Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Arkadaşlar, yarın bahar başlangıcı. Çok sağlam bir şekilde, irademize hakim olarak yepyeni bir sayfa açalım mı? Bu sayfada şeker yok, sağlık beslenme ve bol spor var. Yaza çok daha fit girmiş oluruz. :)
yeni sayfa derken yeni topik mi :S
Hem de nasıl! Valla her gün bu kadına baksam süper motivasyon olurum. :)
valla yaa hatun 70 yaşında ben ondan daha çirkinim

Aa doğrudur 21 gün olunca ben bakmadım 0 şekerde meyve de yok o zaman
bizdeki sıfır şeker değil aslında paketli gıdalar, yapay içecekler ve aşırı şeker içeren besinleri sınırlamak o yüzden 2 porsiyon meyve hakkı var ama kişiden kişiye değişir ben valla yiyorum ona rağmen kiloda veriyorum şahit olanlar var :)

Hayır, aynı topik ama yeni sayfa. Yani, kaçamak falan yapmak yok. :)

Kadını gördükçe ben de utanıyorum. :/
bence kadını print edip duvara asmak lazım dr nowa gibi de yeme annem yemee şeker yasak demek lazım ahahha

Aynen öyle. Sıfır şeker değil bizimkisi. Ambalajlı abur cuburlar, çikolatalar, kekler, tatlılar, vs.

Bir de sıfır şekeri takip etmek de zor çünkü limonda bile şeker var mesela.

Ben günde ya 3 kuru kayısı, ya 1 taze meyve ya da 2 kare bitter yemeye düşünüyordum☺☺

bence kadını print edip duvara asmak lazım dr nowa gibi de yeme annem yemee şeker yasak demek lazım ahahha

Ara ara kadına bakıp ilham almak lazım. :)

Dr. Nowzaradan da bir şeker ki... Onu izlemek bile motive ediyor insanı. :)

Aynen öyle. Sıfır şeker değil bizimkisi. Ambalajlı abur cuburlar, çikolatalar, kekler, tatlılar, vs.

Bir de sıfır şekeri takip etmek de zor çünkü limonda bile şeker var mesela.
Bence doğal şekerde zarar yok.beyin hücreleri glikoz ile besleniyor sonuçta. Ben de araştırdım doğal şekeri fazla olmamak koşuluyla vücuda qlmamiz lazımmış ona sa ihtiyaç var yani paketli gıda abur cubur keke bisküvi vs yemesek de olur

Ben günde ya 3 kuru kayısı, ya 1 taze meyve ya da 2 kare bitter yemeye düşünüyordum☺☺
ben de 2 porsiyon meyve hakkımı çatır çutur kullanıyorum ama ne bal yemiştim geçen sefer ne de çikolata aklıma da gelmemişti açıkcası
Ara ara kadına bakıp ilham almak lazım. :)

Dr. Nowzaradan da bir şeker ki... Onu izlemek bile motive ediyor insanı. :)
valla he diyor ya diyete uysanız tartıda artı çıkmazsınız
ödem annem ödem o
Yaz başlangıcına kadar olmasın mı? :)
öldürün beni gömün beni en iyisi 2 ay 10 gün mü allahımm yok mu arttıraannn

Aman yemiyorum çikolata ben de meyve hakkımı kullanıyorum

Haziran 1 e kadar kabul ediyorum ediyorum bunu da herkesin onunde söylüyorum 1 hazirana kadar bir gün bile paketli gıda abur cubur tek bi parça bile yersem en başa dönüyorum ama haftada 1 kakaolu yüksek 2 minik parça bitter yiyebilirim yok yeme derseniz kabulüm herkesin önünde açıklıyorum

çok katı olmaya gerek yok ya sıkılırsınız çünkü ben bulgur da yiyordum hatta yulafta yenebilir toplam 2 porsiyon ekmek hakkına dikkat aman... sayfa başında listeler mevcut kızlar,i takılan ordan bi bakabilir

kendine hakim olup 2 kare yiceksen bişey diyemem ama meyve yemiceksin o gün

Bal veya çikolata dahil değil bu programa. Belirtirim. :)

Ama adam çabalıyor ki kilo versinler, bazıları hastaneye pizza söylüyor. Bu sefer de basıyor azarı: Bana yalan söyleme James, pizzayı yediğin halde eşim yedi diyerek yalan söylüyorsun. Eğer şu vakte kadar şu kadar kilo vermezsen seni ameliyata almam. :)

21 Haziran yaz başlangıcı dersek 3 koca ay oluyor. :)

kızz durrr tamam sakinn 3 ay gözüm korktu
90 gün mü sayalım pppiiuuuwwww

aypare ackerman 90 gün dyr senin 45 gün ne kiii

Tamam tatlım kuru meyve günde 3 tane sınırında izin var,fakat bir soru.
%80 kakaolu bitter den haftada 2 3 koşuluyla 1 er parçacık izin var mı?
Tabii ki hayır, sorman bile hata sıfır adı üstünde. Hee belki ne olur, ev sahibi barbunya yapmıştır, tencereye 1 kesme şeker katmış, açsındır falan, ondan 1 tabak yersin.

Kakao kaşıklamak serbest ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…