aaa hakkatten mi? nasıl gidiyor peki?bende ayni sekil 3 gun bitti
ben de karatay tarzi 2 öğün yapiyorum cnm
yarin sporda bacak icin off günüm kol ve karin calisicam , bilek ağırlığı ve dmbel kullanirim
sabah icin canim simdiden yulaf fistik ezmesi sut istiyor yanina peynirli yumurta vr yeşillik yerim
aksam da ciğer salata mercimek corbasi yoğurt, salatayı cok.bol yerim
senin planlari alalim :)
guzel gidiyor canim icim rahat en azindan artık aynaya bakinca kendimi güzel görmek istiyorum tek problem kardio sevmiyo olmam ufaktan baslasam ona da tam olacak..aaa hakkatten mi? nasıl gidiyor peki?
valla kahvaltıda yumurta zeytin tarzı olucak sanırım
arada bi kefir yada kahve falan
akşam da allah ne verdiysespor yaparsam yanına protein eklemem lazım yediklerimin
yaaa inan kardiyoyu ben de sevmyorumguzel gidiyor canim icim rahat en azindan artık aynaya bakinca kendimi güzel görmek istiyorum tek problem kardio sevmiyo olmam ufaktan baslasam ona da tam olacak..
simdilik guzel duruyor
aynen o zmn kardiosuz da yağ yakiyoruzdur dimi? ağırlık calisarak?yaaa inan kardiyoyu ben de sevmyorumağırlık çalışmak daha zevkli
hadi bakalım o zaman yarın bn de sana katılıyorum :) şekersiz +karatay :)
aslında ağırlıkla daha fazla zamanda yağ yakılıyo ama kardiyoda lazım cnm maalesef ıkına kıkına yapıyorum bazenaynen o zmn kardiosuz da yağ yakiyoruzdur dimi? ağırlık calisarak?
tmmdir şekersiz+karatay gun saymayalm ne kadar yaparsak artik :)
cabim bana kardio olarak biseyelr onerir misin ya başlamam lazim o zmnaslında ağırlıkla daha fazla zamanda yağ yakılıyo ama kardiyoda lazım cnm maalesef ıkına kıkına yapıyorum bazen
tamam kuzum nasıl istersen gün saymayızben kendim sayarım ama yazmam burdan
Cnm çok şey var ama hangşsini istersin :) youtube da kanallar var ordan da yapabilirsin, bnm evde eliptiğimvar bn onunla yapıyorumcabim bana kardio olarak biseyelr onerir misin ya başlamam lazim o zmn
yok kuzum yaz ya bende sayarim madrm
gunaydin cnmGünayddıınnnnn
Lesli olur evet :) bnde ondan sıkılıym bakgunaydin cnm
cardio olarak leslie is gorur mu
cok agir seyleri yapamıyorum sıkılıyorum hem etkili hem agir olmayan bisey lazim
hic sevmiyom bende leslieyi yaLesli olur evet :) bnde ondan sıkılıym bak
Zamanında yaptım da artık ıı ıhhic sevmiyom bende leslieyi ya
bende yulaf sut fistik ezmesi yumurtaBu arada ben başladımaypare ackerman yumurta peynir zeytin Ceviz şekersiz çay şeklinde bi kahvaltı yaptım
Bana yokmu kahveye geldim benAcıkmışsam bi türk kahvesi hüpletirm
Afiyet olsun kahven cok hoş gozukuyor..Aaa ayıpsınnn olmaz mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?