- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
madem yarın başlıyoruz yarın tartılalım
ben ilk sayfada liste yapmıştım herkesi kilosuyla yazarım
daha mantıklı olmaz mı
Ben 13.takmdayım cuma bizim tartı günü, cuma olsa olmaz mı?Çok iyi olur. Her cuma yeni veriler geldiğinde yazarız yine buraya. :)
bence yapay paketli hiç bişey kullanmayın
tamam beybi ilk tartımız yarın sonra her hafta cumaÇok iyi olur. Her cuma yeni veriler geldiğinde yazarız yine buraya. :)
yarın başlıycamız için bu haftalık bi yarın tartı alalım sonraki haftalar cuma gününe :)Ben 13.takmdayım cuma bizim tartı günü, cuma olsa olmaz mı?
Tamam ben yarın sabah tartilip buraya atarım olculerimi e not ettim .21 haziranda ölçü güncellemesi aticam değişimi görmek adına süperiz gazamız mübarek olsunyarın başlıycamız için bu haftalık bi yarın tartı alalım sonraki haftalar cuma gününe :)
bence yapay paketli hiç bişey kullanmayın
tarif gördükçe ataruım ben size
büyük konuşma bak 90. günün sabahı yaşarız yoksa D
tamam beybi ilk tartımız yarın sonra her hafta cuma
anlaştık o zmn kızlar
resimde öek bence before after çok eğlenceli oluyorTamam ben yarın sabah tartilip buraya atarım olculerimi e not ettim .21 haziranda ölçü güncellemesi aticam değişimi görmek adına süperiz gazamız mübarek olsun
ben yapamıyorum onu çok denedim olmuyooo, çocukken ne çevirirdim beee peehhCarrefourda hulahop 1TL ye düşmüş çevirmek isteyen varsa
Çıplak amaEvet, yarın herkes çıplak şekilde tartılıp bildirimini yapsın arkadaşlar. Başlangıç kilolarını yarın yazar, daha sonraki cuma günleri de güncellemeleri yaparız. Kim nasıl bir hüner sergilemiş görürüz. :)
kilot kalabilirÇıplak ama
1 hafta önce çekmiştim ama bulanık çıkmış yarın yeni çekerimresimde öek bence before after çok eğlenceli oluyor
çok güzel motive ediyor insanı before afterlar1 hafta önce çekmiştim ama bulanık çıkmış yarın yeni çekerim
Çıplak ama
kilot kalabilir
ahahaha allah iyiliğini versnnnAnadan doğma tartılalım arkadaşlar. :)
UuuuuAnadan doğma tartılalım arkadaşlar. :)
Saçımızı kazıtip tartılalımahahaha allah iyiliğini versnnn