İlaca doktorlar başlattı. Kullanmam gerekiyormuş. İki bölüm kontrol ediyor. Tüp bebek sürecine girdim muhtemelen mayıs ortası transfer olucak. İlaçla kontrol altına alıcaklar insülini. Eylülde bir düşük yaptım o da ani gelişen şekerden. Benim hiç böyle şeylerim yoktu. İyi ki bi çocuk yapalım dedik altından neler çıktı ya.
keçiboynuzu unu da mı var ? Tozunu almıştım kakao yerine kızıma onun puding yapıyordum . Bir ara tarif paylaşırsın olur mu? Şuanda değil ama ilerleyen zamanlarda belki tatlı ihtiyacımız olduğunda deneyebiliriz
Imm güzel görünüyoooAnladım, farklı bir durum var. Sağlıkla, kolaylıkla gelsin yavru inşallah
Aynı şey canım, öğütülmüş keçi boynuzu. Çok uyduruk benim tarifim. 2 kaşık hindistan cevizi unu 1-2 kaşık teff unu, 2-3 kaşık keçiboynuzu ununu, çırpılmış 1 yumurta ve biraz süt ile karıştırıp en son karbonat ekliyorum. Yağlı kağıtta enfes kek oluyor, 2 kişilik. Kıvamına bakıp çok sıvı olduysa Teff unu artırılabilir : Çok hafif oluyor. Eki Görüntüle 2248381
sen baya yorulmuşsundur6dk agir cardio yaptim öldüm ahahah
Mantar mı o? Sunum enfes, kalpli kalpliÖğlen yemeğimmm
Evett cnm kıymalı mantar sote ayran salatalık domates:)Mantar mı o? Sunum enfes, kalpli kalpli
Liste ve kurallar süper olmuşpofu
YalnızSummer-girl biraz daha zayıflarsa kaybolacak diye endişeliyim
sağ ol tatlım elimden geldiğince ılımlı olmaya çalıştım :)
ahahah valla ben de onu düşündümama o kas yapacak dimi Summer-girl
takıntı olmana gerek yok
sadece yapay ve paketli saçma sapan yicekler yerine doğal taze yicekleri tercih edicez
etkisini daha 2-3 günde görmeye başlayacksın
bence katıl bize
toplu halde yapılınca daha güzel ve eğlenceli geçiyor ve insan kendini sorumlu hissediyr
dediğim gibi kuralları kabul ediyorsan kilonu yaz bana ekleyeyim seni de
afiyet olsuuunÖğlen yemeğimmm
tşk ederim tatlımafiyet olsuuunben öğleni atlayacağım yine acıkmadım.
Haklısın bence de en doğrusu o. Bir şeyler yiyeceğim ama yemek değil. Birazdan bir bardak süt ve 2 hurmam var. Onu sayıyorum mesela.tşk ederim tatlım
ben öğün atlarsam kilo veremiyorum o yüzden 2-3 saat aralığında yiyorum, bu şekilde 2 ayda 11.5 kilo verdim o yüzden benim için en doğrusu bu
afiyet olsun, ara öğün tarzıda olsa yap benceHaklısın bence de en doğrusu o. Bir şeyler yiyeceğim ama yemek değil. Birazdan bir bardak süt ve 2 hurmam var. Onu sayıyorum mesela.
sormaaa, o yüzden kilo aldm ya zaten
tatlı börek kek falan yapmayı çok seviyorum
daha dün bal kabağı alıp eve gelip tatlı yaptımbi de abartıyorum ben fazla fazla yapıyorum elimin ayarı yok
yemekleri de ben yapıyorum,cnm o an ne isterse
ahaha evet hepsi şişmanEvdekiler yaşadı desene. :)
pofu şimdi spor yapacağım da 1 saati şöyle bölsem olur mu?
- 30 dk yürüyüş
- 15 dk eliptik
- 15 dk bent-over dumbblle row + dumbblle squat + somo squat
kuzu şimdikkk ben bunu demeyş unuttum aslında haklısınöğle yemegim
mantar çorbasi patates oturma lahana sarmasi yoğurt ardindan yürüyüş yaptım. çerezlik Aldim fistik iç ayçiçeği ve kuru üzüm..
agir hissediyorum resmen yürürken midemden çikardim yiyeceklerimi ne dokundu bana ya.
45 dk yürüyüş
ahaha evet hepsi şişman
bence önce ağırlık çalış sonra kardiyo yap ve ağırlık süren daha fazla olsun kardiyo daha az
hemen okuyup geliyorum bu arada nick değiştirdim bilgine kilomuda yarın sabah yazsam cuma tartısı olcak yaeklerim tatlım
ilk sayfadaki yazıyı okuyup kabul ediyor musun?
ona göre bana kilonu yaz hemen ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?