bak uygun olanları kombinle gerisi alışınca tıkır tıkır gelir :)

dediğim gibi listelere bak uygun olanları kombinle gerisi alışınca tıkır tıkır gelir :)
listem var aylık yemek listesi hazirliyolar. ona göre yapılıyor.
yarin öğlen
tarhana çorbasi tavuklu patates yemeği erişte mor lahana salatasi var.
bu akşam annemgildeyim. ne yiyecem bilmiyorum.

listem var aylık yemek listesi hazirliyolar. ona göre yapılıyor.
yarin öğlen
tarhana çorbasi tavuklu patates yemeği erişte mor lahana salatasi var.
bu akşam annemgildeyim. ne yiyecem bilmiyorum.
yarın öğlen
tarhana -lahana salatası olur
tavuklu patatesin patatesleri hariç-lahana salatası olur
erişte olmaz sakın!

ooowww hadi bakalım
ben sabah 1 parça yediydim tam buğday o kadar valla ben yicem ya yemeyince kuduruk oluyrm :KK70::KK70: karabuğday ne yapıyor ki?
Tam buğdayın beyaz ekmekden ne cal olarak ne glisemik indeks olarak bir farkı var. Karabuğday aslında bir sebze tohumu, tahıl değil. Dolmalara, çorbalara, salatalara çok iyi gidiyor. Pirinç kullanacağın herşeyi karabuğday ile değiştirebilirsin, öyle diyeyim. ( Belki sütlaç hariç :D ) 10 dk ya haşlanıyor, neye istersen ekle, hem tok tutuyor, hem besleyici.
öğrenmiş oldum:) teşekkür ederim pofu pofu
demek patates evet sarma pirinçliydi..
gerçekten ne yesem dokunuyor.
hiç bişey yememek mi lazim bilmiyorum alerjik var vucudum kaşınıyor sırtım kaşiniyor tarakla kaşınıyorum sırtımı :KK53: bu şekerden oluşuyor.

şekeri çok kaçırsam ben de olurdu o, epeydir o seviyede yemiyorum. Ellerimde, karnımda pütür pütür kaşıntı yapan bişeyler çıkıyordu. Düşün bedenine ne kadar zarar veriyorsun ki, artık dışa vuruyor :( Ben senin yerinde olsam yemekhaneye inmezdim. Ben de inmiyorum. Çünkü görünce insanın canı çekiyor, birinden birini yiyiyorsun, ve genelde hepsi zarar. Ya unlu patatesli, ya da kızartılmış şeyler hep.

Arkadaşımla öğle yemeğimiz kizlar. Patlıcan ve kırmızı biber konserve yulaf.kepegi yogurt :kk77:
enfes! Patlicanı çok severim, ama herşeyi mevsiminde yeme kararı aldım. Nispeten uyuyorum. Bol bol ıspanak yiyorum şu sıralar. :D Size karabuğdaylı ıspanak görseli de atayım. Karabuğdayı biraz fazla kaçmış :-) ama tadı enfesti
spi.jpg

Tam buğdayın beyaz ekmekden ne cal olarak ne glisemik indeks olarak bir farkı var. Karabuğday aslında bir sebze tohumu, tahıl değil. Dolmalara, çorbalara, salatalara çok iyi gidiyor. Pirinç kullanacağın herşeyi karabuğday ile değiştirebilirsin, öyle diyeyim. ( Belki sütlaç hariç :KK70: ) 10 dk ya haşlanıyor, neye istersen ekle, hem tok tutuyor, hem besleyici.
aayy yaaa :S:S:S biliyorum aslında da işte :D bilmezden geleym :D:D 1 belki daha az yiyorum zaten :S
pofu pofu foto degismis ben eski parmakli pofumu istiyorummmm 😂
:D:D yaa senelerdir onu kullanıyodum değişiklik olsun dedim
yoga da bi ilerlersem kendi fotomu koycam şöylee akrobasik hareketlerle :D

enfes! Patlicanı çok severim, ama herşeyi mevsiminde yeme kararı aldım. Nispeten uyuyorum. Bol bol ıspanak yiyorum şu sıralar. :KK70: Size karabuğdaylı ıspanak görseli de atayım. Karabuğdayı biraz fazla kaçmış :-) ama tadı enfestiEki Görüntüle 2248451
oohh missss afiyet olsunn
yanına da yoğurt :D

Tam buğdayın beyaz ekmekden ne cal olarak ne glisemik indeks olarak bir farkı var. Karabuğday aslında bir sebze tohumu, tahıl değil. Dolmalara, çorbalara, salatalara çok iyi gidiyor. Pirinç kullanacağın herşeyi karabuğday ile değiştirebilirsin, öyle diyeyim. ( Belki sütlaç hariç :KK70: ) 10 dk ya haşlanıyor, neye istersen ekle, hem tok tutuyor, hem besleyici.

şekeri çok kaçırsam ben de olurdu o, epeydir o seviyede yemiyorum. Ellerimde, karnımda pütür pütür kaşıntı yapan bişeyler çıkıyordu. Düşün bedenine ne kadar zarar veriyorsun ki, artık dışa vuruyor :KK43: Ben senin yerinde olsam yemekhaneye inmezdim. Ben de inmiyorum. Çünkü görünce insanın canı çekiyor, birinden birini yiyiyorsun, ve genelde hepsi zarar. Ya unlu patatesli, ya da kızartılmış şeyler hep.

Karabuğday aldık haşlayıp buzluğa atmayı düşünüyor arkadaşım salatalara ilave edeceğiz ?

Sabah yediğim 2 yumurta, salata ve içtiğim zeytinyağı. Saat 6 ya doğruydu...öğlen ikiyi geçti, gram açlık yok. Kızlar kesinlikle sağlıklı çiğ yağlardan kaçınmayın. Hayatınıza dahil edin diyorum, nacizane tavsiyem. ;)

kızlar şimdi bi önerim var
hepinize de uyarsa eğer
var mısınız şöyleee plank-ip atlama-mekik-wall sit-squat ve lunge challange i yapmayaaa :D hadi bakalım kaç kişi gelecek

Sabah yediğim 2 yumurta, salata ve içtiğim zeytinyağı. Saat 6 ya doğruydu...öğlen ikiyi geçti, gram açlık yok. Kızlar kesinlikle sağlıklı çiğ yağlardan kaçınmayın. Hayatınıza dahil edin diyorum, nacizane tavsiyem. :KK66:
kabızlığı da önlüyor ben kullanıyorum kesinlikleee asla da kilo alırım falan korkusu yok aksine kilo veriyorum asıl yağ kullanmazsam kabızlık ve şişkinlik yaşıyorum :D tarafımca denendi :D

enfes! Patlicanı çok severim, ama herşeyi mevsiminde yeme kararı aldım. Nispeten uyuyorum. Bol bol ıspanak yiyorum şu sıralar. :KK70: Size karabuğdaylı ıspanak görseli de atayım. Karabuğdayı biraz fazla kaçmış :-) ama tadı enfestiEki Görüntüle 2248451

Evde yediğim zaman bende mevsiminde olanları yiyorum. Mesela buzluğa koydum patlıcanı közledim ya da islim kebabı yapacaksam tost mak. kızarttım dondurdum, biberi közledim, normal biberi doğradım , kabağı da. Ama işe taşıyamıyorum birde arkadaşımla yapıyoruz yetiştiremiyoruz.
Ama senin yemeğin harika gözüküyor. Afiyet olsun.

Karabuğday aldık haşlayıp buzluğa atmayı düşünüyor arkadaşım salatalara ilave edeceğiz ?
Canım su kaynadıktan sonra 10 dk pişiyor zaten. Yani sabah hazırlaması çok kolay. kapalı kapta buzdalabında en az 2 gün durur sanırım. Taze tüketin, dondurmaya gerek yok bence :) çok iyi bir prebiyotik kendisi ayrıca.

kızlar şimdi bi önerim var
hepinize de uyarsa eğer
var mısınız şöyleee plank-ip atlama-mekik-wall sit-squat ve lunge challange i yapmayaaa :KK70: hadi bakalım kaç kişi gelecek

Yetişebildiğim kadarıyla yapmak isterim canım. Tabata yapıyorum arada onun içinde squat, lunge ip atlama var :KK66:

Back