kakaoo ıyy yedim de çok acı beTabii ki hayır, sorman bile hatasıfır adı üstünde. Hee belki ne olur, ev sahibi barbunya yapmıştır, tencereye 1 kesme şeker katmış, açsındır falan, ondan 1 tabak yersin.
Kakao kaşıklamak serbest ama
kızz durrr tamam sakinn 3 ay gözüm korktu
90 gün mü sayalım pppiiuuuwwww
aypare ackerman 90 gün dyr senin 45 gün ne kiii
Süpersin cidden! İrade müthiş, nazarlar değmesin.Teşekkür ederim. :)
Önce böyle bir şeye nasıl karar verdiğimi anlatayım. 2-3 sene önce çalıştığım dönemde iş arkadaşımın yüzünden cafe latte bağımlılığım oluştu. Her gün ikişer veya üçer tane şeker oranı çok yüksek ama bir o kadar lezzetli gelen cafe latte'leri büyük bir keyifle içince bir baktım hayatımda hiç görmediğim sayıları görüyorum baskülde. Bir arkadaşımın eşi de "Biraz daha kilo alsan gözlerin görünmeyecek" şeklinde eleştirince öyle rahatsız oldum ki... O gün bazı kararlar aldım.
Madem bu hale gelmemde asıl suçlu o ultra şekerli cafe latte'lerdi, bir anda şekeri çıkardım hayatımdan. Tatlıya düşkün olmamama rağmen ilk başta zorlandım epey ama hurmalarla, incirlerle yavaş yavaş alıştırdım vücüdumu. Sporu da hayatıma dahil edince fazlalıklarım tümüyle gitti. Ara ara kaçamaklarım oluyor ama bunda bile çok büyük bir suçluluk duygusu hissediyorum ve bu da tekrar o suçluluk duygusunu yaşayacağım kaygısıyla bir sonraki seferki tatlı isteğimi tümüyle yok ediyor.
Şu an oldukça iyiyim. Dilediğim her şeyi yiyorum, hiçbir kısıtlamam yok. Ekmeği kaçırmadıkça kilom değişmiyor. Zaten hamur işi, makarna, vs. fazla yiyen biri değilim.
Velhasıl, şeker tam bir angarya, şekersiz hayat ise tam bir özgürlük. :)
ben pazar gitceeemmmPrograma uyarsak epey yol alırız bu 3 ayda. Herkes programını yapsın bugün. :)
Nasıl heyecanlandım.
kakaoo ıyy yedim de çok acı be
Süpersin cidden! İrade müthiş, nazarlar değmesin.Sondaki Motto da müthiş olmuş
ben pazar gitceeemmmevde eksik yok sırf zevkine valla ya yarın başlıyoruz adam akıllı, o zmn bn bugün bi çikolata yiyiimm reglim yanaştııı kuduruyorum
Ben şekersiz çikolata yaparım evde yada su kakao,hurma,cevizli minik top yapıyolarmis ondan yapar canım coook isterse 1 2 tane yerim. Geri kalan abr cuburukesiyorum ama bilgimiz olsun ben bulgur yerim. Pirinç makarna zaten yemiyorum ama kahvaltıda yulaf yerim 4 kaşık kadarYapmadığım şey değil.
Yalnız postlara da yetişemiyorum. Çikolata serbest mi yaw? Öyle şey mi olur... rafine şekerin hiç bir türlüsü olmayacak. Şekersiz çikolata olsun hadi, o da tatlandırıcı varsa çok zararlı ama...dozunda tutun.
Ay çok heyecanlandım ben bugün olculerimi alıyorum haziran 1de bakalım ölçülerim ne olacak hemen defterime not edeyimÇok teşekkür ederim. :)
Her şey iradeye bağlı. Buna hakim olabilirsek her şey çok daha kolay. :)
tabiki de ye, ben yiyorum, öyle zararlı bi durum değil ( 3 kaşık zatenHmm tamam öyleyse amapofu bulgur ve yulaf ben de yerim o kadar da değil ya benim amacım çikolata kek bisküvi kraker dondurma vb zimbirtilari cips ,kakaolu sütler şekerli meyve suları onların hiçbir yok.ben normalde de yulaf ezmesi yiyorum
yok ya çikolata ben hiç okumadım öyle bişeyYapmadığım şey değil.
Yalnız postlara da yetişemiyorum. Çikolata serbest mi yaw? Öyle şey mi olur... rafine şekerin hiç bir türlüsü olmayacak. Şekersiz çikolata olsun hadi, o da tatlandırıcı varsa çok zararlı ama...dozunda tutun.
3 kaşık kuzuBen şekersiz çikolata yaparım evde yada su kakao,hurma,cevizli minik top yapıyolarmis ondan yapar canım coook isterse 1 2 tane yerim. Geri kalan abr cuburukesiyorum ama bilgimiz olsun ben bulgur yerim. Pirinç makarna zaten yemiyorum ama kahvaltıda yulaf yerim 4 kaşık kadar
Bugün son kaçamaklar yapılabilir tabii çünkü yolumuz uzun. :)
Ay çok heyecanlandım ben bugün olculerimi alıyorum haziran 1de bakalım ölçülerim ne olacak hemen defterime not edeyim
Oo bunu öğrendiğim süper olduuu❤❤ 3 kaşık kuralı bunu beynime güzelce kaziyorum bulgur yersem ekmek azalacak tamam superrr❤❤3 kaşık kuzu
bulgur tam tahıllı makarna yulaf 3 kaşık =1 dilim ekmek oluyor
günde maks 2 dilim ekmek hakkımız var ona göre :)
gömebilirim çikolataaa oleeyy
Oo bunu öğrendiğim süper olduuu❤❤ 3 kaşık kuralı bunu beynime güzelce kaziyorum bulgur yersem ekmek azalacak tamam superrr❤❤
Keyifle ye hem de çünkü son çikolatan olacak.
İnşallah dayanırız yaaa. Gün aşırı leslie yapsam spor yerine geri kalan zamanlarda yürüsek olur mu[
1 Haziran değil de 21 Haziran'a kadar sürdürelim programı.
Alın tabii, 3 aydaki değişimi görün. :)
fazla yersen keserim
üzdüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?