• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Arttırıyorum 45

Gün meydan okuyorum sana :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:D:D:D bi ara 30 gün nedirki var mısın 51 diyecekttiimmm neyse dedim yuttum lafı :D:D iyiki dememişim Allah muhafaza haahhaha :D:D
Tamamdır. Gün 1. no sugar :halay:aynı şekilde hergün sayıyoruz, ok? Mesela gün 14'de bugün bozdum dersen, 1 yeniden dönersin ertesi gün. Nasıl?
ahaha 14 gün olayında aynnı yaptık o yüzden bitmiyor :D:D tamam öyle olsun çok pis gaza geldim :D:D:KK53::KK53::KK55::KK55:

Helal olsun, süper! :KK52: Nasıl bir fark yarattı hayatınız da? Az özet geçin mümkünse, hepimiz motive olalım .

Teşekkür ederim. :)

Önce böyle bir şeye nasıl karar verdiğimi anlatayım. 2-3 sene önce çalıştığım dönemde iş arkadaşımın yüzünden cafe latte bağımlılığım oluştu. Her gün ikişer veya üçer tane şeker oranı çok yüksek ama bir o kadar lezzetli gelen cafe latte'leri büyük bir keyifle içince bir baktım hayatımda hiç görmediğim sayıları görüyorum baskülde. Bir arkadaşımın eşi de "Biraz daha kilo alsan gözlerin görünmeyecek" şeklinde eleştirince öyle rahatsız oldum ki... O gün bazı kararlar aldım.

Madem bu hale gelmemde asıl suçlu o ultra şekerli cafe latte'lerdi, bir anda şekeri çıkardım hayatımdan. Tatlıya düşkün olmamama rağmen ilk başta zorlandım epey ama hurmalarla, incirlerle yavaş yavaş alıştırdım vücüdumu. Sporu da hayatıma dahil edince fazlalıklarım tümüyle gitti. Ara ara kaçamaklarım oluyor ama bunda bile çok büyük bir suçluluk duygusu hissediyorum ve bu da tekrar o suçluluk duygusunu yaşayacağım kaygısıyla bir sonraki seferki tatlı isteğimi tümüyle yok ediyor.

Şu an oldukça iyiyim. Dilediğim her şeyi yiyorum, hiçbir kısıtlamam yok. Ekmeği kaçırmadıkça kilom değişmiyor. Zaten hamur işi, makarna, vs. fazla yiyen biri değilim.

Velhasıl, şeker tam bir angarya, şekersiz hayat ise tam bir özgürlük. :)

bi kadın vardı yıllardır şeker yemeyen size bulup atayım kadını görün şokk olursunuz

iştee haber burda

kuzu ben unuttum senin durumunu..o zmn biz yapalım yani yapabilirsek :KK70: ben detoksda zorlanırım illa ki akşam sapıtırım :KK70::KK70::KK70: kendimi biliyorum
İnstagramda diyetisyenlerin detoksları oluyor. Onlara katılabilirsin. Diyetisten meldanın grubuna katıldım ben hiç aç kalmak yok 1 haftada 2 ve 5 arasında kilo verildi grupta. Ama listeleri kaybettim. :(

bi kadın vardı yıllardır şeker yemeyen size bulup atayım kadını görün şokk olursunuz

iştee haber burda

Biliyorum bu kadını. Çok güzel bir örnek. :)

Tamam tatlım 😀😀😀😀kuru meyve günde 3 tane sınırında izin var,fakat bir soru.
%80 kakaolu bitter den haftada 2 3 koşuluyla 1 er parçacık izin var mı?
ben de şekersiz kitabı var, bakayım ama yok diye biliyorum yani hiç görmedim
İnstagramda diyetisyenlerin detoksları oluyor. Onlara katılabilirsin. Diyetisten meldanın grubuna katıldım ben hiç aç kalmak yok 1 haftada 2 ve 5 arasında kilo verildi grupta. Ama listeleri kaybettim. :KK43:
hıı bakarım hemen
Biliyorum bu kadını. Çok güzel bir örnek. :)
dimi yaa hatun taş gibiii

Arkadaşlar, yarın bahar başlangıcı. Çok sağlam bir şekilde, irademize hakim olarak yepyeni bir sayfa açalım mı? Bu sayfada şeker yok, sağlık beslenme ve bol spor var. Yaza çok daha fit girmiş oluruz. :)

Arkadaşlar, yarın bahar başlangıcı. Çok sağlam bir şekilde, irademize hakim olarak yepyeni bir sayfa açalım mı? Bu sayfada şeker yok, sağlık beslenme ve bol spor var. Yaza çok daha fit girmiş oluruz. :)
Ben varım tek isteğim fazlalıkları verip yeni aldığım 36 beden kota sığmak😊

BU PROGRAMDA NELER YİYEBİLİRİZ?

• Hayvansal Proteinler: Az yağlı et, tavuk, balık, yumurta, peynir
  • Kurubaklagiller: Mercimek, nohut, kuru fasulye, siyah fasulye, maş fasulyesi
  • Süt Ürünleri: Süt, yoğurt, peynir, kefir, ayran
  • Tam Tane Tahıllar: Tam buğday ekmek, tam çavdar ekmek, siyez unlu ekmek, yulaf, aşurelik buğday, bulgur, firik, esmer pirinç, tam buğday makarna, kinoa, karabuğday vb...
  • Mevsim Sebzeleri (çiğ veya pişmiş olarak)
  • Mevsim meyveleri, kuru meyveler (Günde toplam 2-3 porsiyon)
  • Sağlıklı Yağlar İçeren Besinler: 1 avuç kadar badem, fındık, fıstık, ceviz, kabak çekirdeği gibi çiğ kuruyemişler, zeytin, avokado, Hindistan cevizi
  • Sağlıklı Tohumlar: Chia, amaranth, keten tohumu vb...
  • Tüm baharatlar, kakao ve çok sınırlı miktarda tuz
  • Tatlılar: Günde 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare(10 g) bitter çikolataya izin var.
  • İçecekler: Su, bitki çayları, şekersiz çay, şekersiz-kremasız kahve, sade maden suyu

Back