Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

kakaoo ıyy yedim de çok acı be

Süpersin cidden! İrade müthiş, nazarlar değmesin. Sondaki Motto da müthiş olmuş

Programa uyarsak epey yol alırız bu 3 ayda. Herkes programını yapsın bugün. :)

Nasıl heyecanlandım.
ben pazar gitceeemmm evde eksik yok sırf zevkine valla ya yarın başlıyoruz adam akıllı, o zmn bn bugün bi çikolata yiyiimm reglim yanaştııı kuduruyorum

Hmm tamam öyleyse ama pofu bulgur ve yulaf ben de yerim o kadar da değil ya benim amacım çikolata kek bisküvi kraker dondurma vb zimbirtilari cips ,kakaolu sütler şekerli meyve suları onların hiçbir yok.ben normalde de yulaf ezmesi yiyorum

kakaoo ıyy yedim de çok acı be

Yapmadığım şey değil.

Yalnız postlara da yetişemiyorum. Çikolata serbest mi yaw? Öyle şey mi olur... rafine şekerin hiç bir türlüsü olmayacak. Şekersiz çikolata olsun hadi, o da tatlandırıcı varsa çok zararlı ama...dozunda tutun.

ben pazar gitceeemmm evde eksik yok sırf zevkine valla ya yarın başlıyoruz adam akıllı, o zmn bn bugün bi çikolata yiyiimm reglim yanaştııı kuduruyorum

Bugün son kaçamaklar yapılabilir tabii çünkü yolumuz uzun. :)

Ben şekersiz çikolata yaparım evde yada su kakao,hurma,cevizli minik top yapıyolarmis ondan yapar canım coook isterse 1 2 tane yerim. Geri kalan abr cuburukesiyorum ama bilgimiz olsun ben bulgur yerim. Pirinç makarna zaten yemiyorum ama kahvaltıda yulaf yerim 4 kaşık kadar

tabiki de ye, ben yiyorum, öyle zararlı bi durum değil ( 3 kaşık zaten dişimi doldurmuyor )

yok ya çikolata ben hiç okumadım öyle bişey

3 kaşık kuzu
bulgur tam tahıllı makarna yulaf 3 kaşık =1 dilim ekmek oluyor
günde maks 2 dilim ekmek hakkımız var ona göre :)

3 kaşık kuzu
bulgur tam tahıllı makarna yulaf 3 kaşık =1 dilim ekmek oluyor
günde maks 2 dilim ekmek hakkımız var ona göre :)
Oo bunu öğrendiğim süper olduuu❤❤ 3 kaşık kuralı bunu beynime güzelce kaziyorum bulgur yersem ekmek azalacak tamam superrr❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…