Ohoo senin hazir projen varmis zaten :))
Bilseydim konu acmazdim valla. Ben de diğer yerde yanlizim diye actim. Neyse ayri topiklerdrdr olsak sonucu bildiriiz bi ara :))ewwttt geçen sene çok aktifti burası şimdi tek kaldım
:)) aynen cnm ayrı da olsak amacımız aynıBilseydim konu acmazdim valla. Ben de diğer yerde yanlizim diye actim. Neyse ayri topiklerdrdr olsak sonucu bildiriiz bi ara :))
herkes nick değişmiş tanıyamıyorum :Svay be eski topigim :)
mrsparanoidherkes nick değişmiş tanıyamıyorum :S
ooowww nasılsınnn canım benim nasıl gidiyormrsparanoid
iyiyim kuzum ağırlık calismaya başladımooowww nasılsınnn canım benim nasıl gidiyor
ooow harikkaaa salona mı gidiyosunn?? ben de başladım tekrar evdeyim dedim bari boş oturmayayım..iyiyim kuzum ağırlık calismaya başladım
devam ediyoruz sureklij al ver al ver yaptik bunye de sasirdi
senin nasil gidiyor sen nasılsın kuzumm
yok canim virüsten sebeep nerdeooow harikkaaa salona mı gidiyosunn?? ben de başladım tekrar evdeyim dedim bari boş oturmayayım..
ben de al ver al ver bi hal oldum
çok kilo aldım vermeye çalışıyorum şimdi..
olsun evde bile olsan yap cnm yeter ki yap ağırlık çalışmak iyidir..yok canim virüsten sebeep nerde
evde aldiigim ekipmanlarm var o sekilde onlarla yapıyorum
umarim veririz verince korumak asil mesele koruyamiyoruz bizler malesef beceremiyoruz
duzenli spor konusunda birbirimizi eskisi gibi teşvik etsek keske ya .. ağırlık cok etkili gerçekten bambaska bir sey sen hep derdin cnm..olsun evde bile olsan yap cnm yeter ki yap ağırlık çalışmak iyidir..
aynen ya koruyamıyoruz.. ben fena şiştim bi de sporu bırakınca kötü oluyorum
ben başladım 2. günüm bittiduzenli spor konusunda birbirimizi eskisi gibi teşvik etsek keske ya .. ağırlık cok etkili gerçekten bambaska bir sey sen hep derdin cnm..
ben bir ara 58e düştüm, geri 72 ye çıktım yine 59 gördüm sonra 65 e vücuda büyük kötülük
artik baslayip hedefime gelip korumak istiyorum valla ya
bende ayni sekil 3 gun bittiben başladım 2. günüm bitti
yarın karatay tarzı if yapıcam 2.5 öğün, akşama kadar evdeyim çünkü ne yicem diye düşünüorumen azından evdeyken böyle az öğün yapayyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?