- 18 Şubat 2010
- 15.972
- 19.849
- 498
eklerim tatlımpofu benide ekle zaten 3 gündr yapıyordum ama dün kaçamak yaptım senle başlıyım
ilk sayfadaki yazıyı okuyup kabul ediyor musun?
ona göre bana kilonu yaz hemen ekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eklerim tatlımpofu benide ekle zaten 3 gündr yapıyordum ama dün kaçamak yaptım senle başlıyım
dayıma gitcem aman valla son dakka haberi gibi oldu bana da
Ya aslında unsuz, şekersiz, bir de glisemik indekse dikkat ederek, uzun açlık aralıklarıyla beslensen, ilaçsız düzerlirdi.Ben de geçen hafta baktırdım tiroidim iyi çıktı. Ama insülin direnci var. Onun için de ilaç kullanıyorum. Daha hızlı kilo vermem lazım aslında ama neyse alışma sürecidir heralde
ahahah yok kızzzz amannn delirmeÖyle bi dedin ki ben de spor salonunda sabahlayacaksın sandım
bende insulin direncim var.tabikide katılabilirsin cnm ne demek
ama ilk sayfadaki kuralları okuduysan kabul ediyorsan:)
şeker hastasıyım derken? şekeri çok mu sevyrsun yoksa bildiğimiz rahatsızlık mı?
sağ ol tatlım elimden geldiğince ılımlı olmaya çalıştım :)Liste ve kurallar süper olmuş pofu
Yalnız Summer-girl biraz daha zayıflarsa kaybolacak diye endişeliyim
takıntı olmana gerek yokbende insulin direncim var.
evet çikolata şekere çok yiyorum. ama vucut istemediği alerjik yaptığı farkettim.
çok şekerli ürünleri yediğim için göbegimde ben çikmiş.. bi çeşit nokta nokta...
karaciger yaglanmam çikti.. gerçek sölüyorum göbegimde kesin yağ var..
şeker yediğim zamanlarda hiç enerjim kalmiyor özellikle pilav makarna yediğimde tansiyonum çikiyor. limonlu su içerek atlatiyorum bu durumu.
vucudumu şekerli şeylere zorluyorum ister istemez yiyorum . şeker gerçekten uyuşturucu bağimlisi gibi bişey. halsiz bitkinlik oluşturan Şekerden geliyor. bunun için olumlulamayı istiyorum. diyete çok takıntılıyım. diyete takınıtılı olduğum için kilo veremiyorum.
Ben şuan okuldan öğlen yemeğe cikcaz bizim grupla, sonra da biraz ders çalışıp evde bişey alıştırıp spora baslayacam inş. Leslie 3 milben antremanımı yapayım kızlar evden çıkmadan siz yazın gelince alıntılarım tek tek :)
bu sabah: 92,5 gördüm.sağ ol tatlım elimden geldiğince ılımlı olmaya çalıştım :)
ahahah valla ben de onu düşündüm ama o kas yapacak dimi Summer-girl
takıntı olmana gerek yok
sadece yapay ve paketli saçma sapan yicekler yerine doğal taze yicekleri tercih edicez
etkisini daha 2-3 günde görmeye başlayacksın
bence katıl bize
toplu halde yapılınca daha güzel ve eğlenceli geçiyor ve insan kendini sorumlu hissediyr
dediğim gibi kuralları kabul ediyorsan kilonu yaz bana ekleyeyim seni de
Gel gel beni yalniz birakma burdakiler hep zayif bi ben kaldim aralarindabu sabah: 92,5 gördüm.
kilom 1,5 yıldır ayni.. hiç degişmedi.
Hoşgeldin Orkidesporumu 4 gündür sabahları yapıyorum çok şükür . vucut üç gün sonra alıştı istiyor devami 10 dk yapıyordum uzattım 15 e çevirdim.acaba sporu yemekten önce mi yemekten sonra mi yapmalıyım ben yemekten sonra yapıyorum yanlış mı:/
tamam olur:) en kilolu ben oldum olsun bi gün zayıflarin arasina düşerimGel gel beni yalniz birakma burdakiler hep zayif bi ben kaldim aralarinda
sabahları 6:45 te yapıp 7 de tamamliyordum sanirim 6:30 ta indircem. yarim saat yeterli hergün ayni yapıyorum bitince arindirma nefes tekniği yapıyorum. rahatlatiyor:)işyerinde çay içmem. o konuda iyiyiym:) çay kansiz yapıyor.Hoşgeldin Orkide
Şekeri bırakmazsan istediğin kadar spor yap, hiç etkisi olmuyor. Radikal bir karar al, kesinlikle kaçamak yapma.
Taze keçiboynuzu, dozunda hurma tüketebilirsin şeker krizin geldiğinde.
Ben keçiboynuzu unuyla kek yapıyorum. Efsane oluyor.
Ayrıca 20 dk dan spor ile yağ yakmaya başlıyor vücut zaten, en az 20-25 dk yapmaya çalış.
İlaca doktorlar başlattı. Kullanmam gerekiyormuş. İki bölüm kontrol ediyor. Tüp bebek sürecine girdim muhtemelen mayıs ortası transfer olucak. İlaçla kontrol altına alıcaklar insülini. Eylülde bir düşük yaptım o da ani gelişen şekerden. Benim hiç böyle şeylerim yoktu. İyi ki bi çocuk yapalım dedik altından neler çıktı ya.Öyle bi dedin ki ben de spor salonunda sabahlayacaksın sandım
Ya aslında unsuz, şekersiz, bir de glisemik indekse dikkat ederek, uzun açlık aralıklarıyla beslensen, ilaçsız düzerlirdi.
Hoşgeldin Orkide
Şekeri bırakmazsan istediğin kadar spor yap, hiç etkisi olmuyor. Radikal bir karar al, kesinlikle kaçamak yapma.
Taze keçiboynuzu, dozunda hurma tüketebilirsin şeker krizin geldiğinde.
Ben keçiboynuzu unuyla kek yapıyorum. Efsane oluyor.
Ayrıca 20 dk dan spor ile yağ yakmaya başlıyor vücut zaten, en az 20-25 dk yapmaya çalış.
İlaca doktorlar başlattı. Kullanmam gerekiyormuş. İki bölüm kontrol ediyor. Tüp bebek sürecine girdim muhtemelen mayıs ortası transfer olucak. İlaçla kontrol altına alıcaklar insülini. Eylülde bir düşük yaptım o da ani gelişen şekerden. Benim hiç böyle şeylerim yoktu. İyi ki bi çocuk yapalım dedik altından neler çıktı ya.
Süpersiinn sporsuz aslaaaa aman dikkat yemeklere şekersize uygun olsun sos kullanma protein salata misss olurBen şuan okuldan öğlen yemeğe cikcaz bizim grupla, sonra da biraz ders çalışıp evde bişey alıştırıp spora baslayacam inş. Leslie 3 mil
tamam kuzum ekliyorum seni de, şekersiz uygulamasıyla 2-3 günde farkı göreceksin emin olbu sabah: 92,5 gördüm.
kilom 1,5 yıldır ayni.. hiç degişmedi.
bence 10 dakka inan çok azzzz, en az 20-25 dakka yapmalısınsporumu 4 gündür sabahları yapıyorum çok şükür . vucut üç gün sonra alıştı istiyor devami 10 dk yapıyordum uzattım 15 e çevirdim.acaba sporu yemekten önce mi yemekten sonra mi yapmalıyım ben yemekten sonra yapıyorum yanlış mı:/
ahaha evettt süper olcakkk şu ana kadar cnm bişey istemedi o yüzden bugün boş kalacakpofu bu kumbara güzel fikir canım Zenginiz desene 90 günde
kızz ben de 72.4 üm kiloda 4.yüm hihihihiGel gel beni yalniz birakma burdakiler hep zayif bi ben kaldim aralarinda
inş tez zamanda ilaçlardan dirençlerden kurtulursunİlaca doktorlar başlattı. Kullanmam gerekiyormuş. İki bölüm kontrol ediyor. Tüp bebek sürecine girdim muhtemelen mayıs ortası transfer olucak. İlaçla kontrol altına alıcaklar insülini. Eylülde bir düşük yaptım o da ani gelişen şekerden. Benim hiç böyle şeylerim yoktu. İyi ki bi çocuk yapalım dedik altından neler çıktı ya.
evet varmış cnm ben de öğrendiğim de yok artık onu da mı un yapmışlar dediydimkeçiboynuzu unu da mı var ? Tozunu almıştım kakao yerine kızıma onun puding yapıyordum . Bir ara tarif paylaşırsın olur mu? Şuanda değil ama ilerleyen zamanlarda belki tatlı ihtiyacımız olduğunda deneyebiliriz