- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
supersnnBaşldımmmm 3. Günüümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
supersnnBaşldımmmm 3. Günüümm
Valla baktım olacak gibi değil en iyisi evdeyken başlamaktı keşke ilk evde olduğum an başlamış olsaydım şimdi 1.5 ay olmuş olacaktı neyse zararın neresinden dönersem kardırsupersnn
aynen öyle devamValla baktım olacak gibi değil en iyisi evdeyken başlamaktı keşke ilk evde olduğum an başlamış olsaydım şimdi 1.5 ay olmuş olacaktı neyse zararın neresinden dönersem kardır
harikasın tbrk ediyorumBen aylardır seker tuketmıyorum hatta burda konuda acmıstım
Ilk zamanlar bıraz bas agrısı yapmıştı ama sımdı bomba gıbı hissediyorum kenıdmı
Cok canım tatlı cekınce bal yıyorum arada şeker ılavesız katkısız cıkolatalar var marketlerde onlardan alıyorım adet zamanı
Yaklasık 20 gundur de beyaz unu bıraktım
Teşekkür ederımharikasın tbrk ediyorum
beyaz unu çıkarmak sanırım benden çok uzak
neye hayır yememem lazım dersem onu daha çok yiyesiim gelyr
ben de şekeri çok aramam olsa da olur olmasada bazen krizlere giriliyor o ayrı ama unsuz bilemedim.. karatay yaptım bi dönem ciddi anlamda yemedim ama bünye çocukluktan alışkın durduramıyorsunnnTeşekkür ederım
Tabı sekerı bırakınca 6 ay olmus bu arada baktım tuzlu unlu seylerı yedım cunku canım şekerli urun cektıkce onlara saldırıyodum
Sımdı sekere alıştım
Inan unsuz yasamada alısırız
Beyaz un zaten bende cok severım borekler pogacalar ama beyaz unsuz yapılır bence:))
instagramda yanlış hatırlamıyorsam fit gusto diye bi diyetisyen vardı, unsuz şekersiz tarifler yapıyordu.. ben de denemiştim harikaydıBu arada sekersız kek harıka oluyor aklınızda olsun
Kahve fincanı pekmez koyuyorum bol elma dogruyorum yag 1 kahve fıncanı unuda az koyuyorum cıvıkta olsa topluyor
Cok tatlı cekınce tavsıye ederım ama bol elmalı tarcınlı olsun