• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

pofu pofu bu gün yiyecek misin son kez. Ona göre simit yicem bak bana bakıyor:KK70:
[/QUOTE]

Bugün her şey serbest. :)

Ben şekersiz çikolata yaparım evde yada su kakao,hurma,cevizli minik top yapıyolarmis ondan yapar canım coook isterse 1 2 tane yerim. Geri kalan abr cuburukesiyorum ama bilgimiz olsun ben bulgur yerim. Pirinç makarna zaten yemiyorum ama kahvaltıda yulaf yerim 4 kaşık kadar

evet, öyle çok iyi olur.. hiç olmadı süte kakao katsan bile şekeri aratmıyor zaten.
1 Haziran değil de 21 Haziran'a kadar sürdürelim programı.

Alın tabii, 3 aydaki değişimi görün. :)

Yaw inan bir an dondum kaldım. Biz hangi aydaydık diye düşündüm bir süre. Ne ara Haziran oldu da, 21 ine kadar uzattık orucu? :rolleyes:

Dayanırsak güzel sonuç alırız.

Olur herhalde. Bu konunun uzmanı pofu pofu . :)
tabiki olur, oluyor yani garantili sen de profsun beybi ben daha senin mertebene gelemedim 21 haziranda prof olurum inş :KK70:
akımımız , meydan okumamız hayırlı olsunnn :KK31::KK31::KK31:

aypare ackerman aypare ackerman efsuni06 efsuni06 Samsonn Samsonn Anka Anka Summer-girl Summer-girl Birbardakcay Birbardakcay

başka kim vardı hatırlayamadım

o zaman şimdi napıyoruz?
21 mart-21 haziran arası şekersiz akımına başlıyoruz
isteyen istediği sporu yapsın ( malum ben p90x hybrid yapıyorum :KK70: )
2 porsiyon meyve-2 porsiyon ekmek hakkımız var(kişiye göre değişir yemek istemeyen yemesin)
ekmek yerine 3 kaşık bulgur/yulaf/kinao.. vs yiyebilir ( ilk sayfada var)
ara öğün şart değil acıkma yoksa yemeyin
kahvaltı önemli seçenekler sayfanın en başında mevcut
tartıyı haftada 1 mi yapalım? bilemedim
bal pekmez çikolata bence yenmemeli

başka eklemek isteyen varsa eklesin

evet, öyle çok iyi olur.. hiç olmadı süte kakao katsan bile şekeri aratmıyor zaten.

Yaw inan bir an dondum kaldım. Biz hangi aydaydık diye düşündüm bir süre. Ne ara Haziran oldu da, 21 ine kadar uzattık orucu? :rolleyes:
Biz kendimiz kasindik :KK70::KK70:sıkı yönetim geldi kolaysa bozun 79.günde dahi bozan tekrar 1e döner :KK70:

Önümüzde koca bir mevsim var. Güzel değerlendirmek gerekiyor. :)

pofu pofu bu gün yiyecek misin son kez. Ona göre simit yicem bak bana bakıyor:KK70:
ahahah yiceemmm pazara gitcem giderken alcam resim atarım :D
Hepinizden ondeyim :KK49::KK59: bugun 13. Gün :rapci::rapci:
sen 13 gün önce mezun olcan :D
Biz kendimiz kasindik :KK70::KK70:sıkı yönetim geldi kolaysa bozun 79.günde dahi bozan tekrar 1e döner :KK70:
ahahahahah kızzz ya 89 a gelip sonra dondurma yersek :D:D o da çok pissss beee accııttııırrrr :D:D

tabiki olur, oluyor yani garantili sen de profsun beybi ben daha senin mertebene gelemedim 21 haziranda prof olurum inş :KK70:

aypare ackerman aypare ackerman efsuni06 efsuni06 Samsonn Samsonn Anka Anka Summer-girl Summer-girl Birbardakcay Birbardakcay

o zaman şimdi napıyoruz?
2 porsiyon meyve-2 porsiyon ekmek hakkımız var(kişiye göre değişir yemek istemeyen yemesin)
bal pekmek çikolata bence yenmemeli

Bu akıma uyacağıma söz veriyorum. :)

Tartılma olayını her pazartesi mi yapsak?

ya eskiden stevia lı çikolatalar vardı nette, şimdi bulamıyorum ben.

O da tatlandırıcı değil mi o da yasak. Züber var şimdi sadece meyve şekeri var. Bence o yenebilir.

o zaman şimdi napıyoruz?
bal pekmek çikolata bence yenmemeli

Hadi bakalım gazamız mübarek olsun. Tartı günü cuma olsun. Zaten takımlardayız çoğunlukla cuma tartılacağız.

madem yarın başlıyoruz yarın tartılalım
ben ilk sayfada liste yapmıştım herkesi kilosuyla yazarım
daha mantıklı olmaz mı

Back