- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Sayalım sayalım Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın o zamanArttırıyorum 45
Gün meydan okuyorum sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayalım sayalım Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın o zamanArttırıyorum 45
Gün meydan okuyorum sana
bi ara 30 gün nedirki var mısın 51 diyecekttiimmm neyse dedim yuttum lafı iyiki dememişim Allah muhafaza haahhahaArttırıyorum 45
Gün meydan okuyorum sana
ahaha 14 gün olayında aynnı yaptık o yüzden bitmiyor tamam öyle olsun çok pis gaza geldimTamamdır. Gün 1. no sugar aynı şekilde hergün sayıyoruz, ok? Mesela gün 14'de bugün bozdum dersen, 1 yeniden dönersin ertesi gün. Nasıl?
bence biz onu kabaktan dönenin kaşığı kırılsın diye değiştirelim pilavvv olmazzSayalım sayalım Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın o zaman
Helal olsun, süper! Nasıl bir fark yarattı hayatınız da? Az özet geçin mümkünse, hepimiz motive olalım .
İnstagramda diyetisyenlerin detoksları oluyor. Onlara katılabilirsin. Diyetisten meldanın grubuna katıldım ben hiç aç kalmak yok 1 haftada 2 ve 5 arasında kilo verildi grupta. Ama listeleri kaybettim.kuzu ben unuttum senin durumunu..o zmn biz yapalım yani yapabilirsek ben detoksda zorlanırım illa ki akşam sapıtırım kendimi biliyorum
bi kadın vardı yıllardır şeker yemeyen size bulup atayım kadını görün şokk olursunuz
iştee haber burda
70 yaşındaki güzel, 28 yıldır şeker yemiyor
Avustralyalı iş kadını Carolyn Hartz, 70 yaşında olmasına rağmen formda vücuduyla gençlere taş çıkarıyor. Vücudunun güzelliğini yogaya ve 28 yıldır şeker...www.hurriyet.com.tr
Tamam tatlım kuru meyve günde 3 tane sınırında izin var,fakat bir soru.Sayalım sayalım Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın o zaman
Tabii ki hayırTamam tatlım kuru meyve günde 3 tane sınırında izin var,fakat bir soru.
%80 kakaolu bitter den haftada 2 3 koşuluyla 1 er parçacık izin var mı?
ben de şekersiz kitabı var, bakayım ama yok diye biliyorum yani hiç görmedimTamam tatlım kuru meyve günde 3 tane sınırında izin var,fakat bir soru.
%80 kakaolu bitter den haftada 2 3 koşuluyla 1 er parçacık izin var mı?
hıı bakarım hemenİnstagramda diyetisyenlerin detoksları oluyor. Onlara katılabilirsin. Diyetisten meldanın grubuna katıldım ben hiç aç kalmak yok 1 haftada 2 ve 5 arasında kilo verildi grupta. Ama listeleri kaybettim.
dimi yaa hatun taş gibiiiBiliyorum bu kadını. Çok güzel bir örnek. :)
Melda sanki öyle yazmıştıTabii ki hayır
bildiğim kadarıyla yok, ilk sayfada tüm listeleri paylaştım benMelda sanki öyle yazmıştı
ben de şekersiz kitabı var, bakayım ama yok diye biliyorum yani hiç görmedim
hıı bakarım hemen
dimi yaa hatun taş gibiii
Ben varım tek isteğim fazlalıkları verip yeni aldığım 36 beden kota sığmakArkadaşlar, yarın bahar başlangıcı. Çok sağlam bir şekilde, irademize hakim olarak yepyeni bir sayfa açalım mı? Bu sayfada şeker yok, sağlık beslenme ve bol spor var. Yaza çok daha fit girmiş oluruz. :)
Diyetisyen Melda izin var yazmis,ama yine de yemem öyleyse.bildiğim kadarıyla yok, ilk sayfada tüm listeleri paylaştım ben
zaten ben o çikolatayı alsam 2 kare yerine paketi yerim
Onların yaptığı dengeli yaşam. Sıfır şeker değil kiMelda sanki öyle yazmıştı
Ben varım tek isteğim fazlalıkları verip yeni aldığım 36 beden kota sığmak
Aa doğrudur 21 gün olunca ben bakmadım 0 şekerde meyve de yok o zamanOnların yaptığı dengeli yaşam. Sıfır şeker değil ki